Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Huawei Honor 7 Lite med støtte for to SIM-kort

Huawei Honor 7 Lite Silver

  Art.nr: 235411
  • 5,2" krystallklar skjerm
  • 13 megapiksel kamera
  • Åttekjernet prosessor
  • Fingeravtrykkleser
  • Meget god batterikapasitet

Internett

Ikke på lager. (Utgående modell)

Variant

1 490,-

Delbetal fra 169,-/mnd. Info

Info
Fri frakt på ordre over 1000,-. Leveres innen 4 – 6 virkedager
Gjelder for privatpersoner som handler hos NetOnNet

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Huawei Honor 7 Lite er en stilig telefon med 5,2" skjerm som er passer utmerket til spill, sosiale medier, film og annen underholdning. Den har et stilig design med bakdeksel i børstet aluminium. Telefonen er utstyrt med 13 megapiksel kamera, fingeravtrykkleser og en rask åttekjernet prosessor. I tillegg har den en rekke smarte funksjoner, plass til 2 simkort og et minnekort. 

5,2" Full-HD IPS-skjerm

Skjermen i Honor 7 Lite er på 5,2" av typen IPS LCD, som gir et klart og skarpt bilde med levende farger. Skjermens touch-funksjon er meget sensitiv, noe som betyr at du ikke trenger å trykke hardt på skjermen for å bla gjennom menyene. . Skjermen har en meget høy pikseltetthet (424 PPI). Dette gjør at skjermen er lett å lese selv i skarpt sollys. 

13 megapiksel kamera

Honor 7 Lite er utstyrt med et HDR-kamera på 13 megapiksel og LED blits. HDR står for High Dynamic Range og er en teknologi som optimaliserer bildene, selv i skarpt motlys.

Åttekjernet prosessor (Octa Core)

Honor 7 Lite har en åttekjernet prosessor av typen HiSilicon Kirin 650. Denne prosessoren kombinert med 2 GB RAM gjør at telefonen håndterer alt fra daglige oppgaver til mer avanserte og krevende applikasjoner og spill uten at dette går utover brukeropplevelsen. 

Fingeravtrykkleser

Med fingeravtrykkleseren i Honor 7 Lite slipper du å taste kode for hver gang du skal låse opp telefonen. Legg fingeren på sensoren på telefonens bakside, så låses telefonen opp. I tillegg har den en selvlæring-funksjon gjør at fingeravtrykkleseren blir bedre og bedre etterhvert som den blir brukt. 

Plass til to SIM-kort

Huawei Honor 7 Lite støtter to simkort. Hvis du har ett telefonnummer i jobb og ett privat slipper du å gå rundt med to telefoner. Dette gjelder også om du har ett simkort til telefonsamtaler i Norge og ett til utenlandssamtaler. 

Se også

(5 stk)
  • 5" Full HD-skjerm
  • 23 MP kamera
  • Rask 6-kjernet prosessor

2 390,-

Huawei Huawei Honor 7 Lite Silver 51090NYQ Huawei Honor 7 Lite er en stilig telefon med 5,2" skjerm som er passer utmerket til spill, sosiale medier, film og annen underholdning. Den har et stilig design med bakdeksel i børstet aluminium. Telefonen er utstyrt med 13 megapiksel kamera, fingeravtrykkleser og en rask åttekjernet prosessor. I tillegg har den en rekke smarte funksjoner, plass til 2 simkort og et minnekort.  5,2" Full-HD IPS-skjerm Skjermen i Honor 7 Lite er på 5,2" av typen IPS LCD, som gir et klart og skarpt bilde med levende farger. Skjermens touch-funksjon er meget sensitiv, noe som betyr at du ikke trenger å trykke hardt på skjermen for å bla gjennom menyene. . Skjermen har en meget høy pikseltetthet (424 PPI). Dette gjør at skjermen er lett å lese selv i skarpt sollys.  13 megapiksel kamera Honor 7 Lite er utstyrt med et HDR-kamera på 13 megapiksel og LED blits. HDR står for High Dynamic Range og er en teknologi som optimaliserer bildene, selv i skarpt motlys. Åttekjernet prosessor (Octa Core) Honor 7 Lite har en åttekjernet prosessor av typen HiSilicon Kirin 650. Denne prosessoren kombinert med 2 GB RAM gjør at telefonen håndterer alt fra daglige oppgaver til mer avanserte og krevende applikasjoner og spill uten at dette går utover brukeropplevelsen.  Fingeravtrykkleser Med fingeravtrykkleseren i Honor 7 Lite slipper du å taste kode for hver gang du skal låse opp telefonen. Legg fingeren på sensoren på telefonens bakside, så låses telefonen opp. I tillegg har den en selvlæring-funksjon gjør at fingeravtrykkleseren blir bedre og bedre etterhvert som den blir brukt.  Plass til to SIM-kort Huawei Honor 7 Lite støtter to simkort. Hvis du har ett telefonnummer i jobb og ett privat slipper du å gå rundt med to telefoner. Dette gjelder også om du har ett simkort til telefonsamtaler i Norge og ett til utenlandssamtaler.  Mobil 4,5 6 1490 NOK 1490 NewCondition Discontinued
  1. Telefon og GPS
  2. Mobil