Enkel USB-C-kabel for lading

ON USB 2.0 C - A Turquoise 0,5M 1A

  Art.nr: 1004166
  • Lengde: 0,5 meter
  • Støtter for 1 A
  • USB-A til USB-C

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Turkis

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Enkel og fargerik USB-C-kabel på 0,5 meter for lading av mobiltelefoner med USB-C-kontakt. Koble ON USB 2.0 C-A til en USB-vegglader for å lade opp mobilen din. 

Ladekabelen er 0,5 meter lang og støtter 1 A. Komplimenter gjerne USB-C-kabelen med vegglader og billader i matchende farge.

Velg en passende kabellengde

Tenk på at det er forskjell på lengden på ladekabler. Kabler på 0,25 til 0,5 meter passer bra når telefonen lades i ladestasjoner eller mellom mobiltelefon og powerbank. Kabler på en meter passer bra til normal daglig bruk, mens lengre kabler passer bra til sofa-/sengebruk og på kollektivtransport når du gjerne vil bruke telefonen under lading uten for invaderende fysiske restriksjoner fra kabelen.

1004166 ON ON USB 2.0 C - A Turquoise 0,5M 1A DAC301 Enkel og fargerik USB-C-kabel på 0,5 meter for lading av mobiltelefoner med USB-C-kontakt. Koble ON USB 2.0 C-A til en USB-vegglader for å lade opp mobilen din.  Ladekabelen er 0,5 meter lang og støtter 1 A. Komplimenter gjerne USB-C-kabelen med vegglader og billader i matchende farge. Velg en passende kabellengde Tenk på at det er forskjell på lengden på ladekabler. Kabler på 0,25 til 0,5 meter passer bra når telefonen lades i ladestasjoner eller mellom mobiltelefon og powerbank. Kabler på en meter passer bra til normal daglig bruk, mens lengre kabler passer bra til sofa-/sengebruk og på kollektivtransport når du gjerne vil bruke telefonen under lading uten for invaderende fysiske restriksjoner fra kabelen. USB-C-kabel 5 3 29 NOK 29 NewCondition InStock
  1. Tilbehør
  2. Mix&Match
  3. USB-C-kabel