Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
3 for 2

Skjermbeskyttelse til Sony Xperia X/X Performance

ZAGG InvisibleShield HD Dry Xperia X / X Performance

  Art.nr: 232046
 • Beskytter mot riper
 • Perfekt passform
 • Livstidsgaranti
 • Lett å sette på
 • Modelltilpasset

Internett

Ikke på lager. (Utgående modell)

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Zagg Invisible Shield HD til Sony Xperia X/X Performance

Dette er en skjermbeskyttelse som er laget i et unikt materiale fremstilt av den amerikanske hæren. Når det gjelder holdbarhet og beskyttelse finnes ikke tilsvarende til Invisible Shield!

Skjermbeskyttere løser det irriterende problemet med riper på displayet. Beskyttelsesfilmen festes på displayet, og beskytter mot riper og smuss. Materialet i Invisible Shield er meget sterkt, og vil beskytte din mobiltelefon og forlenge dens levetid. Det gjør også at du får et godt grep.

Selvhelende Nano-teknologi

ZAGG Invisible Shiled har Nano-Memory Technology som gjør at produktet er selvhelende, og gir en utrolig beskyttelse mot riper, som hjelper med å forlenge livstiden på telefonen din. 

Livstidsgaranti

Hvis din Invisible Shield-beskyttelse blir slitt eller skadet, erstatter ZAGG skjermbeskyttelsen din så lenge du eier telefonen.

Pakken inneholder:

 • 1 stk. HD versjon av Invisible Shield
 • Gummiskrape
 • Monteringsveiledning
ZAGG ZAGG InvisibleShield HD Dry Xperia X / X Performance SXPHDS-F00 Zagg Invisible Shield HD til Sony Xperia X/X Performance Dette er en skjermbeskyttelse som er laget i et unikt materiale fremstilt av den amerikanske hæren. Når det gjelder holdbarhet og beskyttelse finnes ikke tilsvarende til Invisible Shield! Skjermbeskyttere løser det irriterende problemet med riper på displayet. Beskyttelsesfilmen festes på displayet, og beskytter mot riper og smuss. Materialet i Invisible Shield er meget sterkt, og vil beskytte din mobiltelefon og forlenge dens levetid. Det gjør også at du får et godt grep. Selvhelende Nano-teknologi ZAGG Invisible Shiled har Nano-Memory Technology som gjør at produktet er selvhelende, og gir en utrolig beskyttelse mot riper, som hjelper med å forlenge livstiden på telefonen din.  Livstidsgaranti Hvis din Invisible Shield-beskyttelse blir slitt eller skadet, erstatter ZAGG skjermbeskyttelsen din så lenge du eier telefonen. Pakken inneholder: 1 stk. HD versjon av Invisible ShieldGummiskrapeMonteringsveiledning Sony 29 NOK 29 NewCondition Discontinued
 1. Telefon og GPS
 2. Mobiltilbehør
 3. Skjermbeskytter
 4. Sony