Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Vannavvisende treningbelte for praktisk oppbevaring

REMAX YD-03 Sport Waist Band Green

  Art.nr: 1005796
  • Oppbevaring for nøkler, mobil og lommebok
  • Flere lommer
  • Passer midje mellom 40-95 cm
  • Perfekt til trening, sykling m.m.
  • Finnes i flere ulike farger

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Variant Grønn

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Remax YD-03 er et praktisk treningsbelte med elastisk belte hvor du enkelt kan  oppbevare verdisakene dine når du reiser, trener eller på sykkelturer. Treningsbeltet har flere rom og den kan justeres i midjen mellom 40-95 cm. Remax YD-03 er bygget av vannavvisende materialer og er perfekt for løping, sykling eller annen utendørs sport.

Lomme for mobiltelefon og nøkler

Remax YD-03 har en ekstra lomme for nøkler, slik at du unngår risikoen for å skade mobiltelefonen din eller andre verdisaker. Det store rommet er ideelt for mobiltelefoner, bankkort med mer. Treningsbeltet har også et hull for hodetelefonledningen hvis du vil lytte til musikk under aktiviteten. Treningsbeltet lukkes med en glidelås.

Hva er Remax?

Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv.

1005796 REMAX REMAX YD-03 Sport Waist Band Green YD-03 Remax YD-03 er et praktisk treningsbelte med elastisk belte hvor du enkelt kan  oppbevare verdisakene dine når du reiser, trener eller på sykkelturer. Treningsbeltet har flere rom og den kan justeres i midjen mellom 40-95 cm. Remax YD-03 er bygget av vannavvisende materialer og er perfekt for løping, sykling eller annen utendørs sport. Lomme for mobiltelefon og nøkler Remax YD-03 har en ekstra lomme for nøkler, slik at du unngår risikoen for å skade mobiltelefonen din eller andre verdisaker. Det store rommet er ideelt for mobiltelefoner, bankkort med mer. Treningsbeltet har også et hull for hodetelefonledningen hvis du vil lytte til musikk under aktiviteten. Treningsbeltet lukkes med en glidelås. Hva er Remax? Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv. Dingser og gadgets 1 2 69 NOK 69 NewCondition InStock
  1. Tilbehør
  2. Remax
  3. Dingser og gadgets