Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Enkel vegglader for mobiltelefonen

ON Wall charger 1xUSB 1A Palace Blue

  Art.nr: 1007279
  • Total output: 1 A (5 W)
  • 1x USB-A
  • For alle typer mindre USB-enheter
  • CE-merket

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
ON Wall charger 1xUSB 1A Palace Blue
Produkt du ser på: Enkel vegglader for mobiltelefonen

39,-


  • pris: 107,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

ON Wall charger er en enkel, liten og kompakt vegglader med ett USB-A-uttak som passer for å lade mobiltelefoner, kameraer, hodetelefoner, bærbare spillkonsoller og alle andre typer av mindre USB-enheter. Veggladeren har en USB-port av typen USB-A og klarer å levere 1 Ampere. Kompletter gjerne med en matchende USB-kabel.

CE-merket lader

USB-laderen er som alle våre andre produkter CE-merket, hvilket betyr at produsenten garanterer at produktet oppfyller alle EU sine sikkerhetskrav for trygg og sikker lading.

1007279 ON ON Wall charger 1xUSB 1A Palace Blue TC03B4 - Palace Blue ON Wall charger er en enkel, liten og kompakt vegglader med ett USB-A-uttak som passer for å lade mobiltelefoner, kameraer, hodetelefoner, bærbare spillkonsoller og alle andre typer av mindre USB-enheter. Veggladeren har en USB-port av typen USB-A og klarer å levere 1 Ampere. Kompletter gjerne med en matchende USB-kabel. CE-merket lader USB-laderen er som alle våre andre produkter CE-merket, hvilket betyr at produsenten garanterer at produktet oppfyller alle EU sine sikkerhetskrav for trygg og sikker lading. Lader & nødlader 3,9 18 39 NOK 39 NewCondition InStock
  1. Tilbehør
  2. Mix&Match
  3. Lader & nødlader