Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Robuste Galaxy Xcover 4, for en aktiv livsstil

Samsung Galaxy Xcover 4/EU version

  Art.nr: 242414
  • Robust og holdbart design
  • 5" HD-skjerm
  • Vanntett iht. IP68
  • 13 MP-kamera med autofokus
  • Batteri som kan byttes ut
  • Maks 2 stk. per kunde
1 890,-

Delbetal fra 202,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Samsung Galaxy Xcover 4 er en robust smarttelefon som med med sin raske ytelse vil kunne følge med deg overalt. Telefonen egner seg utmerket om du har en jobb hvor smarttelefonen kan utsettes for støt eller væske, som i f.eks. håndverkerbransjen. Samsung Galaxy Xcover 4 har en 5" skjerm som er enkel å navigere på. Den har også en firekjerne prosessor som sammen med 2 GB RAM vil gi deg en kjapp opplevelse uten krangel. Et 13 MP-kamera med autofokus og LED-blits lar deg fange alle øyeblikkene med utmerket kvalitet. Om du vil filme kan du gjøre det i 1080p med 30 fps. Her får du en robust og holdbar smarttelefon med alle funksjonene du kan tenke deg å ha bruk for.

Europeisk modell

Telefonen er en Europa-versjon som kommer uten norsk bruksanvisning. Last gjerne ned bruksanvisningen under "Tekniske spesifikasjoner". Du kan fortsatt velge norsk som menyspråk. Den har selvsagt samme funksjoner og garanti som Samsung Galaxy Xcover 4. 

Robust, for en aktiv livsstil

Galaxy Xcover 4 kombinerer en stor HD-skjerm med ekstra holdbarhet for en aktiv livsstil. Et slankt og avlangt design med tynne kanter gir deg et godt grep. Telefonen er også behagelig å holde i, selv med hansker. IP68-sertifiseringen gjør at du kan bruke den uansett vær og vind. Telefonen vil beskyttes mot vann på 1,5 m dyp i 30 minutter.

Brukervennlig

Flere funksjoner gjør at Galaxy Xcover 4 er perfekt til å brukes utendørs. Knappene for meny, hjem og tilbake er fysiske, noe som gjør telefonen enkel i bruk. Også med hansker eller bløte fingre. Skjermen har til og med økt følsomhet med Glove Mode. Den fysiske knappen på siden av mobilen kan tilpasses etter ulike behov, f.eks. for rask tilgang til favorittapper.

Raskt og avansert kamera

Du åpner det avanserte kameraet raskt og enkelt ved å dobbeltklikke på hjem-knappen. Å lagre store mengder data er ikke noe problem med integrert lagring på 16 GB og plass for microSD-kort opptil 256 GB (minnekort selges separat).

Batteri som kan byttes ut

Det store batteriet gir deg lang brukstid. For å sikre deg mot lange arbeidstider uten mulighet for å lade telefonen er det mulig å bytte ut batteriet underveis. Da setter du enkelt inn et nyladet batteri og fortsetter dagen. Praktisk både i privat- og jobbsammenheng (ekstra batteri kjøpes separat).

Samsung Samsung Galaxy Xcover 4/EU version SM-G390FZKANEE Samsung Galaxy Xcover 4 er en robust smarttelefon som med med sin raske ytelse vil kunne følge med deg overalt. Telefonen egner seg utmerket om du har en jobb hvor smarttelefonen kan utsettes for støt eller væske, som i f.eks. håndverkerbransjen. Samsung Galaxy Xcover 4 har en 5" skjerm som er enkel å navigere på. Den har også en firekjerne prosessor som sammen med 2 GB RAM vil gi deg en kjapp opplevelse uten krangel. Et 13 MP-kamera med autofokus og LED-blits lar deg fange alle øyeblikkene med utmerket kvalitet. Om du vil filme kan du gjøre det i 1080p med 30 fps. Her får du en robust og holdbar smarttelefon med alle funksjonene du kan tenke deg å ha bruk for. Europeisk modell Telefonen er en Europa-versjon som kommer uten norsk bruksanvisning. Last gjerne ned bruksanvisningen under "Tekniske spesifikasjoner". Du kan fortsatt velge norsk som menyspråk. Den har selvsagt samme funksjoner og garanti som Samsung Galaxy Xcover 4.  Robust, for en aktiv livsstil Galaxy Xcover 4 kombinerer en stor HD-skjerm med ekstra holdbarhet for en aktiv livsstil. Et slankt og avlangt design med tynne kanter gir deg et godt grep. Telefonen er også behagelig å holde i, selv med hansker. IP68-sertifiseringen gjør at du kan bruke den uansett vær og vind. Telefonen vil beskyttes mot vann på 1,5 m dyp i 30 minutter. Brukervennlig Flere funksjoner gjør at Galaxy Xcover 4 er perfekt til å brukes utendørs. Knappene for meny, hjem og tilbake er fysiske, noe som gjør telefonen enkel i bruk. Også med hansker eller bløte fingre. Skjermen har til og med økt følsomhet med Glove Mode. Den fysiske knappen på siden av mobilen kan tilpasses etter ulike behov, f.eks. for rask tilgang til favorittapper. Raskt og avansert kamera Du åpner det avanserte kameraet raskt og enkelt ved å dobbeltklikke på hjem-knappen. Å lagre store mengder data er ikke noe problem med integrert lagring på 16 GB og plass for microSD-kort opptil 256 GB (minnekort selges separat). Batteri som kan byttes ut Det store batteriet gir deg lang brukstid. For å sikre deg mot lange arbeidstider uten mulighet for å lade telefonen er det mulig å bytte ut batteriet underveis. Da setter du enkelt inn et nyladet batteri og fortsetter dagen. Praktisk både i privat- og jobbsammenheng (ekstra batteri kjøpes separat). Mobil 5 2 1890 NOK 1890 NewCondition InStock
  1. Telefon og GPS
  2. Mobil