Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Prisgunstig MicroUSB-kabel til mobiltelefonen

ON Micro-USB Cable Lime 0,5M 1A

  Art.nr: 1004135
  • Lengde: 0,5 meter
  • Støtte for 1 A
  • Lad mobiltelefonen eller øreproppene

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

ON Micro-USB Cable er en veldig prisgunstig og fargerik micro-USB kabel for lading av mobiltelefonen, høyttaleren, øreproppene eller andre mindre enheter som laddes med micro-USB. Bruk til og med kabelen for overføring av for eksempel kontakter og bilder mellom mobiltelefonen og datamaskinen.

Ladekabelen er 0,5 meter land og har støtte for 1A.
Suppler gjerne ladekabelen med en vegglader og billader i matchende farger.

1004135 ON ON Micro-USB Cable Lime 0,5M 1A DAC101 ON Micro-USB Cable er en veldig prisgunstig og fargerik micro-USB kabel for lading av mobiltelefonen, høyttaleren, øreproppene eller andre mindre enheter som laddes med micro-USB. Bruk til og med kabelen for overføring av for eksempel kontakter og bilder mellom mobiltelefonen og datamaskinen. Ladekabelen er 0,5 meter land og har støtte for 1A.Suppler gjerne ladekabelen med en vegglader og billader i matchende farger. MicroUSB-kabel 5 1 29 NOK 29 NewCondition InStock
  1. Tilbehør
  2. Mix&Match
  3. MicroUSB-kabel