Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Rosa USB-billader på 1A

ON Car USB charger 1A Pink

  Art.nr: 1004026
  • Total output: 1 A
  • 1x USB-A
  • For mobiler, GPS-er, bærbare spillkonsoller, m.m.
  • I fire tyggegummifarger

Internett

Ikke på lager. (Utgående modell)

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Liten og utrolig prisgunstig billader fra ON for å lade mobiler og nettbrett i bilens 12 V-uttak. Den fargeglade billaderen har et USB-A uttak sånn at du kan bare koble til en USB-kabel som passer til din mobil. Laderen klarer å levere 1 ampere med strøm, så du kan lade mobilen, GPS-en eller kanskje barnas bærbare spillkonsoller i baksetet - perfekt for lange bilferier når du vil komme fram med fulladede batterier. 

Suppler gjerne med en matchende USB-kabel.

1004026 ON ON Car USB charger 1A Pink TC02C0/C1 pink Liten og utrolig prisgunstig billader fra ON for å lade mobiler og nettbrett i bilens 12 V-uttak. Den fargeglade billaderen har et USB-A uttak sånn at du kan bare koble til en USB-kabel som passer til din mobil. Laderen klarer å levere 1 ampere med strøm, så du kan lade mobilen, GPS-en eller kanskje barnas bærbare spillkonsoller i baksetet - perfekt for lange bilferier når du vil komme fram med fulladede batterier.  Suppler gjerne med en matchende USB-kabel. Lader & nødlader 5 8 39 NOK 39 NewCondition Discontinued
  1. Tilbehør
  2. Mix&Match
  3. Lader & nødlader