Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Lette In-Ear-propper med innebygd mikrofon

REMAX RM-502 - Black

  Art.nr: 1005618
  • Innebygd mikrofon og kontrollknapp
  • Kabellengde: 1,2 meter
  • Velg din foretrukne fargevariant

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Remax RM-502 er et par behagelige og lette In-Ear-propper med stereolyd som du kan kose deg med. Øreproppene kobles til din kompatible Android- eller Apple-telefon ved hjelp av en 3,5 mm-kabel på 1,2 meter og har en god ergonomisk passform med innebygd mikrofon og kontrollknapp for enkel håndtering av telefonsamtaler.

Bruk øreproppene til å høre på din personlige spilleliste med godlåter, en sykt heftig lydbok eller en god podcast på farten, samtidig som du lett tar i mot telefonsamtaler uten å ta telefonen opp av lomma. 

Innebygd mikrofon og fjernkontroll

Remax RM-5002 har en innebygd kontrollknapp med mikrofon, plassert lett tilgjengelig på kabelen. Skru av eller på musikken eller ta i mot telefonsamtaler - helt uten å ta telefonen ut av lomma.

Hva er Remax?

Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden.

Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv.

1005618 1005618 REMAX REMAX RM-502 - Black RM-502 Remax RM-502 er et par behagelige og lette In-Ear-propper med stereolyd som du kan kose deg med. Øreproppene kobles til din kompatible Android- eller Apple-telefon ved hjelp av en 3,5 mm-kabel på 1,2 meter og har en god ergonomisk passform med innebygd mikrofon og kontrollknapp for enkel håndtering av telefonsamtaler.Bruk øreproppene til å høre på din personlige spilleliste med godlåter, en sykt heftig lydbok eller en god podcast på farten, samtidig som du lett tar i mot telefonsamtaler uten å ta telefonen opp av lomma.  Innebygd mikrofon og fjernkontroll Remax RM-5002 har en innebygd kontrollknapp med mikrofon, plassert lett tilgjengelig på kabelen. Skru av eller på musikken eller ta i mot telefonsamtaler - helt uten å ta telefonen ut av lomma. Hva er Remax? Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv. Hodetelefoner og høyttalere 4,3 3 19 NOK 19 NewCondition Discontinued
  1. Tilbehør
  2. Remax
  3. Hodetelefoner og høyttalere