Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Fjærlett Bluetooth-handsfree for mobiltelefonen

REMAX RB-T21 - White

  Art.nr: 1005505
  • 3,5 timer taletid
  • Opptil 100 timer standby
  • Veier kun 3,8 gram
  • Kobles til via Bluetooth 4.1

Internett

Ikke på lager. (Utgående modell)
Variant Hvit

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Remax RB-T21 er en bitteliten Bluetooth-handsfree på drøye 3,8 gram og sitter meget behagelig i øret om så du er på trening, i bilen på vei til jobb eller bare surrer rundt i hjemmet. Den fjærlette øreproppen på størrelse med en knapp, har taletid på ca 3,5 timer og lang standbytid på drøyt 100 timer.

Remax RB-T21 kobles enkelt til mobiltelefonen ved hjelp av Bluetooth 4.1 og har en rekkevidde på opptil 10 meter. Lytt til musikk, radio, podcasts eller rett og slett snakke i telefonen. Musikk, lydnivå og samtaler styres lett ved hjelp av knappene på siden.

Fjærlett design

Ved hjelp av sin størrelse og lave 3,8 gram kan du uten hinder bruke RB-T21 i hva enn du begir deg ut på. Øredotten passer like bra på høyre som på venstre side og du kan enkelt og raskt styre lydnivået, musikk eller ta imot telefonsamtaler ved hjelp av kontrollknappene.

Opptil 3,5 time spilletid

Remax RB-T21 leveres med et integrert og oppladbart batter på 55 mAh og yter deretter for 3,5 timers bruk og har opptil 100 timers standby. Bluetooth-proppen er kompatibel med både iOS og Android og kobles lett til via Bluetooth 4.1. Er den koblet til en iPhone, kan du lett se gjenværende batterinivå i toppen av høyre hjørne. Øreproppen er fulladet på 90 minutter.

Hva er Remax?

Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv.

1005505 1005505 REMAX REMAX RB-T21 - White RB-T21 Remax RB-T21 er en bitteliten Bluetooth-handsfree på drøye 3,8 gram og sitter meget behagelig i øret om så du er på trening, i bilen på vei til jobb eller bare surrer rundt i hjemmet. Den fjærlette øreproppen på størrelse med en knapp, har taletid på ca 3,5 timer og lang standbytid på drøyt 100 timer.Remax RB-T21 kobles enkelt til mobiltelefonen ved hjelp av Bluetooth 4.1 og har en rekkevidde på opptil 10 meter. Lytt til musikk, radio, podcasts eller rett og slett snakke i telefonen. Musikk, lydnivå og samtaler styres lett ved hjelp av knappene på siden. Fjærlett design Ved hjelp av sin størrelse og lave 3,8 gram kan du uten hinder bruke RB-T21 i hva enn du begir deg ut på. Øredotten passer like bra på høyre som på venstre side og du kan enkelt og raskt styre lydnivået, musikk eller ta imot telefonsamtaler ved hjelp av kontrollknappene. Opptil 3,5 time spilletid Remax RB-T21 leveres med et integrert og oppladbart batter på 55 mAh og yter deretter for 3,5 timers bruk og har opptil 100 timers standby. Bluetooth-proppen er kompatibel med både iOS og Android og kobles lett til via Bluetooth 4.1. Er den koblet til en iPhone, kan du lett se gjenværende batterinivå i toppen av høyre hjørne. Øreproppen er fulladet på 90 minutter. Hva er Remax? Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv. Hodetelefoner og høyttalere 3,5 11 49 NOK 49 NewCondition Discontinued
  1. Tilbehør
  2. Remax
  3. Hodetelefoner og høyttalere