Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kraftig nødlader på hele 13000mAh!

Andersson PRB 2.5 - 13000 mAh

  Art.nr: 203330
 • Batterikapasitet: 13000 mAh
 • Inn/uteffekt: 1A / 2.1A + 1A
 • Mål: 139x63x22 mm
 • Vekt: 290 gram
 • Passer alle smarttelefoner og nettbrett

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Produktbeskrivelse

Andersson PRB 2.5

Dette er den perfekte løsningen for deg som er ofte på reisefot men som ikke vil riskere at din bærbare enhet som mobiltelefon, nettbrett, GPS eller kamera skal gå tom for strøm underveis. Denne bærbare strømbanken har et kraftig Li-Ion-batteri med en kapasitet på hele 13000 mAh som er nok til å for eksempel lade en iPhone ca. 8 ganger og nettbrett opp til 3 ganger. Og den kompakte størrelsen gjør den perfekt å ha i vesken, sekken eller i kofferten.

Andersson PRB 2.5 kan lade opp til to enheter som lades med USB-kabel samtidig og lades selv ved hjelp av en medfølgende mikro-USB-kabel. Med denne kabelen kan du lade nødladeren gjennom en PC, USB-vegglader(medfølger ikke, selges som tilbehør) eller andre steder der du finner en ledig USB-port. 

To USB-utganger

Denne nødladeren er blitt utstyrt med to USB-utganger. Én USB-utgang med 1A uteffekt for lading av smarttelefoner, MP3-spillere, fotokamera og lignende samt én USB-utgang for mer strømkrevende nettbrett. Med disse to utgangene blir denne nødladeren et perfekt reisefølge for ALLE enheter som lades via USB.

Spesifikasjoner:

 • Uteffekt USB: 5 V / 2.1A + 1.0A
 • Batterikapasitet: 13000 mAh
 • Batteritype: Li-ion
 • Mål: 139 x 63 x 22 mm
 • Vekt: 290 g
 • Utganger: 2 x USB
 • Innganger: 1 x micro-USB

 

 

 

Andersson Andersson PRB 2.5 - 13000 mAh 582 Andersson PRB 2.5Dette er den perfekte løsningen for deg som er ofte på reisefot men som ikke vil riskere at din bærbare enhet som mobiltelefon, nettbrett, GPS eller kamera skal gå tom for strøm underveis. Denne bærbare strømbanken har et kraftig Li-Ion-batteri med en kapasitet på hele 13000 mAh som er nok til å for eksempel lade en iPhone ca. 8 ganger og nettbrett opp til 3 ganger. Og den kompakte størrelsen gjør den perfekt å ha i vesken, sekken eller i kofferten.Andersson PRB 2.5 kan lade opp til to enheter som lades med USB-kabel samtidig og lades selv ved hjelp av en medfølgende mikro-USB-kabel. Med denne kabelen kan du lade nødladeren gjennom en PC, USB-vegglader(medfølger ikke, selges som tilbehør) eller andre steder der du finner en ledig USB-port. To USB-utgangerDenne nødladeren er blitt utstyrt med to USB-utganger. Én USB-utgang med 1A uteffekt for lading av smarttelefoner, MP3-spillere, fotokamera og lignende samt én USB-utgang for mer strømkrevende nettbrett. Med disse to utgangene blir denne nødladeren et perfekt reisefølge for ALLE enheter som lades via USB.Spesifikasjoner: Uteffekt USB: 5 V / 2.1A + 1.0A Batterikapasitet: 13000 mAh Batteritype: Li-ion Mål: 139 x 63 x 22 mm Vekt: 290 g Utganger: 2 x USB Innganger: 1 x micro-USB    Nødlader 4,6 13 0 NOK 0 NewCondition SoldOut
 1. Telefon og GPS
 2. Mobiltilbehør
 3. Mobillader
 4. Nødlader