Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Enkel USB-C-kabel for lading

ON USB 2.0 C - A Palace Blue 1M 1A

  Art.nr: 1007273
  • Lengde: 1 meter
  • Støtte for 1 A
  • USB-A til USB-C

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Enkel, fargerik og veldig prisgunstig USB-C-kabel på en meter for lading av mobiltelefoner og andre produkter som bruker USB-C-kontakt. Koble ON USB 2.0 C-A til ett vegguttak eller billaderen for å lade din enhet.

Ladekabelen er en meter lang og har støtte for 1 A. Kompletter gjerne USB-C-kabelen med en vegglader og billader i matchende farge.

Velg en passende kabellengde

Tenk på å velge riktig lengde på ladekabelen din. Kabler med lengden 0,25 til 0,5 meter passer bra til lading i ladestasjoner eller mellom mobiltelefon og nødlader. En kabel på en meter passer fint til det daglige bruket mens lengre kabler passer perfekt når du vil bruke enheten i sengen eller på sofaen samtidig som den lades.

1007273 1007273 ON ON USB 2.0 C - A Palace Blue 1M 1A DAC301 Enkel, fargerik og veldig prisgunstig USB-C-kabel på en meter for lading av mobiltelefoner og andre produkter som bruker USB-C-kontakt. Koble ON USB 2.0 C-A til ett vegguttak eller billaderen for å lade din enhet. Ladekabelen er en meter lang og har støtte for 1 A. Kompletter gjerne USB-C-kabelen med en vegglader og billader i matchende farge. Velg en passende kabellengde Tenk på å velge riktig lengde på ladekabelen din. Kabler med lengden 0,25 til 0,5 meter passer bra til lading i ladestasjoner eller mellom mobiltelefon og nødlader. En kabel på en meter passer fint til det daglige bruket mens lengre kabler passer perfekt når du vil bruke enheten i sengen eller på sofaen samtidig som den lades. USB-C-kabel 4,3 19 29 NOK 29 NewCondition InStock
  1. Tilbehør
  2. Mix&Match
  3. USB-C-kabel