Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Samsung Galaxy J5 2016

Samsung Galaxy J5 2016 Black

  Art.nr: 232796
  • 5,2" Super AMOLED-skjerm
  • 13 MP kamera med autofokus
  • Stort batteri
  • Frontkamera med selfie-funksjoner

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Samsung Galaxy J5 2016 er en smarttelefon med en stor skjerm, god batterikapasitet, et kamera som tar flotte bilder og er lett å bruke. Den 5,2" store skjermen gir deg knivskarpe bilder og er perfekt til både surfing, spill og filmer. Frontkameraet på 5 megapiksler har morsomme selfie-funksjoner.

5,2" skjerm

Samsung Galaxy J5 har en Super AMOLED-skjerm med HD-oppløsning. Dette gir et bilde med skarp kontrast og realistisk fargegjengivelse. Skjermen passer utmerket for deg som liker spill, streamer film og serier og surfer på nettet.

Flott design

Telefonen har et tynt design som er behagelig å holde i hånden. Selv om telefonen er tynn har den et stort batteri som gir deg god batterikapasitet. Skulle batteriet tømmes for raskt vil telefonen varsle deg om hvilke apper som bruker mest strøm, slik at du kan regulere strømbruken selv.

Smart Switch

Med Smart Switch overfører du enkelt kontakter, bilder, musikk, video, meldinger, notater, kalender og alt annet du trenger til din nye telefon fra både iOS og Android-enheter.

13 megapiksel hovedkamera

Hovedkameraet i Galaxy J5 2016 har hele 13 megapiksel som gir deg bilder med høy kvalitet og meget god gjengivelse farger. I tillegg har telefonen et frontkamera på 5 megapiksler. Samsung har lagt inn en rekke morsomme selfie-funksjoner. J5 er også utstyrt med blitz for både det fremre og bakre kameraet.

Samsung Samsung Galaxy J5 2016 Black SM-J510FZKNNEE Samsung Galaxy J5 2016 er en smarttelefon med en stor skjerm, god batterikapasitet, et kamera som tar flotte bilder og er lett å bruke. Den 5,2" store skjermen gir deg knivskarpe bilder og er perfekt til både surfing, spill og filmer. Frontkameraet på 5 megapiksler har morsomme selfie-funksjoner. 5,2" skjerm Samsung Galaxy J5 har en Super AMOLED-skjerm med HD-oppløsning. Dette gir et bilde med skarp kontrast og realistisk fargegjengivelse. Skjermen passer utmerket for deg som liker spill, streamer film og serier og surfer på nettet. Flott design Telefonen har et tynt design som er behagelig å holde i hånden. Selv om telefonen er tynn har den et stort batteri som gir deg god batterikapasitet. Skulle batteriet tømmes for raskt vil telefonen varsle deg om hvilke apper som bruker mest strøm, slik at du kan regulere strømbruken selv. Smart Switch Med Smart Switch overfører du enkelt kontakter, bilder, musikk, video, meldinger, notater, kalender og alt annet du trenger til din nye telefon fra både iOS og Android-enheter. 13 megapiksel hovedkamera Hovedkameraet i Galaxy J5 2016 har hele 13 megapiksel som gir deg bilder med høy kvalitet og meget god gjengivelse farger. I tillegg har telefonen et frontkamera på 5 megapiksler. Samsung har lagt inn en rekke morsomme selfie-funksjoner. J5 er også utstyrt med blitz for både det fremre og bakre kameraet. Mobil 1865 NOK 1865 NewCondition InStock
  1. Telefon og GPS
  2. Mobil