Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Enkel Lightning-kabel for lading

ON Lightning Cable Palace Blue 0,25M 1A

  Art.nr: 1007215
  • Lengde: 0,25 meter
  • Støtte for 1 A
  • For Apple-produkter med Lightning-kontakt

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Enkel, fargerik og veldig prisgunstig Lightning-kabel på 0,25 meter for lading av Apple-produkter som iPhone, iPad og iPod. Koble ON Lightning Cable til ett vegguttak eller billaderen for å lade din Apple-enhet.

Ladekabelen er 0,25 meter lang og har støtte for 1 A. Kompletter gjerne Lightning-kabelen med en vegglader og billader i matchende farge.

Velg en passende kabellengde

Tenk på å velge riktig lengde på ladekabelen din. Kabler med lengden 0,25 til 0,5 meter passer bra til lading i ladestasjoner eller mellom mobiltelefon og nødlader. En kabel på en meter passer fint til det daglige bruket, mens lengre kabler passer perfekt når du vil bruke enheten i sengen eller på sofaen samtidig som den lades.

1007215 1007215 ON ON Lightning Cable Palace Blue 0,25M 1A DAC201 Enkel, fargerik og veldig prisgunstig Lightning-kabel på 0,25 meter for lading av Apple-produkter som iPhone, iPad og iPod. Koble ON Lightning Cable til ett vegguttak eller billaderen for å lade din Apple-enhet. Ladekabelen er 0,25 meter lang og har støtte for 1 A. Kompletter gjerne Lightning-kabelen med en vegglader og billader i matchende farge. Velg en passende kabellengde Tenk på å velge riktig lengde på ladekabelen din. Kabler med lengden 0,25 til 0,5 meter passer bra til lading i ladestasjoner eller mellom mobiltelefon og nødlader. En kabel på en meter passer fint til det daglige bruket, mens lengre kabler passer perfekt når du vil bruke enheten i sengen eller på sofaen samtidig som den lades. Lightning-kabel 3,9 9 29 NOK 29 NewCondition InStock
  1. Tilbehør
  2. Mix&Match
  3. Lightning-kabel