Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Elegant Bluetooth-høyttaler med kraftig lyd

REMAX RB-M9 - White

  Art.nr: 1005373
 • Over 6 timers batteritid
 • Koble til via Bluetooth
 • Doble høyttalere på 3,5 W hver
 • Opptil 15 meters rekkevidde
 • Innebygd mikrofon

Internett

Ikke på lager. (Utgående modell)

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Remax RB-M9 er en elegant og kraftig Bluetooth-høyttaler som yter 7 W fra sine doble drivere og tar seg ekstremt godt ut blant møblementet i stua og gir deg en deilig HiFi-lyd kun for din nytelse. Høyttaleren har en driftstid på over 6 timer og kan kobles til trådløst, ved hjelp av Bluetooth.

Med sine 17 cm i diameter og sitt stilige design, passer den godt inn hvor enn du ønsker å plassere den. Bruk den på kontoret, ute på verandaen eller som en ekstra lydkilde når du ser på film eller serier. Musikken kan styres fra den tilkoblede enheten og med de lett tilgjengelige knappene på selve høyttaleren.

Futuristisk minimalistdesign

Høyttalerens minimalistiske og futuristiske design er bygget i materiale av høy kvalitet som øker dens livstid. Framsiden er dekket av stilig striestoff som gjør at den passer godt inn i moderne innredning og samtidig leverer kraftig og god lyd du kan nyte godt av.

Over 6 timer driftstid

Remax RB-M9 har et oppladbart litiumbatteri med kapasitet på 1800 mAh som gjør at du kan kose deg med masse musikk i over 6 timer, på en ladning. Høyttaleren lades med medfølgende Micro-USB-kabel. USB-veggkontakt selges separat 

Koble til via Bluetooth

Koble til mobiltelefonen eller nettbrettet ditt via Bluetooth for å lytte til favorittlåtene dine, en spennende lydbok eller en lærerik podcast, helt fullstendig trådløst! RB-M9 er kompatibel med både iOS- og Android-baserte enheter og har en rekkevidde på opptil 15 meter. Har du ikke mulighet til å koble til via Bluetooth, kan du lett gjøre det ved hjelp av en AUX-kabel.

Innebygd mikrofon

Bluetooth-høyttaleren leveres med innebygd mikrofon for at du skal kunne ta i mot innkommende samtaler direkte via høyttaleren.

I pakka får du:

 • Bluetooth-høyttaler
 • Micro-USB-ladekabel
 • Brukermanual

Hva er Remax?

Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv.

1005373 1005373 REMAX REMAX RB-M9 - White RB-M9 Remax RB-M9 er en elegant og kraftig Bluetooth-høyttaler som yter 7 W fra sine doble drivere og tar seg ekstremt godt ut blant møblementet i stua og gir deg en deilig HiFi-lyd kun for din nytelse. Høyttaleren har en driftstid på over 6 timer og kan kobles til trådløst, ved hjelp av Bluetooth.Med sine 17 cm i diameter og sitt stilige design, passer den godt inn hvor enn du ønsker å plassere den. Bruk den på kontoret, ute på verandaen eller som en ekstra lydkilde når du ser på film eller serier. Musikken kan styres fra den tilkoblede enheten og med de lett tilgjengelige knappene på selve høyttaleren. Futuristisk minimalistdesign Høyttalerens minimalistiske og futuristiske design er bygget i materiale av høy kvalitet som øker dens livstid. Framsiden er dekket av stilig striestoff som gjør at den passer godt inn i moderne innredning og samtidig leverer kraftig og god lyd du kan nyte godt av. Over 6 timer driftstid Remax RB-M9 har et oppladbart litiumbatteri med kapasitet på 1800 mAh som gjør at du kan kose deg med masse musikk i over 6 timer, på en ladning. Høyttaleren lades med medfølgende Micro-USB-kabel. USB-veggkontakt selges separat  Koble til via Bluetooth Koble til mobiltelefonen eller nettbrettet ditt via Bluetooth for å lytte til favorittlåtene dine, en spennende lydbok eller en lærerik podcast, helt fullstendig trådløst! RB-M9 er kompatibel med både iOS- og Android-baserte enheter og har en rekkevidde på opptil 15 meter. Har du ikke mulighet til å koble til via Bluetooth, kan du lett gjøre det ved hjelp av en AUX-kabel. Innebygd mikrofon Bluetooth-høyttaleren leveres med innebygd mikrofon for at du skal kunne ta i mot innkommende samtaler direkte via høyttaleren. I pakka får du: Bluetooth-høyttalerMicro-USB-ladekabelBrukermanual Hva er Remax? Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv. Hodetelefoner og høyttalere 3 2 149 NOK 149 NewCondition Discontinued
 1. Tilbehør
 2. Remax
 3. Hodetelefoner og høyttalere