Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

En ny generasjon iPhone

Apple iPhone 8 256GB Space Grey

  Art.nr: 247711
 • 4,7" Retina HD-skjerm med True Tone
 • Vann- og støvtett design i glass og aluminium
 • 12 MP-kamera med OIS og video i 4K
 • 7 MP FaceTime HD-kamera med Retina Flash
 • Touch ID for sikker autentisering
 • Maks 2 stk. per kunde

Internett

På lager (1-6 virkedagers leveringstid)

Variant

Abonnement

8 990,-

Delbetal fra 794,-/mnd. Info

Info
Fri frakt på ordre over 1000,-. Leveres innen 4 – 6 virkedager
Gjelder for privatpersoner som handler hos NetOnNet

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

iPhone 8 er en ny generasjon i Phone. Designet med det sterkeste glasset noensinne i en smarttelefon og et aluminiumbånd av samme kvalitet som brukes innen romfartsindustrien. Lades trådløs. Står imot vann og støv. 4,7" Retina HD-skjerm med True Tone. 12 MP-kamera med ny sensor og avansert bildesignalprosessor. Drives av A11 Bionic, den smarteste og kraftigste chipen i en smarttelefon. Støtter forsterket virkelighet i apper og spill. Intelligens har aldri gjort seg så bra som med iPhone 8.

De viktigste funksjonene

 • 4,7" Retina HD-skjerm med True Tone (3)
 • Et design helt i glass og aluminium som står i mot vann og støv (2)
 • 12 MP-kamera med IOS og video i 4K (opp til 60 bilder/s)
 • 7 MP FaceTime HD-kamera med Retina Flash for enestående selfies (4)
 • Touch ID for sikker autentisering
 • A11 Bionic, den smarteste og kraftigste chipen i en smarttelefon.
 • Trdløs lading (kompatibel med Qi-ladere) (1) 

Juridisk informasjon

 1. Kompatible trådløse ladeplater selges separat.
 2. iPhone 8 og iPhone 8 Plus ble testet under kontrollerte laboratorieforhold og har en sprut-, vann- og støvbestandighetsrangering på IP67 i henhold til IEC-standard 60529. Sprut-, vann- og støvbestandighet er ikke en permanent tilstand og kan bli svekket, også ved normal bruk. Ikke lad en våt iPhone. Hvordan du rengjør og tørker den, står beskrevet i brukerveiledningen. Garantien dekker ikke skader forårsaket av væske.
 3. Skjermstørrelsen måles diagonalt.
 4. FaceTime krever Wi‑Fi-tilkobling og FaceTime-aktiverte enheter både for den som ringer og den som mottar samtalen. Tilgjengelighet over et mobilnettverk avhenger av operatørens retningslinjer. Det kan påløpe mobildatakostnader.
Apple Apple iPhone 8 256GB Space Grey MQ7C2QN/A iPhone 8 er en ny generasjon i Phone. Designet med det sterkeste glasset noensinne i en smarttelefon og et aluminiumbånd av samme kvalitet som brukes innen romfartsindustrien. Lades trådløs. Står imot vann og støv. 4,7" Retina HD-skjerm med True Tone. 12 MP-kamera med ny sensor og avansert bildesignalprosessor. Drives av A11 Bionic, den smarteste og kraftigste chipen i en smarttelefon. Støtter forsterket virkelighet i apper og spill. Intelligens har aldri gjort seg så bra som med iPhone 8. De viktigste funksjonene 4,7" Retina HD-skjerm med True Tone (3)Et design helt i glass og aluminium som står i mot vann og støv (2)12 MP-kamera med IOS og video i 4K (opp til 60 bilder/s)7 MP FaceTime HD-kamera med Retina Flash for enestående selfies (4)Touch ID for sikker autentiseringA11 Bionic, den smarteste og kraftigste chipen i en smarttelefon.Trdløs lading (kompatibel med Qi-ladere) (1)  Juridisk informasjon Kompatible trådløse ladeplater selges separat.iPhone 8 og iPhone 8 Plus ble testet under kontrollerte laboratorieforhold og har en sprut-, vann- og støvbestandighetsrangering på IP67 i henhold til IEC-standard 60529. Sprut-, vann- og støvbestandighet er ikke en permanent tilstand og kan bli svekket, også ved normal bruk. Ikke lad en våt iPhone. Hvordan du rengjør og tørker den, står beskrevet i brukerveiledningen. Garantien dekker ikke skader forårsaket av væske.Skjermstørrelsen måles diagonalt.FaceTime krever Wi‑Fi-tilkobling og FaceTime-aktiverte enheter både for den som ringer og den som mottar samtalen. Tilgjengelighet over et mobilnettverk avhenger av operatørens retningslinjer. Det kan påløpe mobildatakostnader. Apple 8990 NOK 8990 NewCondition InStock
 1. Telefon og GPS
 2. Mobil
 3. Apple