REMAX RB-T22 - White - Fjærlett Bluetooth-handsfree med 100 timer standbytid
Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Fjærlett Bluetooth-handsfree med 100 timer standbytid

REMAX RB-T22 - White

  Art.nr: 1005482
  • 3-4 timer taletid
  • Opptil 100 timer standby
  • Kan kobles til to telefoner samtidig
  • Veier kun 5 gram
  • Kobles til via Bluetooth 4.2

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Remax RB-T22 er et lite Bluetooth-headset på knappe 5 gram som sitter behagelig på plass på trening, bilturen eller i møtet. Med taletid på opptil 4 timer og standbytid på 100 timer, høres du klart og tydelig ved hjelp av støyreduksjonen som luker ut ulydene fra omverdenen. Headsettet har også støtte for tilkobling av to telefoner samtidig.

Remax RB-T22 kobles enkelt til trådløst via Bluetooth 4.1 og har en rekkevidde på opptil 10 meter. Bruk den for å håndtere telefonsamtalen, lytte til talemeldinger, musikk eller helt enkelt til veibeskrivelse på biltur.

Fjærlett handsfree med støyreduksjon

Med sin lave vekt på kun 5 gram, sitter den godt og trygt på plass. Mikrofonen er plassert i en god vinkel slik at du kan være trygg på at du høres godt og støyreduksjon sørger for at ulydene rundt deg filtreres vekk. RB-T22 kan lett brukes på både høyre og venstre side og du styrer innkommende telefonsamtaler og volum enkelt ved hjelp av knappene på siden.

Opptil 100 timer standby

Remax RB-T22 har taletid på opptil 4 timer og en heftig lang standbytid på 100 timer, slik at du kan være trygg på at du har nok strøm til den viktige telefonsamtalen. Behøver du å lade, kan det lett gjøres med den medfølgende Micro-USB-kabel og er klar på 1 time.

Koble to til telefoner samtidig

Remax RB-T22 kobles enkelt til din telefon ved hjelp av Bluetooth 4.2, har en rekkevidde på 10 meter og kan brukes med både iOS og Android. 

Med støtte for å koble på to telefoner passer den perfekt dersom du vil bytte på å bruke jobbtelefonen og din private.

Hva er Remax?

Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv.