Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Intelligente Mate 20 Pro med fingeravtrykkleser på skjermen

Huawei Mate20 Pro 128GB Twilight

  Art.nr: 1005225
 • Kåret til "Årets Mobil" av Elektronikkbransjen
 • Topptestet av Tek.no og dinside.no
 • 6,3" AMOLED-skjerm
 • 6 GB RAM + 128 GB lagring
 • IP68 og trådløs lading

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Er du klar for Huawei Mate 20 Pro? Denne smarttelefonen brøyter vei for en ny tidsepoke innen mobiltelefoni. Integrert i den 6,39" store AMOLED-skjermen finnes en dynamisk fingeravtrykkleser alternativt til ansiktsopplåsning via IR-sensorer. Huawei Mate 20 Pro tilbyr høy intelligens med rask ytelse, trippelkamera i verdensklasse og innovativt batteri som holder lenge. Ta bilder døgnet rundt og skap 3D-modeller av deg selv og dine ting. 

Kåret til "Årets Mobil" av Elektronikkbransjen i Norge

Et panel sammensatt av bransjefolk stemte frem Huawei Mate 20 Pro som "Årets Mobil" 2018/19.

Les hele artikkelen her

Topptestet av TEK.NO

Huawei Mate 20 Pro ble testet, og utdelt karakteren 10 av 10 mulige av TEK.NO 16. Oktober 2018. Dette er blant annet noe av det som ble sagt om mobiltelefonen:

"Huawei gjør livet enda vanskeligere for konkurrentene."

"Mate 20 Pro er en telefon med alt"

"Etter å ha brukt Mate 20 Pro de siste ukene er det umulig å konkludere med noe annet enn at Huawei fillerister både Apple og Samsung, og jeg håper for kinesernes skyld at de klarer å holde lagerhyllene fulle. For dette er Androiden du har ventet på."

Les hele testen her

Topptestet av dinside.no

dinside.no var også overbegeistret over Huawei Mate 20 Pro og de hadde blant annet dette å si om telefonen:

"Svært god batteritid og ekstremt hurtig lading, rask 3D-skanning av ansiktet og fingeravtrykksleser gjemt i skjermen, svært god ytelse, flott skjerm med tynne rammer, vanntett, meget god fotokvalitet og nytt vidvinkelobjektiv, kan brukes som «PC», kan lade små enheter trådløst, støtter minnekort eller 2x SIM"

Les hele testen her

Vakkert og vannavstøtende mesterverk

Mate 20 Pro er et mesterverk med buet 3D-glass med myke hjørner og kanter. Linjer jobber i symmetrisk harmoni og front og bakside møtes mot hverandre nesten sømløst. Smarttelefonen kommer i tre ulike farger som er en hyllest til naturen. Lyset reflekteres vakkert i den spesielle glasstrukturen og det tynne designet gjør at telefonen er både fantastisk å se på og å holde i hånden.

Telefonens front dekkes nesten helt og holdent av den vidstrakte AMOLED-skjermen som måler 6,39" og har en QHD-oppløsning på 1440 x 3120 piksler med 19,5:9-bildeformat. 

Ikke nok med at Mate 20 Pro er et kunstverk i seg selv - mobilen er laget både støv og vannavstøtende i henhold til IP68-klassifiseringen. Du kan derfor ha med deg telefonen på stranden og ut i regnet uten å tenke på at det skal være et problem.  Smarttelefonen er testet for å tåle nedsenkning i 1,5 meter ferskvann i opp til 30 minutter.

Høy sikkerhet med 3D face unlock og fingerprint in-screen

Med det ergonomiske designet og dynamisk trykkmålingteknologi trenger trenger du bare å løfte fingeren din og trykke på skjermen så kommer telefonene til å låse seg opp sikkert og direkte.

Mate 20 Pro tar enda et fremover i nøyaktighet i sikkerhet. Takket være 3D-dybdekamera, som kan prosjektere over 30 000 punkter, kjenner telefonen igjen ditt ansikt og låser lynkjapt opp telefonen på kun et halvt sekund. Ditt ansikts-ID kan også brukes for å sikkert komme til en privat skjerm som inneholder låste apper og person-info.

Optimalisert ytelse

Hjerne og hjerte i Mate 20 Pro er Kirin 980-prosessoren som med 7 nm-prosesseringteknologi og kunstig intelligens(AI) gir deg en optimal ytelse og økt hastighet, effektivitet samt en total forbedret brukeropplevelse. Sammen med generøse 6 GB RAM-minne får du en kjapp telefon som gjør multitasking og bytte av applikasjoner raskt og naturlig.

Huawei Mate 20 Pro er verdens første 1.4 Gbps LTE Cat.21-smarttelefon som støtter opp til 1.732 Gbps trådløs hastighet for nedlasting. Nyt rask, sømløs tilkobling hvor som helst og når som helst.

Android 9

Huawei Mate 20 Pro er en av de første smarttelefonene som kommer med rykende ferske Android 9 fra start, med Huaweis egne brukergrensesnitt EMUI 9 som tar seg av finpussen. Den nye versjonen av det populære operativsystemet utnytter kraften til den kunstige intelligensen for å gi deg mer fra din telefon. Nå er telefonen smartere, raskere og tilpasser seg mer etter hvordan og når du bruker telefonen. Gjør mindre og få mer gjort gjennom smarte forutsigelser. Få også full kontroll over din skjermtid og sett enkelt telefonen i ikke forstyrr-modus.

Leica trippelkamera

Baksiden til Mate 20 Pro har en en samling av ikke mindre enn tre kamerasensorer på respektive 40, 20 og 8 megapiksler. Trippelkameraet som er signert Leica og drives av AI avslører livets drama, teksturer, farger og skjønnhet på hvert eneste bilde.

 • 40 megapiksler, ƒ/1.8, 27 mm vidvinkel
 • 20 megapiksler, ƒ/2.2, 27 mm vidvinkel
 • 8 megapiksler, ƒ/2.4, 80 mm tele med 3x optisk zoom

Samtlige kamera har optisk bildestabilisering, fase-deteksjon, og  autofokus/laserautofokus. Med disse tre kameralinsene kan du fotografere både svimlende panoramabilder med bredt perspektiv eller med fascinerende detaljer ved makrofoto så nære som 2,5 cm.

AI-fotografering og nattmodus

Gjennom å gjenkjenne mer enn 1500 bildescener innen 25 kategorier kan den oppgraderte AI-fotograferingen nå kategorisere og dele inn objekter og scener i et bilde. Farger, lysstyrke og kontrast justeres automatisk med et nøyaktig og fantastisk resultat.

Ikke stopp med å ta bilder bare fordi det er blitt mørkt etter at solen gikk ned. Takket være Mate 20 Pros nattmodus med avansert AI-bildestabilisering kan du ta utrolig skarpe og godt fokuserte håndholdte bilder også ved svakt lyssetting. Nattmodus kan også balansere bildescener med høy kontrast for å presentere fantastiske bilder ved hver innstilling.

AI-videomodus

Film med mobilen med og få den ekte filmfølelsen. Oppløsningen er på opp til 2160p ved 30 FPS(bilder per sekund) eller 1080p ved 60 FPS. Med klassiske 21:9-videoaspekt og HDR-alternativ kan du virkelig skape noe flotte videoermed overlegen klarhet.

Frontkamera og 3D-selfie

Kameraet i fremsiden av Mate20 Pro har en sensor på 24 megapiksler med en blenderåpning på ƒ/2.0. Utenom å ta fantastiske selfies har den en funksjon der du kan skapa en selfie i 3D. Gjennom å analysere titusener av ansiktspunkter som oppdages av det 3D-dyptgående kameraet, kommer AI-selfiemesteren å former dine portretter med de mest passende justeringene. Ny AI-belysning legger også til kreative lyseffekter og holder ansiktet ditt i et lyst fokus. Lek med lyset og se vakker ut i alle dimensjoner.

Du kan til og med bruke Mate 20 Pro for å skanne et leketøy med det 3D-dyptgående kameraet for å skape en AI-levende modell. Det er ikke bare bilder du kan ta, men også spille inn video der det beveger seg og danser på bordet ditt. Ha det morsomt med disse funksjonene og del det med vennene dine.

Batteri og lading

En smarttelefon kommer ikke helt til sin rett dersom den må stå til lading hele tiden. Batteriet i Mate 20 Pro har virkelig stor kapasitet på hele 4200 mAh slik at den kan være med deg hele dagen, hver dag. Og når det skulle bli tid for å endelig lade Mate 20 Pro så kan du gjøre det med Huaweis 40W SuperCharge med TÜV sikker hurtigladesertifisering. På 30 minutter kan du lade batteriet opp til 70%. Huawei Mate 20 Pro støtter også trådløs hurtiglading for å enkelt og behagelig kunne lade telefonen uten en eneste kabel. 

Huawei Huawei Mate20 Pro 128GB Twilight 51092XAR Er du klar for Huawei Mate 20 Pro? Denne smarttelefonen brøyter vei for en ny tidsepoke innen mobiltelefoni. Integrert i den 6,39" store AMOLED-skjermen finnes en dynamisk fingeravtrykkleser alternativt til ansiktsopplåsning via IR-sensorer. Huawei Mate 20 Pro tilbyr høy intelligens med rask ytelse, trippelkamera i verdensklasse og innovativt batteri som holder lenge. Ta bilder døgnet rundt og skap 3D-modeller av deg selv og dine ting.  Kåret til "Årets Mobil" av Elektronikkbransjen i Norge Et panel sammensatt av bransjefolk stemte frem Huawei Mate 20 Pro som "Årets Mobil" 2018/19.Les hele artikkelen her Topptestet av TEK.NO Huawei Mate 20 Pro ble testet, og utdelt karakteren 10 av 10 mulige av TEK.NO 16. Oktober 2018. Dette er blant annet noe av det som ble sagt om mobiltelefonen:"Huawei gjør livet enda vanskeligere for konkurrentene.""Mate 20 Pro er en telefon med alt" "Etter å ha brukt Mate 20 Pro de siste ukene er det umulig å konkludere med noe annet enn at Huawei fillerister både Apple og Samsung, og jeg håper for kinesernes skyld at de klarer å holde lagerhyllene fulle. For dette er Androiden du har ventet på."Les hele testen her Topptestet av dinside.no dinside.no var også overbegeistret over Huawei Mate 20 Pro og de hadde blant annet dette å si om telefonen:"Svært god batteritid og ekstremt hurtig lading, rask 3D-skanning av ansiktet og fingeravtrykksleser gjemt i skjermen, svært god ytelse, flott skjerm med tynne rammer, vanntett, meget god fotokvalitet og nytt vidvinkelobjektiv, kan brukes som «PC», kan lade små enheter trådløst, støtter minnekort eller 2x SIM"Les hele testen her Vakkert og vannavstøtende mesterverk Mate 20 Pro er et mesterverk med buet 3D-glass med myke hjørner og kanter. Linjer jobber i symmetrisk harmoni og front og bakside møtes mot hverandre nesten sømløst. Smarttelefonen kommer i tre ulike farger som er en hyllest til naturen. Lyset reflekteres vakkert i den spesielle glasstrukturen og det tynne designet gjør at telefonen er både fantastisk å se på og å holde i hånden. Telefonens front dekkes nesten helt og holdent av den vidstrakte AMOLED-skjermen som måler 6,39" og har en QHD-oppløsning på 1440 x 3120 piksler med 19,5:9-bildeformat.  Ikke nok med at Mate 20 Pro er et kunstverk i seg selv - mobilen er laget både støv og vannavstøtende i henhold til IP68-klassifiseringen. Du kan derfor ha med deg telefonen på stranden og ut i regnet uten å tenke på at det skal være et problem.  Smarttelefonen er testet for å tåle nedsenkning i 1,5 meter ferskvann i opp til 30 minutter. Høy sikkerhet med 3D face unlock og fingerprint in-screen Med det ergonomiske designet og dynamisk trykkmålingteknologi trenger trenger du bare å løfte fingeren din og trykke på skjermen så kommer telefonene til å låse seg opp sikkert og direkte. Mate 20 Pro tar enda et fremover i nøyaktighet i sikkerhet. Takket være 3D-dybdekamera, som kan prosjektere over 30 000 punkter, kjenner telefonen igjen ditt ansikt og låser lynkjapt opp telefonen på kun et halvt sekund. Ditt ansikts-ID kan også brukes for å sikkert komme til en privat skjerm som inneholder låste apper og person-info. Optimalisert ytelse Hjerne og hjerte i Mate 20 Pro er Kirin 980-prosessoren som med 7 nm-prosesseringteknologi og kunstig intelligens(AI) gir deg en optimal ytelse og økt hastighet, effektivitet samt en total forbedret brukeropplevelse. Sammen med generøse 6 GB RAM-minne får du en kjapp telefon som gjør multitasking og bytte av applikasjoner raskt og naturlig. Huawei Mate 20 Pro er verdens første 1.4 Gbps LTE Cat.21-smarttelefon som støtter opp til 1.732 Gbps trådløs hastighet for nedlasting. Nyt rask, sømløs tilkobling hvor som helst og når som helst. Android 9 Huawei Mate 20 Pro er en av de første smarttelefonene som kommer med rykende ferske Android 9 fra start, med Huaweis egne brukergrensesnitt EMUI 9 som tar seg av finpussen. Den nye versjonen av det populære operativsystemet utnytter kraften til den kunstige intelligensen for å gi deg mer fra din telefon. Nå er telefonen smartere, raskere og tilpasser seg mer etter hvordan og når du bruker telefonen. Gjør mindre og få mer gjort gjennom smarte forutsigelser. Få også full kontroll over din skjermtid og sett enkelt telefonen i ikke forstyrr-modus. Leica trippelkamera Baksiden til Mate 20 Pro har en en samling av ikke mindre enn tre kamerasensorer på respektive 40, 20 og 8 megapiksler. Trippelkameraet som er signert Leica og drives av AI avslører livets drama, teksturer, farger og skjønnhet på hvert eneste bilde. 40 megapiksler, ƒ/1.8, 27 mm vidvinkel20 megapiksler, ƒ/2.2, 27 mm vidvinkel8 megapiksler, ƒ/2.4, 80 mm tele med 3x optisk zoom Samtlige kamera har optisk bildestabilisering, fase-deteksjon, og  autofokus/laserautofokus. Med disse tre kameralinsene kan du fotografere både svimlende panoramabilder med bredt perspektiv eller med fascinerende detaljer ved makrofoto så nære som 2,5 cm. AI-fotografering og nattmodus Gjennom å gjenkjenne mer enn 1500 bildescener innen 25 kategorier kan den oppgraderte AI-fotograferingen nå kategorisere og dele inn objekter og scener i et bilde. Farger, lysstyrke og kontrast justeres automatisk med et nøyaktig og fantastisk resultat. Ikke stopp med å ta bilder bare fordi det er blitt mørkt etter at solen gikk ned. Takket være Mate 20 Pros nattmodus med avansert AI-bildestabilisering kan du ta utrolig skarpe og godt fokuserte håndholdte bilder også ved svakt lyssetting. Nattmodus kan også balansere bildescener med høy kontrast for å presentere fantastiske bilder ved hver innstilling. AI-videomodus Film med mobilen med og få den ekte filmfølelsen. Oppløsningen er på opp til 2160p ved 30 FPS(bilder per sekund) eller 1080p ved 60 FPS. Med klassiske 21:9-videoaspekt og HDR-alternativ kan du virkelig skape noe flotte videoermed overlegen klarhet. Frontkamera og 3D-selfie Kameraet i fremsiden av Mate20 Pro har en sensor på 24 megapiksler med en blenderåpning på ƒ/2.0. Utenom å ta fantastiske selfies har den en funksjon der du kan skapa en selfie i 3D. Gjennom å analysere titusener av ansiktspunkter som oppdages av det 3D-dyptgående kameraet, kommer AI-selfiemesteren å former dine portretter med de mest passende justeringene. Ny AI-belysning legger også til kreative lyseffekter og holder ansiktet ditt i et lyst fokus. Lek med lyset og se vakker ut i alle dimensjoner. Du kan til og med bruke Mate 20 Pro for å skanne et leketøy med det 3D-dyptgående kameraet for å skape en AI-levende modell. Det er ikke bare bilder du kan ta, men også spille inn video der det beveger seg og danser på bordet ditt. Ha det morsomt med disse funksjonene og del det med vennene dine. Batteri og lading En smarttelefon kommer ikke helt til sin rett dersom den må stå til lading hele tiden. Batteriet i Mate 20 Pro har virkelig stor kapasitet på hele 4200 mAh slik at den kan være med deg hele dagen, hver dag. Og når det skulle bli tid for å endelig lade Mate 20 Pro så kan du gjøre det med Huaweis 40W SuperCharge med TÜV sikker hurtigladesertifisering. På 30 minutter kan du lade batteriet opp til 70%. Huawei Mate 20 Pro støtter også trådløs hurtiglading for å enkelt og behagelig kunne lade telefonen uten en eneste kabel.  Huawei 5990 NOK 5990 NewCondition Discontinued
 1. Telefon og GPS
 2. Mobil
 3. Huawei