Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

iPhone 8 Plus (PRODUCT)RED Special Edition

Apple iPhone 8 Plus 256GB RED Special Edition

  Art.nr: 1003419
 • 5,5" Retina HD-skjerm
 • Vann- og støvtett design
 • 12 MP-kamera med OIS
 • 7 MP FaceTime HD-kamera
 • Touch ID
 • Maks 1 stk. per kunde

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

iPhone 8 Plus (PRODUCT)RED™ Special Editio er en ny generasjon i Phone. Designet med det sterkeste glasset noensinne i en smarttelefon og et aluminiumbånd av samme kvalitet som brukes innen romfartsindustrien. Lades trådløs. Står imot vann og støv. 5,5" Retina HD-skjerm med True Tone. Dobbel 12 MP-kamera med bedre portrettmodus og den nye funksjonen portrettlyssetting . Drives av A11 Bionic, den smarteste og kraftigste chipen i en smarttelefon. Støtter Augmented Reality (AR) i apper og spill. Intelligens har aldri gjort seg så bra som med iPhone 8 Plus (PRODUCT)RED™ Special Edition.

De viktigste funksjonene

 • 5,5" Retina HD-skjerm med True Tone (3)
 • Et design helt i glass og aluminium som står i mot vann og støv (2)
 • Dobbel 12 MP-kamera med IOS, portrettmodus, portrettlys og video i 4K (opp til 60 bilder/s) (4)
 • 7 MP FaceTime HD-kamera med Retina Flash for enestående selfies (5)
 • Touch ID for sikker autentisering
 • A11 Bionic, den smarteste og kraftigste chipen i en smarttelefon.
 • Trdløs lading (kompatibel med Qi-ladere) (1) 

(PRODUCT)RED™

Ved kjøp av iPhone 8 Plus (PRODUCT)RED™ Special Edition gir Apple et direkte bidrag til Det globale fondet for bekjempelse av aids. 

Juridisk informasjon

 1. Kompatible trådløse ladeplater selges separat.
 2. iPhone 8 og iPhone 8 Plus ble testet under kontrollerte laboratorieforhold og har en sprut-, vann- og støvbestandighetsrangering på IP67 i henhold til IEC-standard 60529. Sprut-, vann- og støvbestandighet er ikke en permanent tilstand og kan bli svekket, også ved normal bruk. Ikke lad en våt iPhone. Hvordan du rengjør og tørker den, står beskrevet i brukerveiledningen. Garantien dekker ikke skader forårsaket av væske.
 3. Skjermstørrelsen måles diagonalt.
 4. Portrettlys finnes i betaversjon.
 5. FaceTime krever Wi‑Fi-tilkobling og FaceTime-aktiverte enheter både for den som ringer og den som mottar samtalen. Tilgjengelighet over et mobilnettverk avhenger av operatørens retningslinjer. Det kan påløpe mobildatakostnader.
Apple Apple iPhone 8 Plus 256GB RED Special Edition MRTA2QN/A iPhone 8 Plus (PRODUCT)RED™ Special Editio er en ny generasjon i Phone. Designet med det sterkeste glasset noensinne i en smarttelefon og et aluminiumbånd av samme kvalitet som brukes innen romfartsindustrien. Lades trådløs. Står imot vann og støv. 5,5" Retina HD-skjerm med True Tone. Dobbel 12 MP-kamera med bedre portrettmodus og den nye funksjonen portrettlyssetting . Drives av A11 Bionic, den smarteste og kraftigste chipen i en smarttelefon. Støtter Augmented Reality (AR) i apper og spill. Intelligens har aldri gjort seg så bra som med iPhone 8 Plus (PRODUCT)RED™ Special Edition. De viktigste funksjonene 5,5" Retina HD-skjerm med True Tone (3)Et design helt i glass og aluminium som står i mot vann og støv (2)Dobbel 12 MP-kamera med IOS, portrettmodus, portrettlys og video i 4K (opp til 60 bilder/s) (4)7 MP FaceTime HD-kamera med Retina Flash for enestående selfies (5)Touch ID for sikker autentiseringA11 Bionic, den smarteste og kraftigste chipen i en smarttelefon.Trdløs lading (kompatibel med Qi-ladere) (1)  (PRODUCT)RED™ Ved kjøp av iPhone 8 Plus (PRODUCT)RED™ Special Edition gir Apple et direkte bidrag til Det globale fondet for bekjempelse av aids.  Juridisk informasjon Kompatible trådløse ladeplater selges separat.iPhone 8 og iPhone 8 Plus ble testet under kontrollerte laboratorieforhold og har en sprut-, vann- og støvbestandighetsrangering på IP67 i henhold til IEC-standard 60529. Sprut-, vann- og støvbestandighet er ikke en permanent tilstand og kan bli svekket, også ved normal bruk. Ikke lad en våt iPhone. Hvordan du rengjør og tørker den, står beskrevet i brukerveiledningen. Garantien dekker ikke skader forårsaket av væske.Skjermstørrelsen måles diagonalt.Portrettlys finnes i betaversjon.FaceTime krever Wi‑Fi-tilkobling og FaceTime-aktiverte enheter både for den som ringer og den som mottar samtalen. Tilgjengelighet over et mobilnettverk avhenger av operatørens retningslinjer. Det kan påløpe mobildatakostnader. Apple 8290 NOK 8290 NewCondition Discontinued
 1. Telefon og GPS
 2. Mobil
 3. Apple