REMAX RB-T17 - Red - Bluetooth-handsfree med behagelig passform
Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Bluetooth-handsfree med behagelig passform

REMAX RB-T17 - Red

  Art.nr: 1005490
  • 2 timer taletid
  • Opptill 80 timer standbytid
  • Veier kun 6 gram
  • Kobles til via Bluetooth 4.1
  • Støyreduksjon

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Remax RB-T17 er en lettbrukt og behagelig headset, som sitter godt og behagelig i øret. Med taletid på opptil 2 timer og inntil 80 timer standbytid i kombinasjon med en lav vekt på kun 6 gram, kan du lett bruke headsettet i lange økter.

Remax RB-T17 kobles enkelt til trådløst via Bluetooth 4.1 og har en rekkevidde på opptil 10 meter. Bruk den for å håndtere telefonsamtalen, lytte til talemeldinger, musikk eller helt enkelt til veibeskrivelse på biltur.

Behagelig passform

Med sin lave vekt på knappe 6 gram, har den også et ergonomisk design som gir en god og behagelig komfort i øret, uten å falle ut. Mikrofonen vinklet er tilpasset for at du skal høres klart og tydelig i dine telefonsamtaler.

God lydkvalitet med støyreduksjon

Remax RB-T17's mikrofon er av høy kvalitet og sørger for klar og tydelig lyd, med et snev av støyreduksjon som hindrer at diverse ulyder fra omgivelsene plukkes opp.

Med et oppladbart batteri med kapasitet på 55 mAh får du taletid i drøyt 2 timer og opptil 80 timer i standby og kan enkelt lades opp igjen i løpet av to timer.

Hva er Remax?

Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv.