REMAX RB-200HB - Black - Bluetooth-hodetelefoner med sammenfallbart design
Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Bluetooth-hodetelefoner med sammenfallbart design

REMAX RB-200HB - Black

  Art.nr: 1005723
  • 10 timers driftstid
  • Hør på musikk helt trådløst
  • Innebygd mikronfon og kontrollknapper
  • Foldbare
  • AUX-inngang

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Remax RB-200HB er et par med behagelige Bluetooth-hodetelefoner med øreklaffer av minneskum. Hodetelefonene kobles lett til mobiltelefonen eller nettbrettet ved hjelp av Bluetooth 4.1 og har en imponerende batteritid på opp ill 10 timer. Med Remax RB-200HB kan du kose deg med favorittlåtene dine med god lyd, samtidig som du kjapt kan ta styring over eventuelle innkommende telefonsamtaler med den innebygde fjernkontrollen.

Sammenfallbart design

Hodetelefonens øreklaffer er laget av et mykt og behagelig materiale som gjør at de føles gode å ha på i lange drag, samtidig som de ser flotte ut med sitt ytre skall aluminium. Med et sammenfallbart design kan du lett folde de sammen og legge i ryggsekken eller baggen når de ikke er i bruk.

Opp til 10 timers driftstid

Remax RB-200HB's innebygde batteri har en kapasitet på 300 mAh og tilbyr en driftstid på opp til 10 timer på en ladning, som gjør at du kan kose deg med favorittlåtene dine hele dagen. Når det er tid for å lade, bruker de omtrent 2,5 time og lades ved hjelp av Micro-USB.

Trådløs lytting med Bluetooth

Remax RB-200HB kobles helt enkelt til telefonen, nettbrettet eller den bærbare datamaskinen din via Bluetooth og har en rekkevidde på 10 meter. Lytt til din spilleliste med alle favorittlåtene, en spennende lydbok eller en lærerik podcast samtidig som du er lett tilgjengelig på telefonen, ved hjelp av den innebygde mikrofonen og fjernkontrollen! Hodetelefonene er kompatible med både iOS- og Android-baserte smartenheter og kan også kobles til via AUX, dersom du ikke har Bluetooth.

Fullstendig kontroll med innebygde kontrollknapper

Hodetelefonene leveres med integrert fjernkontroll og mikrofon som du lett bruker for å behandle innkommende telefonsamtaler, bytter mellom låter og justerer lydnivå helt uten å behøve fiske opp telefonen fra lomma.

Hva er Remax?

Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv.