Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
3 for 2

Skjermbeskyttelse i herdet glass til Huawei P Smart 2019

ZAGG InvisibleShield Glass+ Huawei P Smart 2019

  Art.nr: 1006991
 • Beskyttelse i herdet glass
 • Ion Matrix™
 • Lett å sette på
 • Modelltilpasset Huawei P Smart 2019
 • Livstidsgaranti

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

ZAGG InvisibleShield Glass+ er et av markedets sterkeste displaybeskyttelse som du kan sette på din enhet. Glasset er laget av herdet glass, og er tre ganger så sterkt som en standard displaybeskyttelse som beskytter din mobilskjerm mot riper, støt, smuss og sprukket skjerm. Materialet er super sterk og ripebestandig, men fortsatt veldig tynn og har en perfekt passform rundt knapper, kamera og høyttalere.

Bransjeledende displaybeskyttelse

InvisibleShield Glass + er laget av Ion Matrix ™ - den mest avanserte beskyttelsen mot støt og riper. Materialet er kjemisk styrket på molekylært nivå for å bevare den glasslignende følelsen og beskytter skjermen som aldri før. Ion Matrix gir ultimate beskyttelse mot trykk, slag og riper, slik at du kan bruke telefonen uten å bekymre deg.

100% klarhet og skarphet

Høykvalitets herdet glass gir maksimal skarphet, følelsen er som om det var det originale glasset, mens det har en bemerkelsesverdig berøringsnøyaktighet. Et smussavvisende belegg sikrer at beskyttelsen - og skjermen din - forblir ren og fin samtidig.

Livstidsgaranti

Hvis din InvisibleShield blir slitt eller skadet, vil den bli erstattet med et nytt produkt så lenge du eier enheten. Skjer det i løpet av de første 30 dagene etter at du har kjøpt produktet erstatter vi deg med en ny beskyttelse direkte i vår Lagershop. Etter 30 dager bestiller du selv utbytte via ZAGG's hjemmeside.

Enkel å påføre

InvisibleShield Glass + er belagt på den ene siden med et silikonlag som gjør det enkelt å påføre og gjør at beskyttelsen er tett mot skjermen uten å redusere følsomheten. å montere glassdekselet er utrolig enkelt. Juster det, trykk litt lett og se hvordan det sakte strammer seg på enheten.

Anbefalt tilbehør

(0 stk)
 • Mykt TPU-materiale
 • Beskytter uten å ødelegge telefonens design
 • Antiskli overflate

79,-

ZAGG ZAGG InvisibleShield Glass+ Huawei P Smart 2019 200102914 ZAGG InvisibleShield Glass+ er et av markedets sterkeste displaybeskyttelse som du kan sette på din enhet. Glasset er laget av herdet glass, og er tre ganger så sterkt som en standard displaybeskyttelse som beskytter din mobilskjerm mot riper, støt, smuss og sprukket skjerm. Materialet er super sterk og ripebestandig, men fortsatt veldig tynn og har en perfekt passform rundt knapper, kamera og høyttalere. Bransjeledende displaybeskyttelse InvisibleShield Glass + er laget av Ion Matrix ™ - den mest avanserte beskyttelsen mot støt og riper. Materialet er kjemisk styrket på molekylært nivå for å bevare den glasslignende følelsen og beskytter skjermen som aldri før. Ion Matrix gir ultimate beskyttelse mot trykk, slag og riper, slik at du kan bruke telefonen uten å bekymre deg. 100% klarhet og skarphet Høykvalitets herdet glass gir maksimal skarphet, følelsen er som om det var det originale glasset, mens det har en bemerkelsesverdig berøringsnøyaktighet. Et smussavvisende belegg sikrer at beskyttelsen - og skjermen din - forblir ren og fin samtidig. Livstidsgaranti Hvis din InvisibleShield blir slitt eller skadet, vil den bli erstattet med et nytt produkt så lenge du eier enheten. Skjer det i løpet av de første 30 dagene etter at du har kjøpt produktet erstatter vi deg med en ny beskyttelse direkte i vår Lagershop. Etter 30 dager bestiller du selv utbytte via ZAGG's hjemmeside. Enkel å påføre InvisibleShield Glass + er belagt på den ene siden med et silikonlag som gjør det enkelt å påføre og gjør at beskyttelsen er tett mot skjermen uten å redusere følsomheten. å montere glassdekselet er utrolig enkelt. Juster det, trykk litt lett og se hvordan det sakte strammer seg på enheten. Huawei 199 NOK 199 NewCondition InStock
 1. Telefon og GPS
 2. Mobiltilbehør
 3. Skjermbeskytter
 4. Huawei