Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Stilren Bluetooth-handsfree med lang standbytid

REMAX RB-T9 - White

  Art.nr: 1005467
  • Opptil 6 timer taletid
  • Inntil 180 timer standbytid
  • Koble til mobiltelefoner samtidig
  • Koble til via Bluetooth 4.1
  • Kun 8 gram

Internett

Ikke på lager. (Utgående modell)
Variant Hvit

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Remax RB-T9 er en enkel og praktisk Bluetooth-handsfree for deg som er på farten. Med klar og tydelig støyredusert lyd fungerer den flott for både lytting til musikk og telefonsamtaler, både i bilen og på kontoret. RB-T9 sitter behagelig i øret ved hjelp av en reversibel bøyle, slik at det er samme om du bruker den på høyre eller venstre siden og har taletid på opptil 6 timer samt standbytid på 180 timer.

Remax RB-T9 kobles enkelt til trådløst via Bluetooth 4.1 og har en rekkevidde på opptil 10 meter. Bruk den for å håndtere telefonsamtalen, lytte til telefonsvarer eller helt enkelt til musikk under trening.

Behagelig passform og klar lyd

Med en behagelig og ergonomisk utformet silikontupp og den reversible bøylen, kan du være trygg på at bøylen sitter godt på både høyre og venstre side. Ved hjelp av klar og tydelig lyd med støyreduksjon på toppen, kan du nyte godt av god lyd til både telefonsamtaler og musikk. Du håndterer helt enkelt telefonsamtaler, bytter lydspor og endrer volumstyre ved hjelp av knappene ved siden av mikrofonen.

Over en uke standbytid

Med sin imponerende standbytid på 180 timer får du opptil 6 timer med taletid på en ladning.
Det oppladbare batteriet har en kapasitet på 100 mAh og lades helt opp på 2-3 timer med den medfølgende Micro-USB-kabelen. Veggkontakt og billader selges separat

Koble til to telefoner samtidig

Remax RB-T9 kobles enkelt til din telefon ved hjelp av Bluetooth 4.1 og kan brukes med både iOS og Android.

Med støtte for å koble på to telefoner, passer den perfekt dersom du vil bytte på å bruke jobbtelefonen og din private.

Hva er Remax?

Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv.

1005467 1005467 REMAX REMAX RB-T9 - White RB-T9 Remax RB-T9 er en enkel og praktisk Bluetooth-handsfree for deg som er på farten. Med klar og tydelig støyredusert lyd fungerer den flott for både lytting til musikk og telefonsamtaler, både i bilen og på kontoret. RB-T9 sitter behagelig i øret ved hjelp av en reversibel bøyle, slik at det er samme om du bruker den på høyre eller venstre siden og har taletid på opptil 6 timer samt standbytid på 180 timer.Remax RB-T9 kobles enkelt til trådløst via Bluetooth 4.1 og har en rekkevidde på opptil 10 meter. Bruk den for å håndtere telefonsamtalen, lytte til telefonsvarer eller helt enkelt til musikk under trening. Behagelig passform og klar lyd Med en behagelig og ergonomisk utformet silikontupp og den reversible bøylen, kan du være trygg på at bøylen sitter godt på både høyre og venstre side. Ved hjelp av klar og tydelig lyd med støyreduksjon på toppen, kan du nyte godt av god lyd til både telefonsamtaler og musikk. Du håndterer helt enkelt telefonsamtaler, bytter lydspor og endrer volumstyre ved hjelp av knappene ved siden av mikrofonen. Over en uke standbytid Med sin imponerende standbytid på 180 timer får du opptil 6 timer med taletid på en ladning.Det oppladbare batteriet har en kapasitet på 100 mAh og lades helt opp på 2-3 timer med den medfølgende Micro-USB-kabelen. Veggkontakt og billader selges separat Koble til to telefoner samtidig Remax RB-T9 kobles enkelt til din telefon ved hjelp av Bluetooth 4.1 og kan brukes med både iOS og Android.Med støtte for å koble på to telefoner, passer den perfekt dersom du vil bytte på å bruke jobbtelefonen og din private. Hva er Remax? Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv. Hodetelefoner og høyttalere 3,4 9 89 NOK 89 NewCondition Discontinued
  1. Tilbehør
  2. Remax
  3. Hodetelefoner og høyttalere