Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Prisgunstig Lightning-kabel for lading av iPhone

ON Lightning Cable Lime 1M 1A

  Art.nr: 1004094
  • Lengde: 1 meter
  • Støtte for 1 A
  • For Apple-produkter med Lightning-kontakt
  • Lade og synkronisere

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Bruk ON Lightning Cable for lading og synkronisering av Apple-produkter som bruker Lightning-kontakt. Denne prisgunstige og fargerike Lightning-kabelen på en meter passer utmerket til lading av iPhone og iPod, eller ved synkronisering av kontakter, filmer og bilder mellom mobiltelefonen og datamaskinen.

Ladekabelen er en meter lang og har støtte for 1A.
Suppler gjerne Lightning-kabelen med en vegglader og billader i matchende farger.

1004094 1004094 ON ON Lightning Cable Lime 1M 1A DAC201 Bruk ON Lightning Cable for lading og synkronisering av Apple-produkter som bruker Lightning-kontakt. Denne prisgunstige og fargerike Lightning-kabelen på en meter passer utmerket til lading av iPhone og iPod, eller ved synkronisering av kontakter, filmer og bilder mellom mobiltelefonen og datamaskinen. Ladekabelen er en meter lang og har støtte for 1A.Suppler gjerne Lightning-kabelen med en vegglader og billader i matchende farger. Lightning-kabel 4 35 29 NOK 29 NewCondition InStock
  1. Tilbehør
  2. Mix&Match
  3. Lightning-kabel