Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

iPhone XS - Velkommen til en stor opplevelse

Apple iPhone XS 256 GB Gold

  Art.nr: 1004947
 • 5,8-tommers Super Retina-skjerm
 • Dobbelt 12 MP-kamera
 • iOS 12 med Memoji og gruppesamtaler i FaceTime
 • Vann- og støvbestandig med IP68
 • Trådløs lading
 • Maks 2 stk. per kunde

Variant

Abonnement

12 790,-

Delbetal fra 1 111,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

iPhone XS har 5,8-tommers Super Retina-skjerm med spesialutviklede OLED-paneler som gir HDR-visning og bransjens beste fargegjengivelse, helt svart og en utrolig lysstyrke.¹  Avansert Face ID som brukes til å låse opp iPhone, logge på apper og betale med bare ett lite øyekast.

A12 Bionic-chip med ny Neural Engine, som gjennom maskinlæring i sanntid gir deg en helt ny opplevelse av bilder, spill, utvidet virkelighet og mye mer. Et banebrytende dobbelt 12 MP-kamera løfter portrettbildene dine til et nytt nivå med portrettmodus, portrettlyssetting, forbedret bokeh-effekt og helt ny dybdeskarphetsfunksjon. Vann- og støvbestandig med IP68² 
iOS12 - verdens mest avanserte mobilplattform med kraftige, nye verktøy som gjør iPhone mer personlig enn noen gang.

De viktigste funksjonene

 • 5,8-tommers Super Retina-skjerm (OLED) med HDR¹
 • Vann- og støvbestandighetsrangering på IP68 (maksimal dybde på 2 meter i opptil 30 minutter)
 • Dobbelt 12 MP-kamera med OIS og 7 MP TrueDepth-frontkamera, portrettmodus, portrettlyssetting, dybdeskarphetsfunksjon og Smart HDR
 • Face ID for sikker autentisering og Apple Pay³
 • A12 Bionic med nyeste generasjon Neural Engine
 • Trådløs lading - fungerer med Qi-ladere⁴
 • iOS 12 med Memoji, skjermtid, Siri-snarveier og gruppesamtaler i FaceTime⁵

Juridisk informasjon

Programvare fra tredjeparter selges separat.

1.Skjermen har avrundede hjørner. Målt som et rektangel er skjermen på iPhone XS 5,85 tommer diagonalt. Den synlige skjermflaten er mindre.

2. iPhone XS ble testet under kontrollerte laboratorieforhold og har, i henhold til IEC-standard 60529, en sprut-, vann- og støvbestandighetsrangering på IP68 (maksimal dybde på to meter i opptil 30 minutter). Sprut-, vann- og støvbestandighet er ikke en permanent tilstand og kan bli svekket, også ved normal bruk. Ikke lad en våt iPhone. I brukerhåndboken er det beskrevet hvordan du rengjør og tørker den. Garantien dekker ikke skader forårsaket av væske.

3. Apple Pay er ikke tilgjengelig i alle markeder. Her finner du en liste over land med Apple Pay: www.apple.com/no/ios/feature-availability/#apple-pay.

4. Trådløse Qi-ladere selges separat.

5. Gruppesamtaler i FaceTime blir tilgjengelig i iOS 12 senere i høst gjennom en programvareoppdatering.

Spesifikasjoner

Du finner en fullstendig oversikt på spesifikasjoner på http://www.apple.com/no/iphone-xs/specs.

Apple Apple iPhone XS 256 GB Gold MT9K2QN/A iPhone XS har 5,8-tommers Super Retina-skjerm med spesialutviklede OLED-paneler som gir HDR-visning og bransjens beste fargegjengivelse, helt svart og en utrolig lysstyrke.¹  Avansert Face ID som brukes til å låse opp iPhone, logge på apper og betale med bare ett lite øyekast.A12 Bionic-chip med ny Neural Engine, som gjennom maskinlæring i sanntid gir deg en helt ny opplevelse av bilder, spill, utvidet virkelighet og mye mer. Et banebrytende dobbelt 12 MP-kamera løfter portrettbildene dine til et nytt nivå med portrettmodus, portrettlyssetting, forbedret bokeh-effekt og helt ny dybdeskarphetsfunksjon. Vann- og støvbestandig med IP68² iOS12 - verdens mest avanserte mobilplattform med kraftige, nye verktøy som gjør iPhone mer personlig enn noen gang. De viktigste funksjonene 5,8-tommers Super Retina-skjerm (OLED) med HDR¹Vann- og støvbestandighetsrangering på IP68 (maksimal dybde på 2 meter i opptil 30 minutter)Dobbelt 12 MP-kamera med OIS og 7 MP TrueDepth-frontkamera, portrettmodus, portrettlyssetting, dybdeskarphetsfunksjon og Smart HDRFace ID for sikker autentisering og Apple Pay³A12 Bionic med nyeste generasjon Neural EngineTrådløs lading - fungerer med Qi-ladere⁴iOS 12 med Memoji, skjermtid, Siri-snarveier og gruppesamtaler i FaceTime⁵ Juridisk informasjon Programvare fra tredjeparter selges separat. 1.Skjermen har avrundede hjørner. Målt som et rektangel er skjermen på iPhone XS 5,85 tommer diagonalt. Den synlige skjermflaten er mindre. 2. iPhone XS ble testet under kontrollerte laboratorieforhold og har, i henhold til IEC-standard 60529, en sprut-, vann- og støvbestandighetsrangering på IP68 (maksimal dybde på to meter i opptil 30 minutter). Sprut-, vann- og støvbestandighet er ikke en permanent tilstand og kan bli svekket, også ved normal bruk. Ikke lad en våt iPhone. I brukerhåndboken er det beskrevet hvordan du rengjør og tørker den. Garantien dekker ikke skader forårsaket av væske. 3. Apple Pay er ikke tilgjengelig i alle markeder. Her finner du en liste over land med Apple Pay: www.apple.com/no/ios/feature-availability/#apple-pay. 4. Trådløse Qi-ladere selges separat. 5. Gruppesamtaler i FaceTime blir tilgjengelig i iOS 12 senere i høst gjennom en programvareoppdatering. Spesifikasjoner Du finner en fullstendig oversikt på spesifikasjoner på http://www.apple.com/no/iphone-xs/specs. Apple 12790 NOK 12790 NewCondition InStock
 1. Telefon og GPS
 2. Mobil
 3. Apple