Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Superkompakt nødlader for rask mobillading

ON Powerbank 2.000 Purple

  Art.nr: 1004001
 • Total output: 1 A
 • 2000 mAh
 • Perfekt for mobil
 • Bare 75 x 32 x 20 mm

Internett

Leveringstid ikke bekreftet
Variant Lilla

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Superkompakt nødlader på 2000 mAh med en output på 1 A, perfekt å ha som et ekstra batteri til mobilen når du er ute på byen, vandrer i skogen eller er på reisefot uten tilgang til strømuttak. Med en kapasitet på 2000 mAh kan nødlader gi en full opplading avhengig av hvor stort ditt batteri er. Nødladeren veier bare 61 gram og har størrelsen: 75 x 32 x 20 mm og passer utmerket å ha i lommen eller i vesken. Nødladeren finnes i fire forskjellige farger.

Nødladeren har til tross for sin superkompakte størrelse tydelige lysdioder sånn at du enkelt kan se hvor mye batteri du har igjen. Powerbanken har også en integrert lommelykt for mørke kvelder. Takket være mikro-USB-inngangen kan man enkelt lade nødladeren via datamaskiner, veggladere, billaldere eller nødladere. Observer at mikro-USB-kabel ikke er inkludert.

Hvorfor trenger jeg en nødlader?

Det føles ofte som at mobiltelefonen går tom for strøm når du minst trenger det, som når du skal vise billetten din på bussen, når det er tid for å bruke parkerings-appen eller på reiser når det er langt mellom strømuttakene. Med en fulladet nødlader i lommen eller vesken får du muligheten til å lade din mobiltelefon når det måtte passe best for deg!

Spesifikasjoner

 • Kapasitet: 2000 mAh
 • 1A output / 1A input
 • 1 USB-inngang
 • Opplading: MicroUSB
 • Dimensjoner: 75 x 32 x 20 mm
 • Vekt: 61 gram

I pakken:

 • Nødlader
 • Bruksanvisning
1004001 ON ON Powerbank 2.000 Purple R310 Purple Superkompakt nødlader på 2000 mAh med en output på 1 A, perfekt å ha som et ekstra batteri til mobilen når du er ute på byen, vandrer i skogen eller er på reisefot uten tilgang til strømuttak. Med en kapasitet på 2000 mAh kan nødlader gi en full opplading avhengig av hvor stort ditt batteri er. Nødladeren veier bare 61 gram og har størrelsen: 75 x 32 x 20 mm og passer utmerket å ha i lommen eller i vesken. Nødladeren finnes i fire forskjellige farger. Nødladeren har til tross for sin superkompakte størrelse tydelige lysdioder sånn at du enkelt kan se hvor mye batteri du har igjen. Powerbanken har også en integrert lommelykt for mørke kvelder. Takket være mikro-USB-inngangen kan man enkelt lade nødladeren via datamaskiner, veggladere, billaldere eller nødladere. Observer at mikro-USB-kabel ikke er inkludert. Hvorfor trenger jeg en nødlader? Det føles ofte som at mobiltelefonen går tom for strøm når du minst trenger det, som når du skal vise billetten din på bussen, når det er tid for å bruke parkerings-appen eller på reiser når det er langt mellom strømuttakene. Med en fulladet nødlader i lommen eller vesken får du muligheten til å lade din mobiltelefon når det måtte passe best for deg! Spesifikasjoner Kapasitet: 2000 mAh1A output / 1A input1 USB-inngangOpplading: MicroUSBDimensjoner: 75 x 32 x 20 mmVekt: 61 gram I pakken: NødladerBruksanvisning Lader & nødlader 3,9 21 39 NOK 39 NewCondition Discontinued
 1. Tilbehør
 2. Mix&Match
 3. Lader & nødlader