Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Prisgunstig og fargerik MicroUSB-kabel til mobiltelefonen

ON Micro-USB Cable Pink 1M 1A

  Art.nr: 1004140
  • Lengde: 1 meter
  • Støtte for 1 A
  • Lad mobiltelefonen eller øreproppene

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Mix&Match pakkepris
Mix&Match pakkepris

ON Micro-USB Cable er en veldig prisgunstig og fargerik micro-USB kabel for lading av mobiltelefonen, høyttaleren, øreproppene eller andre mindre enheter som laddes med micro-USB. Bruk til og med kabelen for overføring av for eksempel kontakter og bilder mellom mobiltelefonen og datamaskinen.

Ladekabelen er 1 meter land og har støtte for 1A.
Suppler gjerne ladekabelen med en vegglader og billader i matchende farger.

ON ON Micro-USB Cable Pink 1M 1A DAC101 ON Micro-USB Cable er en veldig prisgunstig og fargerik micro-USB kabel for lading av mobiltelefonen, høyttaleren, øreproppene eller andre mindre enheter som laddes med micro-USB. Bruk til og med kabelen for overføring av for eksempel kontakter og bilder mellom mobiltelefonen og datamaskinen. Ladekabelen er 1 meter land og har støtte for 1A.Suppler gjerne ladekabelen med en vegglader og billader i matchende farger. MicroUSB-kabel 19 NOK 19 NewCondition InStock
  1. Tilbehør
  2. Mix&Match
  3. MicroUSB-kabel