Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Xiaomi Mi Mix 3 - heldekkende skjerm og fantastisk kamera

Xiaomi Mi Mix 3 6GB/128GB Sapphire Blue

  Art.nr: 1006933
  • 6,39" Super AMOLED-skjerm
  • 6 GB RAM + 128 GB lagring
  • Frontkamera som skyves opp fra baksiden
  • 12+12 MP AI-kamera med slowmotion
  • Trådløs lading

Internett

På lager

Denne varen selges kun på internett.

Variant

4 990,-

Delbetal fra 461,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Nesten ingen rammer, sensorhake eller "notch" - bare skjerm! Xiaomi Mi Mix 3 er en av de første mobiltelefonene som kan skryte på seg å være en ekte  "fullskjermtelefon". Ingen unødvendige kanter, rammer eller forstyrrende sensorhake for frontkamera -  for å ta en selfie dukker frontkameraet helt enkelt opp fra baksiden av telefonen. Utover imponerende skjerm tilbyr Mi Mix 3 deg et intelligent dobbeltkamera på baksiden av telefonen som har scoret særdeles høyt hos DXOMark både for både foto og video. Inne i telefonen finnes det også en flaggskipsprosessor som støttes med generøst med RAM-minne, god lagringskapasitet og til og med trådløs lading.

På Norsk

Xiaomi-smarttelefoner som leveres via NetOnNet er ment for det nordiske markedet med full garanti og service, samt med følgende nordiske språk: svensk, norsk, dansk og finsk. 

Mye skjerm for pengene

Nå som mobilskjermene har utviklet seg større og større blir det mindre plass for blant annet frontkamera og sensorer. Dette er årsaken til den mye omtalte sensorhaken. Meningene om man liker haken eller ikke har vært delte, og for de som ikke liker den kommer det her en gledelig nyhet. Mi Mix 3 har en heldekkende skjerm over hele fremsiden uten "sensorhake". Istedenfor får du en 6,39" Super AMOLED-skjerm som strekker seg fra kant til kant med Full HD+-oppløsning (2340 x 1080 piksler) med 19,5:9-bildeformat. Skjermen har et skjerm-til-konstruksjon-forhold på hele 93,4% noe som er noe av de høyeste hos en smarttelefon på markedet akkurat nå.

Frontkamera, sensorer, blits og høyttaler får du tilgang til via en magnetisk slider som du vipper opp  med hele baksiden. Et panel vil da komme til syne over skjermen. Den magnetiske slideren er laget for å brukes problemfritt selv etter 300.000 intensive dragninger.

Utenom å åpne frontkameraet kan du stille inn andre funksjoner som vil aktiveres når du "slider opp" telefonens bakside, eksempler på dette kan være å sjekke dagen vær eller å starte en annen valgfri app.

Vakker keramisk bakside

Akkurat som sin forgjenger Mi Mix 2 og 2S følger Mix 3 opp med et liknende design med keramisk bakside. Konstruksjonen er delikat fargelagt og har en nesten helt speilblankt finish som gir et estetisk premium utseende og en mer luksuriøs følelse. Telefonen har også aluminiumsramme og fremside av glass som man nesten forventer seg av dagens flaggskipstelefoner. Avrundede kanter og hjørner gir en gjennomgående sømløs utforming som både ser tiltalende ut og samtidig som den ligger behagelig i hånden.

Ytelse ett flaggskip verdig

For å kunne kalles en flaggskiptelefon så holder det ikke bare med et eksklusivt utseende, men den må også ha innmat av betydning. Mi Mix 3 trenger virkelig ikke å skjemme seg over noe med den siste og raskeste Qualcomms Snapdragon 845 prosessoren og med 6 GB RAM-minne. Prosessoren er klokket opp til 2,8 GHz som er en økning med hele 30% sammenlignet med forrige generasjon. Nyt lynrask og sømløs brukergrensesnitt eller surfing på nettet. Last ned apper eller spill krevende 3D og AR-spill. Lagringskapasiteten er også på hele 128 GB.

Programvaren er Android 9.0 Pie med Xiaomis MIUI 10 ovenpå. Dette gir deg en effektiv, intuitiv og smart brukeropplevelse med smarte peke og sveipefunksjoner, multitasking med to apper samtidig, Bild-i-Bild-funksjon og stilige animasjoner.

Dobbeltkamera av høy klasse

På baksiden av Mi Mix 3 sitter et intelligent dobbeltkamera med to linser på 12-megapiksler. Det er samme oppsett som Xiaomi har på Mi 8 men Mix 3 er blitt oppgradert med enda bedre fotografering i mørket samt 4K-video ved 60 fps. Kameraet består av en Sony-sensor med 1,4 μm store piksler som primær sensor. Blenderen når opp til ƒ/1.8 og får dual piksel-autofokus. Som sekundær sensor har Mix 3 en Samsung-sensor med en pikselstørrelse på 1.0 μm.

Kameraets kunstige intelligens utmerker seg blant annet ved motivgjenkjenning, studiolyssetting, dynamisk uskarpheter i bakgrunnen samt utforskning i sanntid av portretter. For bevegelige bilder fanger Mix 3 4K-film med opp til 60 bilder per sekund, og for bremse ned tiden kan du filme i super slowmotion med 960 bilder per sekund.

Topptestet hos DxOMark

DxOMark er en nettside som tester og rangerer bildekvaliteten hos ulike kameraer og objektiver, deriblant mobilkamera. Man rangerer modellene ut fra en toppliste deretter. Ser man på topp 3 på den listen i skrivende stund (Januar 2019) så finner man Xiaomi Mi Mix 3 med en total poengscore på 103. Dette er basert på 108 poeng for fotografering og 93 poeng for videoinnspilling. 

"Xiaomi Mi MIX 3 er en virkelig kompetent enhet for fotografering med smarttelefon  og oppnår totalt 103 poeng DxOMark-mobilpoeng. Den utmerker seg spesielt ved stillbildefotografering med en utmerket DxOMark Photo-poeng på 108 som gjør den til en av de beste mobilkameraene vi har testet." 

Mi MIX 3 deler samme kamera som Mi 8 men viser forbedrede resultater på noen områder, takket være finjustering av dens algoritmer og programvare. Selv om Mi MIX 3 viser betydelig sterkere resultat på stillbilder så presterer den også fortsatt bra på video, og oppnår 93 poeng på DxOMark-videonivå. Igjen deler den mange av de samme egenskapene som Mi 8, men forbedringer av farger, og spesielt videostabilisering med mykere resultater ved innendørs opptak - har hjulpet til å forbedre Mi MIX 3s videoscore."

Eksempelbilder tatt med Xiaomi Mi Mix 3:

Oppgradert frontkamera

Takket være plasseringen av frontkameraet har Xioami fått plass til mer og har kunnet gjøre en vesentlig oppgradering av selfiefotograferingen. Her finner du også et dobbellinset oppsett. Mi Mix 3 har fått Sonys flaggskipssensor på 24 megapiksler samt en dedikert dybdesensor på 2 megapiksler. Med nøyaktig analyse av dybden i motivet kan kameraet gjengi uskarpe bakgrunner i sanntid slik at du ser direkte hvordan din selfie vil se ut..

Batteri med støtte for trådløs lading

Batterikapasiteten i Mi Mix 3 ligger på 3200 mAh som er noe mindre enn sin forgjenger. Derimot har støtten for trådløs lading økt til 18W QC3.0 for Mix 3. Xiaomi er til og med så generøse at de sender med en 10 W trådløs lader med Mi Mix 3 slik at du kan nyte av kabelfri lading med en gang. Bare plasser telefonen på laderen for å begynne å lade. Med kabel lades Mi Mix 3 med USB-C og batteriet støtter også QuickCharge 4+.

Xiaomi Xiaomi Mi Mix 3 6GB/128GB Sapphire Blue MZB7167EU Nesten ingen rammer, sensorhake eller "notch" - bare skjerm! Xiaomi Mi Mix 3 er en av de første mobiltelefonene som kan skryte på seg å være en ekte  "fullskjermtelefon". Ingen unødvendige kanter, rammer eller forstyrrende sensorhake for frontkamera -  for å ta en selfie dukker frontkameraet helt enkelt opp fra baksiden av telefonen. Utover imponerende skjerm tilbyr Mi Mix 3 deg et intelligent dobbeltkamera på baksiden av telefonen som har scoret særdeles høyt hos DXOMark både for både foto og video. Inne i telefonen finnes det også en flaggskipsprosessor som støttes med generøst med RAM-minne, god lagringskapasitet og til og med trådløs lading. På Norsk Xiaomi-smarttelefoner som leveres via NetOnNet er ment for det nordiske markedet med full garanti og service, samt med følgende nordiske språk: svensk, norsk, dansk og finsk.  Mye skjerm for pengene Nå som mobilskjermene har utviklet seg større og større blir det mindre plass for blant annet frontkamera og sensorer. Dette er årsaken til den mye omtalte sensorhaken. Meningene om man liker haken eller ikke har vært delte, og for de som ikke liker den kommer det her en gledelig nyhet. Mi Mix 3 har en heldekkende skjerm over hele fremsiden uten "sensorhake". Istedenfor får du en 6,39" Super AMOLED-skjerm som strekker seg fra kant til kant med Full HD+-oppløsning (2340 x 1080 piksler) med 19,5:9-bildeformat. Skjermen har et skjerm-til-konstruksjon-forhold på hele 93,4% noe som er noe av de høyeste hos en smarttelefon på markedet akkurat nå. Frontkamera, sensorer, blits og høyttaler får du tilgang til via en magnetisk slider som du vipper opp  med hele baksiden. Et panel vil da komme til syne over skjermen. Den magnetiske slideren er laget for å brukes problemfritt selv etter 300.000 intensive dragninger. Utenom å åpne frontkameraet kan du stille inn andre funksjoner som vil aktiveres når du "slider opp" telefonens bakside, eksempler på dette kan være å sjekke dagen vær eller å starte en annen valgfri app. Vakker keramisk bakside Akkurat som sin forgjenger Mi Mix 2 og 2S følger Mix 3 opp med et liknende design med keramisk bakside. Konstruksjonen er delikat fargelagt og har en nesten helt speilblankt finish som gir et estetisk premium utseende og en mer luksuriøs følelse. Telefonen har også aluminiumsramme og fremside av glass som man nesten forventer seg av dagens flaggskipstelefoner. Avrundede kanter og hjørner gir en gjennomgående sømløs utforming som både ser tiltalende ut og samtidig som den ligger behagelig i hånden. Ytelse ett flaggskip verdig For å kunne kalles en flaggskiptelefon så holder det ikke bare med et eksklusivt utseende, men den må også ha innmat av betydning. Mi Mix 3 trenger virkelig ikke å skjemme seg over noe med den siste og raskeste Qualcomms Snapdragon 845 prosessoren og med 6 GB RAM-minne. Prosessoren er klokket opp til 2,8 GHz som er en økning med hele 30% sammenlignet med forrige generasjon. Nyt lynrask og sømløs brukergrensesnitt eller surfing på nettet. Last ned apper eller spill krevende 3D og AR-spill. Lagringskapasiteten er også på hele 128 GB. Programvaren er Android 9.0 Pie med Xiaomis MIUI 10 ovenpå. Dette gir deg en effektiv, intuitiv og smart brukeropplevelse med smarte peke og sveipefunksjoner, multitasking med to apper samtidig, Bild-i-Bild-funksjon og stilige animasjoner. Dobbeltkamera av høy klasse På baksiden av Mi Mix 3 sitter et intelligent dobbeltkamera med to linser på 12-megapiksler. Det er samme oppsett som Xiaomi har på Mi 8 men Mix 3 er blitt oppgradert med enda bedre fotografering i mørket samt 4K-video ved 60 fps. Kameraet består av en Sony-sensor med 1,4 μm store piksler som primær sensor. Blenderen når opp til ƒ/1.8 og får dual piksel-autofokus. Som sekundær sensor har Mix 3 en Samsung-sensor med en pikselstørrelse på 1.0 μm. Kameraets kunstige intelligens utmerker seg blant annet ved motivgjenkjenning, studiolyssetting, dynamisk uskarpheter i bakgrunnen samt utforskning i sanntid av portretter. For bevegelige bilder fanger Mix 3 4K-film med opp til 60 bilder per sekund, og for bremse ned tiden kan du filme i super slowmotion med 960 bilder per sekund. Topptestet hos DxOMark DxOMark er en nettside som tester og rangerer bildekvaliteten hos ulike kameraer og objektiver, deriblant mobilkamera. Man rangerer modellene ut fra en toppliste deretter. Ser man på topp 3 på den listen i skrivende stund (Januar 2019) så finner man Xiaomi Mi Mix 3 med en total poengscore på 103. Dette er basert på 108 poeng for fotografering og 93 poeng for videoinnspilling.  "Xiaomi Mi MIX 3 er en virkelig kompetent enhet for fotografering med smarttelefon  og oppnår totalt 103 poeng DxOMark-mobilpoeng. Den utmerker seg spesielt ved stillbildefotografering med en utmerket DxOMark Photo-poeng på 108 som gjør den til en av de beste mobilkameraene vi har testet."  Mi MIX 3 deler samme kamera som Mi 8 men viser forbedrede resultater på noen områder, takket være finjustering av dens algoritmer og programvare. Selv om Mi MIX 3 viser betydelig sterkere resultat på stillbilder så presterer den også fortsatt bra på video, og oppnår 93 poeng på DxOMark-videonivå. Igjen deler den mange av de samme egenskapene som Mi 8, men forbedringer av farger, og spesielt videostabilisering med mykere resultater ved innendørs opptak - har hjulpet til å forbedre Mi MIX 3s videoscore." Les hele testen her Eksempelbilder tatt med Xiaomi Mi Mix 3: Oppgradert frontkamera Takket være plasseringen av frontkameraet har Xioami fått plass til mer og har kunnet gjøre en vesentlig oppgradering av selfiefotograferingen. Her finner du også et dobbellinset oppsett. Mi Mix 3 har fått Sonys flaggskipssensor på 24 megapiksler samt en dedikert dybdesensor på 2 megapiksler. Med nøyaktig analyse av dybden i motivet kan kameraet gjengi uskarpe bakgrunner i sanntid slik at du ser direkte hvordan din selfie vil se ut.. Batteri med støtte for trådløs lading Batterikapasiteten i Mi Mix 3 ligger på 3200 mAh som er noe mindre enn sin forgjenger. Derimot har støtten for trådløs lading økt til 18W QC3.0 for Mix 3. Xiaomi er til og med så generøse at de sender med en 10 W trådløs lader med Mi Mix 3 slik at du kan nyte av kabelfri lading med en gang. Bare plasser telefonen på laderen for å begynne å lade. Med kabel lades Mi Mix 3 med USB-C og batteriet støtter også QuickCharge 4+. Xiaomi 4990 NOK 4990 NewCondition InStock
  1. Telefon og GPS
  2. Mobil
  3. Xiaomi