Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Stilren billader med to USB-porter

REMAX Car Charger RCC208

  Art.nr: 1005800
  • Total ouput: 3.4 A
  • 2x USB-A, 2,4 A og 1 A
  • Lader nettbrett, telefoner, høyttaler og mer
  • Digitalt display som viser bilbatteriets status

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Remax RCC208 er en billader med to USB-porter. Med sine to USB-porter kan du lade to enheter samtidig, noe som er perfekt hvis du har to mobiltelefoner eller andre enheter som må lades under bilkjøring. Billaderen har en maksimal output på 3,4 Ampere og kan brukes i 12 Volt og 24 Volt uttak.

Utenom de doble ladeportene er Remax RCC208 laget med et eget digitalt display som viser bilbatteriets status og derfor gir deg en praktisk oppdatering i sanntid på tilstanden til bilbatteriet.

Maksimer ladingen din

USB-portene gir en output på 1 Ampere og 2,4 Ampere med en total utgang på 3,4 Ampere. 1 Ampere fungerer fint for mobiltelefoner eller mindre enheter, mens den sterkere USB-porten er egnet for lading av større enheter som nettbrett og høyttalere eller for enda raskere lading av telefonen din.

CE-merket

Billaderen er CE-merket, noe som betyr at Remax garanterer at produktet oppfyller EU sine sikkerhetskrav for trygg og sikker lading.

Hva er Remax?

Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv.

1005800 REMAX REMAX Car Charger RCC208 RCC208 Remax RCC208 er en billader med to USB-porter. Med sine to USB-porter kan du lade to enheter samtidig, noe som er perfekt hvis du har to mobiltelefoner eller andre enheter som må lades under bilkjøring. Billaderen har en maksimal output på 3,4 Ampere og kan brukes i 12 Volt og 24 Volt uttak. Utenom de doble ladeportene er Remax RCC208 laget med et eget digitalt display som viser bilbatteriets status og derfor gir deg en praktisk oppdatering i sanntid på tilstanden til bilbatteriet. Maksimer ladingen din USB-portene gir en output på 1 Ampere og 2,4 Ampere med en total utgang på 3,4 Ampere. 1 Ampere fungerer fint for mobiltelefoner eller mindre enheter, mens den sterkere USB-porten er egnet for lading av større enheter som nettbrett og høyttalere eller for enda raskere lading av telefonen din. CE-merket Billaderen er CE-merket, noe som betyr at Remax garanterer at produktet oppfyller EU sine sikkerhetskrav for trygg og sikker lading. Hva er Remax? Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv. Ladere 5 2 29 NOK 29 NewCondition Discontinued
  1. Tilbehør
  2. Remax
  3. Ladere