Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløst headset med lav vekt og lang batteritid

REMAX RB-S17 - Grey

  Art.nr: 1005418
  • Opptil 10 timer batteritid
  • Innebygd mikrofon
  • Praktisk magnetlåsing
  • Kontrollknapper for både samtaler og musikk
  • Kobles til trådløst via Bluetooth

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Remax RB-S17 er et sportsheadset, perfekt for deg som kjører en aktiv livsstil. Med relativt lav vekt er designet til å sitte godt, med ørepropper av silikon og et svettebestandig materiale som lar deg fokusere på oppgavene du begir deg ut på, uten hinder. Det integrerte batteriet lades helt opp på 3 timer og gir en driftstid på opptil 10 timer på en ladning.

Lav vekt og trådløs tilkobling

Med sine knappe 25 gram hviler headsettet med vekt godt fordelt på både ørene og i nakken. Ved hjelp av Bluetooth slipper du knotete kabler mellom headsettet og for eksempel telefonen.

Du kobler ganske så lett til din kompatible smarttelefon, nettbrett eller bærbare datamaskin med Bluetooth 4.1, som gir deg 10 meter rekkevidde fra lydkilden.

Integrert mikrofon og kontrollknapper

Når den er koblet til telefonen kan du lett behandle telefonsamtaler, direkte fra headsettet. Med kontrollknappene plassert lett tilgjengelig på bøylen kan du styre innkommende samtaler og musikk, uten å måtte fiske telefonen opp av lomma.

Praktisk magnetlås

Om RB-S17 ikke er i bruk kan lett koble de sammen med den innebygde magnetlåsen og la de henge trygt rundt halsen. Du fører bare baksiden av øreproppene mot hverandre og vips! De henger trygt sammen.

Hva er Remax?

Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv.

1005418 1005418 REMAX REMAX RB-S17 - Grey RB-S17 Remax RB-S17 er et sportsheadset, perfekt for deg som kjører en aktiv livsstil. Med relativt lav vekt er designet til å sitte godt, med ørepropper av silikon og et svettebestandig materiale som lar deg fokusere på oppgavene du begir deg ut på, uten hinder. Det integrerte batteriet lades helt opp på 3 timer og gir en driftstid på opptil 10 timer på en ladning. Lav vekt og trådløs tilkobling Med sine knappe 25 gram hviler headsettet med vekt godt fordelt på både ørene og i nakken. Ved hjelp av Bluetooth slipper du knotete kabler mellom headsettet og for eksempel telefonen.Du kobler ganske så lett til din kompatible smarttelefon, nettbrett eller bærbare datamaskin med Bluetooth 4.1, som gir deg 10 meter rekkevidde fra lydkilden. Integrert mikrofon og kontrollknapper Når den er koblet til telefonen kan du lett behandle telefonsamtaler, direkte fra headsettet. Med kontrollknappene plassert lett tilgjengelig på bøylen kan du styre innkommende samtaler og musikk, uten å måtte fiske telefonen opp av lomma. Praktisk magnetlås Om RB-S17 ikke er i bruk kan lett koble de sammen med den innebygde magnetlåsen og la de henge trygt rundt halsen. Du fører bare baksiden av øreproppene mot hverandre og vips! De henger trygt sammen. Hva er Remax? Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv. Hodetelefoner og høyttalere 4,6 7 149 NOK 149 NewCondition Discontinued
  1. Tilbehør
  2. Remax
  3. Hodetelefoner og høyttalere