Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløs bordlampe med fleksibel hals

REMAX LED Lamp RT-E315

  Art.nr: 1005527
  • Batterikapasitet 1200 mAh
  • Brukstid: 5 timer
  • Ladetid: 2 timer
  • Fleksibel hals
  • Ladeindikator

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Remax Deer Lamp er en trådløs bordlampe med en fleksibel hals som kan justeres for optimal belysning. Deer Lamp har et oppladbart batteri som lades opp med den medfølgende ladekabelen og på bare to timer kan Remax Deer Lamp gi deg opptil fem timers brukstid.

Hva er Remax?

Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv.

1005527 REMAX REMAX LED Lamp RT-E315 RT-E315 Remax Deer Lamp er en trådløs bordlampe med en fleksibel hals som kan justeres for optimal belysning. Deer Lamp har et oppladbart batteri som lades opp med den medfølgende ladekabelen og på bare to timer kan Remax Deer Lamp gi deg opptil fem timers brukstid. Hva er Remax? Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv. Dingser og gadgets 4,8 5 29 NOK 29 NewCondition Discontinued
  1. Tilbehør
  2. Remax
  3. Dingser og gadgets