Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Skjermbeskyttelse til Sony Xperia X

ZAGG InvisibleShield HD Dry Xperia X Compact

  Art.nr: 239096
 • Beskytter mot riper
 • Perfekt passform
 • Livstidsgaranti
 • Lett å sette på
 • Modelltilpasset

Internett

På lager (1-6 virkedagers leveringstid)

Fri frakt på ordre over 1000,-. Leveres innen 5-8 virkedager
Gjelder for privatpersoner som handler hos NetOnNet

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Zagg Invisible Shield HD til Sony Xperia X

Dette er en skjermbeskyttelse som er laget i et unikt materiale fremstilt av den amerikanske hæren. Når det gjelder holdbarhet og beskyttelse finnes ikke tilsvarende til Invisible Shield!

Skjermbeskyttere løser det irriterende problemet med riper på displayet. Beskyttelsesfilmen festes på displayet, og beskytter mot riper og smuss. Materialet i Invisible Shield er meget sterkt, og vil beskytte din mobiltelefon og forlenge dens levetid. Det gjør også at du får et godt grep.

Selvhelende Nano-teknologi

ZAGG Invisible Shiled har Nano-Memory Technology som gjør at produktet er selvhelende, og gir en utrolig beskyttelse mot riper, som hjelper med å forlenge livstiden på telefonen din. 

Livstidsgaranti

Hvis din Invisible Shield-beskyttelse blir slitt eller skadet, erstatter ZAGG skjermbeskyttelsen din så lenge du eier telefonen.

Pakken inneholder:

 • 1 stk. HD versjon av Invisible Shield
 • Gummiskrape
 • Monteringsveiledning
ZAGG ZAGG InvisibleShield HD Dry Xperia X Compact XXCHDS-F00 Zagg Invisible Shield HD til Sony Xperia X Dette er en skjermbeskyttelse som er laget i et unikt materiale fremstilt av den amerikanske hæren. Når det gjelder holdbarhet og beskyttelse finnes ikke tilsvarende til Invisible Shield! Skjermbeskyttere løser det irriterende problemet med riper på displayet. Beskyttelsesfilmen festes på displayet, og beskytter mot riper og smuss. Materialet i Invisible Shield er meget sterkt, og vil beskytte din mobiltelefon og forlenge dens levetid. Det gjør også at du får et godt grep. Selvhelende Nano-teknologi ZAGG Invisible Shiled har Nano-Memory Technology som gjør at produktet er selvhelende, og gir en utrolig beskyttelse mot riper, som hjelper med å forlenge livstiden på telefonen din.  Livstidsgaranti Hvis din Invisible Shield-beskyttelse blir slitt eller skadet, erstatter ZAGG skjermbeskyttelsen din så lenge du eier telefonen. Pakken inneholder: 1 stk. HD versjon av Invisible ShieldGummiskrapeMonteringsveiledning Sony 199 NOK 199 NewCondition InStock
 1. Telefon og GPS
 2. Mobiltilbehør
 3. Skjermbeskyttelse
 4. Sony