Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Enkel vegglader for mobiltelefonen

ON Wall charger 1xUSB 1A Rose Red

  Art.nr: 1007280
  • Total output: 1 A (5 W)
  • 1x USB-A
  • For alle typer mindre USB-enheter
  • CE-merket

Internett

Ikke på lager. (Utgående modell)

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

ON Wall charger er en enkel, liten og kompakt vegglader med ett USB-A-uttak som passer for å lade mobiltelefoner, kameraer, hodetelefoner, bærbare spillkonsoller og alle andre typer av mindre USB-enheter. Veggladeren har en USB-port av typen USB-A og klarer å levere 1 Ampere. Kompletter gjerne med en matchende USB-kabel.

CE-merket lader

USB-laderen er som alle våre andre produkter CE-merket, hvilket betyr at produsenten garanterer at produktet oppfyller alle EU sine sikkerhetskrav for trygg og sikker lading.

1007280 ON ON Wall charger 1xUSB 1A Rose Red TC03B4 Rose Red ON Wall charger er en enkel, liten og kompakt vegglader med ett USB-A-uttak som passer for å lade mobiltelefoner, kameraer, hodetelefoner, bærbare spillkonsoller og alle andre typer av mindre USB-enheter. Veggladeren har en USB-port av typen USB-A og klarer å levere 1 Ampere. Kompletter gjerne med en matchende USB-kabel. CE-merket lader USB-laderen er som alle våre andre produkter CE-merket, hvilket betyr at produsenten garanterer at produktet oppfyller alle EU sine sikkerhetskrav for trygg og sikker lading. Lader & nødlader 3,9 18 39 NOK 39 NewCondition Discontinued
  1. Tilbehør
  2. Mix&Match
  3. Lader & nødlader