Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Huawei P9

Huawei P9 Titanium Grey

  Art.nr: 231717
  • 5,2" Full HD-skjerm
  • 2 x 12 MP Leica-kamera
  • Kraftig 8-kjernet prosessor
  • Fingeravtrykkleser
  • Android 6.0 Marshmallow
  • Maks 2 stk. per kunde

Variant

Abonnement

2 790,-

Delbetal fra 278,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Huawei P9 er utformet i metall og har en 5,2" Full HD-skjerm. Kameraet er på 2 x 12 megapiksel og har Leica-objektiv med f 2.2-blender. I tillegg leveres telefonen med en åttekjernet prosessor, NFC, 4G og Android 6.0. 

5,2" IPS NEO-skjerm

I Huawei P9 sitter det en skjerm på 5,2" av typen IPS-NEO. Skjermen har meget god gjengivelse av farger og en bred innsynsvinkel. Med andre ord en suveren skjerm som gir deg et meget godt bilde og passer utmerket til spill, video og underholdning. 

2 x 12 megapiksel Leica-kamera 

Huawei P9 har et unikt kamera med som består av to kameraer som jobber sammen for at bildene du tar skal bli best mulig.

Begge kameraene har Leica-objektiv med f2.2 blender. Dette gir deg skarpe bilder, selv under dårlige lysforhold.

Mens det ene kameraet tar bilder i farger, tar det andre bilder i monochrome. ​Dette gir deg en unik farge- og lysbalanse og ikke minst en fantastisk dybdeskarphet.

Du kan også redigere bildene dine i RAW-format på telefonen uten å miste kvaliteten i bildet. 

Åttekjernet prosessor 

Huawei P9 har en overlegen åttekjernet prosessor av typen HiSilicon Kirin 955. I tillegg har den en i5 hjelpeprosessor som gjør at telefonen håndterer alt fra daglige oppgaver til mer avanserte og krevende applikasjoner og spill. 

Fingeravtrykkleser

Med fingeravtrykkleseren i P9 slipper du å taste kode for hver gang du skal låse opp telefonen. Legg fingeren på sensoren på telefonens bakside, så låses telefonen opp. I tillegg til å være smart og praktisk er det også en sikker måte å styre tilgangen til telefonen på.

Huawei Huawei P9 Titanium Grey 51090HHN Huawei P9 er utformet i metall og har en 5,2" Full HD-skjerm. Kameraet er på 2 x 12 megapiksel og har Leica-objektiv med f 2.2-blender. I tillegg leveres telefonen med en åttekjernet prosessor, NFC, 4G og Android 6.0.  5,2" IPS NEO-skjerm I Huawei P9 sitter det en skjerm på 5,2" av typen IPS-NEO. Skjermen har meget god gjengivelse av farger og en bred innsynsvinkel. Med andre ord en suveren skjerm som gir deg et meget godt bilde og passer utmerket til spill, video og underholdning.  2 x 12 megapiksel Leica-kamera  Huawei P9 har et unikt kamera med som består av to kameraer som jobber sammen for at bildene du tar skal bli best mulig.Begge kameraene har Leica-objektiv med f2.2 blender. Dette gir deg skarpe bilder, selv under dårlige lysforhold. Mens det ene kameraet tar bilder i farger, tar det andre bilder i monochrome. ​Dette gir deg en unik farge- og lysbalanse og ikke minst en fantastisk dybdeskarphet. Du kan også redigere bildene dine i RAW-format på telefonen uten å miste kvaliteten i bildet.  Åttekjernet prosessor  Huawei P9 har en overlegen åttekjernet prosessor av typen HiSilicon Kirin 955. I tillegg har den en i5 hjelpeprosessor som gjør at telefonen håndterer alt fra daglige oppgaver til mer avanserte og krevende applikasjoner og spill.  Fingeravtrykkleser Med fingeravtrykkleseren i P9 slipper du å taste kode for hver gang du skal låse opp telefonen. Legg fingeren på sensoren på telefonens bakside, så låses telefonen opp. I tillegg til å være smart og praktisk er det også en sikker måte å styre tilgangen til telefonen på. Mobil 4,9 13 2790 NOK 2790 NewCondition InStock
  1. Telefon og GPS
  2. Mobil