Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Best i Test nødlader med USB-C og Power Delivery

Andersson Powerbank 20.000 PD/QC 3.0

  Art.nr: 1004014
 • 10/10 hos Tek.no
 • 20 000 mAh
 • 3 USB utganger (1 USB-C)
 • Quick Charge 3.0 og Power Delivery 3.0
 • LED-display

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Andersson Powerbank 20 000 PD/QC 3.0 er en veldig kraftig nødlader tilpasset for en ny generasjon med lademuligheter. Med en kapasitet på 20 000 mAh sammen med en strømstyrke på 3 A kan du raskt og sikkert lade din telefon eller nettbrett flere ganger på ett og samme batteri. Nødladeren har tre USB-utganger (1 av typen USB-C) hvilket gjør det mulig å lade opp til tre enheter samtidig. Perfekt når både telefonens og nettbrettets batteri begynner å gå tomt samtidig.

Best i Test hos Tek.no

Andersson PD/QC 3.0 ble testet, og kåret til "Best i test" med karakteren 10 av 10 mulige av TEK.NO 6. Juli 2019. 

Dette er blant annet noe av det som ble sagt om nødladeren:

"Ingen andre er i nærheten engang."

"I forrige samletest av nødladere var det en Andersson-lader som vant, og jammen er det ikke det nå igjen. Dette er ikke fordi undertegnede har en spesiell forkjærlighet for disse laderne. Det er rett og slett fordi både forrige testvinner, Andersson PRB 3.5, og dagens modell knuser alle på både verdi og funksjonalitet."

"Alt i alt er det ingenting vi savner her, og til 399 kroner er det et uslåelig produkt."

Les hele testen her.

Utrustet med Quick Charge og Power Delivery

Nødladeren har en USB Type C-utgang med Quick Charge 3.0 for hurtiglading av nyere smarttelefoner. USB-utgangen har også Power Delivery 3.0 (18W) hvilket gjør det mulig å lade og bruke bærbare datamaskiner som kan lades via USB-C.

Tydelig LED-display

Nødladeren har et tydelig LED-display som viser hvor mye batteri som er igjen. Displayet viser "100" når powerbanken er fulladet og sifrene synker gradvis ettersom dine enheter lades opp, sånn at du alltid har full kontroll på hvor mye strøm du har igjen på nødladeren din.

Lad mer enn bare mobiltelefoner

Bruk denne nødladeren til å lade opp mobiltelefonen, nettbrettet, hodetelefoner, spillkonsoller, Bluetooth-høyttaleren, aktivitetsarmbåndet, smartklokken og nesten alle andre USB-drevne enheter. Med flere USB-porter, 20.000 mAh kapasitet og en strømstyrke på 3A klarer nødladeren å lade opp flere enheter samtidig.

Opplading av nødladeren

Andersson PD/QC 3.0 kan både lades opp via mikroUSB-kabel eller via en USB-C-kabel som kan kjøpes separat. Om du ønsker å ta del av Pass Through-teknologien, altså at du lader for eksempel dine hodetelefoner mens selve nødladeren ligger til lading, så er du nødt til å benytte deg av mikroUSB-porten for å lade nødladeren, mens du kan lade hodetelefonene gjennom enten USB-A-portene, eller via USB-C-porten.

Spesifikasjoner

 • Kapasitet: 20.000 mAh
 • Inngangstrøm: 3A
 • Utgangstrøm: Totalt 3A
 • Antall USB-utganger: 3 (1 USB-C)
 • Quick Charge 3.0
 • Power Delivery 3.0 (18W)
 • LED-display for batterinivå
 • Aluminium
 • Farge: Space Grey
 • Dimensjoner: 137 x 74 x 26 mm
 • Vekt: 418 gram

I pakken:

 • Nødlader
 • Bruksanvisning
Andersson Andersson Powerbank 20.000 PD/QC 3.0 PD12 Andersson Powerbank 20 000 PD/QC 3.0 er en veldig kraftig nødlader tilpasset for en ny generasjon med lademuligheter. Med en kapasitet på 20 000 mAh sammen med en strømstyrke på 3 A kan du raskt og sikkert lade din telefon eller nettbrett flere ganger på ett og samme batteri. Nødladeren har tre USB-utganger (1 av typen USB-C) hvilket gjør det mulig å lade opp til tre enheter samtidig. Perfekt når både telefonens og nettbrettets batteri begynner å gå tomt samtidig. Best i Test hos Tek.no Andersson PD/QC 3.0 ble testet, og kåret til "Best i test" med karakteren 10 av 10 mulige av TEK.NO 6. Juli 2019. Dette er blant annet noe av det som ble sagt om nødladeren:"Ingen andre er i nærheten engang.""I forrige samletest av nødladere var det en Andersson-lader som vant, og jammen er det ikke det nå igjen. Dette er ikke fordi undertegnede har en spesiell forkjærlighet for disse laderne. Det er rett og slett fordi både forrige testvinner, Andersson PRB 3.5, og dagens modell knuser alle på både verdi og funksjonalitet.""Alt i alt er det ingenting vi savner her, og til 399 kroner er det et uslåelig produkt."Les hele testen her. Utrustet med Quick Charge og Power Delivery Nødladeren har en USB Type C-utgang med Quick Charge 3.0 for hurtiglading av nyere smarttelefoner. USB-utgangen har også Power Delivery 3.0 (18W) hvilket gjør det mulig å lade og bruke bærbare datamaskiner som kan lades via USB-C. Tydelig LED-display Nødladeren har et tydelig LED-display som viser hvor mye batteri som er igjen. Displayet viser "100" når powerbanken er fulladet og sifrene synker gradvis ettersom dine enheter lades opp, sånn at du alltid har full kontroll på hvor mye strøm du har igjen på nødladeren din. Lad mer enn bare mobiltelefoner Bruk denne nødladeren til å lade opp mobiltelefonen, nettbrettet, hodetelefoner, spillkonsoller, Bluetooth-høyttaleren, aktivitetsarmbåndet, smartklokken og nesten alle andre USB-drevne enheter. Med flere USB-porter, 20.000 mAh kapasitet og en strømstyrke på 3A klarer nødladeren å lade opp flere enheter samtidig. Opplading av nødladeren Andersson PD/QC 3.0 kan både lades opp via mikroUSB-kabel eller via en USB-C-kabel som kan kjøpes separat. Om du ønsker å ta del av Pass Through-teknologien, altså at du lader for eksempel dine hodetelefoner mens selve nødladeren ligger til lading, så er du nødt til å benytte deg av mikroUSB-porten for å lade nødladeren, mens du kan lade hodetelefonene gjennom enten USB-A-portene, eller via USB-C-porten. Spesifikasjoner Kapasitet: 20.000 mAhInngangstrøm: 3AUtgangstrøm: Totalt 3AAntall USB-utganger: 3 (1 USB-C)Quick Charge 3.0Power Delivery 3.0 (18W)LED-display for batterinivåAluminiumFarge: Space GreyDimensjoner: 137 x 74 x 26 mmVekt: 418 gram I pakken: NødladerBruksanvisning Nødlader 5 2 399 NOK 399 NewCondition PreOrder
 1. Telefon og GPS
 2. Mobiltilbehør
 3. Mobillader
 4. Nødlader