Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

iPhone Xʀ (PRODUCT)RED™ 64 GB - Briljant. Fra innsiden og ut.

Apple iPhone XR 64GB (PRODUCT)RED

  Art.nr: 1005099
 • 6,1" HD-skjerm
 • Vann og støvbestandig IP67
 • 12 MP-kamera med OIS
 • iOS 12 og Face ID
 • Trådløs lading
 • Maks 2 stk. per kunde

Variant

7 590,-

Delbetal fra 678,- Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

iPhone Xʀ har den mest avanserte LCD-skjermen på en smarttelefon – en 6,1" Liquid Retina-skjerm med bransjens beste fargegjengivelse og et nytenkende design som gjør at den bakgrunnbelyste skjermen kan strekke seg helt ut i hjørnene. Seks nye fantastiske finisher. Med avansert Face ID kan du trygt låse opp telefonen, logge på apper og betale for kjøp med et lite blikk. A12 Bionic-chip med neste generasjons Neural Engine som benytter seg av maskinlæring i sanntid gir deg en helt ny opplevelse av blant annet bilder, spill og utvidet virkelighet og mye mer. 

Et banebrytende system med 12 MP-kamera, portrettmodus, portrettlys, forbedret bokeh-effekt og en helt ny mulighet å justere dybdeskarpheten i etterkant. Vannbestandig design i henhold til IP67-standard. iOS 12 er det mest avanserte mobiloperativsystemet i verden, med nye kraftfulle verktøy som gjør iPhone enda mer personlig.

De viktigste funksjonene

 • 6,1" Liquid Retina HD-skjerm (LCD)¹
 • Vann og støvbestandighetrangering på IP67 (maksimal dybde på en meter i opptil 30 minutter)²
 • 12 MP kamera med OIS og 7 MP TrueDepth-frontkamera - portrettmodus, portrettlyssetting, dybdeskarphet
 • Face ID for sikker betaling med Apple Pay³
 • A12 Bionic-chip med nyeste generasjon Neural Engine
 • Trådløs lading - fungerer med QI-ladere
 • iOS med memoji, skermtid, Siri-snarveier og gruppesamtaler i facetime⁴

iPhone Xʀ (PRODUCT)RED™

Når du kjøper iPhone Xʀ (PRODUCT)RED gir Apple et direkte bidrag til Det globale fondet for bekjempelse av aids.

Juridisk informasjon

1. Skjermen har avrundede hjørner. Målt som et rektangel er skjermen på iPhone Xʀ 6,06" diagonalt. Den synlige skjermflaten er mindre.

2. iPhone Xʀ ble testet under kontrollerte laboratorieforhold og har, i henhold til IEC-standard 60529, en sprut-, vann- og støvbestandighetsrangering på IP67 (maksimal dybde på én meter i opptil 30 minutter). Sprut-, vann- og støvbestandighet er ikke en permanent tilstand og kan bli svekket, også ved normal bruk. Ikke lad en våt iPhone. I brukerhåndboken er det beskrevet hvordan du rengjør og tørker den. Garantien dekker ikke skader forårsaket av væske.

3. Apple Pay er ikke tilgjengelig i alle markeder. Her finner du en liste over land med Apple Pay: www.apple.com/no.

4. Gruppesamtaler i FaceTime blir tilgjengelig i iOS 12 senere i høst gjennom en programvareoppdatering.

Spesifikasjoner

Du finner fullstendig oversikt over spesifikasjoner på www.apple.com/no/iphone-Xʀ/specs/.

Se også

(1 stk)
 • 6,1" HD-skjerm
 • Vann og støvbestandig IP67
 • 12 MP-kamera med OIS

8 189,-

Se også

(1 stk)
 • 6,1" HD-skjerm
 • Vann og støvbestandig IP67
 • 12 MP-kamera med OIS

8 189,-

Apple Apple iPhone XR 64GB (PRODUCT)RED MRY62QN/A iPhone Xʀ har den mest avanserte LCD-skjermen på en smarttelefon – en 6,1" Liquid Retina-skjerm med bransjens beste fargegjengivelse og et nytenkende design som gjør at den bakgrunnbelyste skjermen kan strekke seg helt ut i hjørnene. Seks nye fantastiske finisher. Med avansert Face ID kan du trygt låse opp telefonen, logge på apper og betale for kjøp med et lite blikk. A12 Bionic-chip med neste generasjons Neural Engine som benytter seg av maskinlæring i sanntid gir deg en helt ny opplevelse av blant annet bilder, spill og utvidet virkelighet og mye mer.  Et banebrytende system med 12 MP-kamera, portrettmodus, portrettlys, forbedret bokeh-effekt og en helt ny mulighet å justere dybdeskarpheten i etterkant. Vannbestandig design i henhold til IP67-standard. iOS 12 er det mest avanserte mobiloperativsystemet i verden, med nye kraftfulle verktøy som gjør iPhone enda mer personlig. De viktigste funksjonene 6,1" Liquid Retina HD-skjerm (LCD)¹Vann og støvbestandighetrangering på IP67 (maksimal dybde på en meter i opptil 30 minutter)²12 MP kamera med OIS og 7 MP TrueDepth-frontkamera - portrettmodus, portrettlyssetting, dybdeskarphetFace ID for sikker betaling med Apple Pay³A12 Bionic-chip med nyeste generasjon Neural EngineTrådløs lading - fungerer med QI-ladereiOS med memoji, skermtid, Siri-snarveier og gruppesamtaler i facetime⁴ iPhone Xʀ (PRODUCT)RED™ Når du kjøper iPhone Xʀ (PRODUCT)RED gir Apple et direkte bidrag til Det globale fondet for bekjempelse av aids. Juridisk informasjon 1. Skjermen har avrundede hjørner. Målt som et rektangel er skjermen på iPhone Xʀ 6,06" diagonalt. Den synlige skjermflaten er mindre. 2. iPhone Xʀ ble testet under kontrollerte laboratorieforhold og har, i henhold til IEC-standard 60529, en sprut-, vann- og støvbestandighetsrangering på IP67 (maksimal dybde på én meter i opptil 30 minutter). Sprut-, vann- og støvbestandighet er ikke en permanent tilstand og kan bli svekket, også ved normal bruk. Ikke lad en våt iPhone. I brukerhåndboken er det beskrevet hvordan du rengjør og tørker den. Garantien dekker ikke skader forårsaket av væske. 3. Apple Pay er ikke tilgjengelig i alle markeder. Her finner du en liste over land med Apple Pay: www.apple.com/no. 4. Gruppesamtaler i FaceTime blir tilgjengelig i iOS 12 senere i høst gjennom en programvareoppdatering. Spesifikasjoner Du finner fullstendig oversikt over spesifikasjoner på www.apple.com/no/iphone-Xʀ/specs/. Apple 5 1 7590 NOK 7590 NewCondition InStock
 1. Telefon og GPS
 2. Mobil
 3. Apple