Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Prisgunstig Lightning-kabel for lading av iPhone

ON Lightning Cable Turquoise 0,25M 1A

  Art.nr: 1004078
  • Lengde: 0,25 meter
  • Støtte for 1A
  • Perfekt for ladestasjoner
  • For Apple-produkter med Lightning-kontakt
  • Lade og synkronisere

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Bruk ON Lightning Cable for lading og synkronisering av Apple-produkter som bruker Lightning-kontakt. Denne prisgunstige og fargerike Lightning-kabelen på 0,25 meter passer utmerket til lading av iPhone og iPod, eller ved synkronisering av kontakter, filmer og bilder mellom mobiltelefonen og datamaskinen. Bruk den korte ledningen ved lading i ladestasjoner for å unngå lange ledninger som henger utenfor ladestasjonen.

Ladekabelen er 0,25 meter lang og har støtte for 1A.
Suppler gjerne Lightning-kabelen med en vegglader og billader i matchende farger.

1004078 ON ON Lightning Cable Turquoise 0,25M 1A DAC201 Bruk ON Lightning Cable for lading og synkronisering av Apple-produkter som bruker Lightning-kontakt. Denne prisgunstige og fargerike Lightning-kabelen på 0,25 meter passer utmerket til lading av iPhone og iPod, eller ved synkronisering av kontakter, filmer og bilder mellom mobiltelefonen og datamaskinen. Bruk den korte ledningen ved lading i ladestasjoner for å unngå lange ledninger som henger utenfor ladestasjonen. Ladekabelen er 0,25 meter lang og har støtte for 1A.Suppler gjerne Lightning-kabelen med en vegglader og billader i matchende farger. Lightning-kabel 3,9 9 29 NOK 29 NewCondition InStock
  1. Tilbehør
  2. Mix&Match
  3. Lightning-kabel