Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

iPhone Xs - Velkommen til en stor opplevelse

Apple iPhone XS 512 GB Space Grey

  Art.nr: 1004948
 • 5,8-tommers Super Retina-skjerm
 • Dobbelt 12 MP-kamera
 • iOS 12 med Memoji og gruppesamtaler i FaceTime
 • Vann- og støvbestandig med IP68
 • Trådløs lading

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

iPhone Xs har 5,8-tommers Super Retina-skjerm med spesialutviklede OLED-paneler som gir HDR-visning og bransjens beste fargegjengivelse, helt svart og en utrolig lysstyrke.¹  Avansert Face ID som brukes til å låse opp iPhone, logge på apper og betale med bare ett lite øyekast.

A12 Bionic-chip med ny Neural Engine, som gjennom maskinlæring i sanntid gir deg en helt ny opplevelse av bilder, spill, utvidet virkelighet og mye mer. Et banebrytende dobbelt 12 MP-kamera løfter portrettbildene dine til et nytt nivå med portrettmodus, portrettlyssetting, forbedret bokeh-effekt og helt ny dybdeskarphetsfunksjon. Vann- og støvbestandig med IP68² 
iOS12 - verdens mest avanserte mobilplattform med kraftige, nye verktøy som gjør iPhone mer personlig enn noen gang.

De viktigste funksjonene

 • 5,8-tommers Super Retina-skjerm (OLED) med HDR¹
 • Vann- og støvbestandighetsrangering på IP68 (maksimal dybde på 2 meter i opptil 30 minutter)
 • Dobbelt 12 MP-kamera med OIS og 7 MP TrueDepth-frontkamera, portrettmodus, portrettlyssetting, dybdeskarphetsfunksjon og Smart HDR
 • Face ID for sikker autentisering og Apple Pay³
 • A12 Bionic med nyeste generasjon Neural Engine
 • Trådløs lading - fungerer med Qi-ladere⁴
 • iOS 12 med Memoji, skjermtid, Siri-snarveier og gruppesamtaler i FaceTime⁵

Juridisk informasjon

Programvare fra tredjeparter selges separat.

¹Skjermen har avrundede hjørner. Målt som et rektangel er skjermen på iPhone Xs 5,85 tommer diagonalt. Den synlige skjermflaten er mindre.
²iPhone Xs ble testet under kontrollerte laboratorieforhold og har, i henhold til IEC-standard 60529, en sprut-, vann- og støvbestandighetsrangering på IP68 (maksimal dybde på to meter i opptil 30 minutter). Sprut-, vann- og støvbestandighet er ikke en permanent tilstand og kan bli svekket, også ved normal bruk. Ikke lad en våt iPhone. I brukerhåndboken er det beskrevet hvordan du rengjør og tørker den. Garantien dekker ikke skader forårsaket av væske.
³Apple Pay er ikke tilgjengelig i alle markeder. Her finner du en liste over land med Apple Pay: www.apple.com/no/ios/feature-availability/#apple-pay.
⁴Trådløse Qi-ladere selges separat.
⁵Gruppesamtaler i FaceTime blir tilgjengelig i iOS 12 senere i høst gjennom en programvareoppdatering.


Spesifikasjoner

Du finner en fullstendig oversikt på spesifikasjoner på www.apple.com/no/iphone-Xs/specs/.

Apple Apple iPhone XS 512 GB Space Grey MT9L2QN/A iPhone Xs har 5,8-tommers Super Retina-skjerm med spesialutviklede OLED-paneler som gir HDR-visning og bransjens beste fargegjengivelse, helt svart og en utrolig lysstyrke.¹  Avansert Face ID som brukes til å låse opp iPhone, logge på apper og betale med bare ett lite øyekast.A12 Bionic-chip med ny Neural Engine, som gjennom maskinlæring i sanntid gir deg en helt ny opplevelse av bilder, spill, utvidet virkelighet og mye mer. Et banebrytende dobbelt 12 MP-kamera løfter portrettbildene dine til et nytt nivå med portrettmodus, portrettlyssetting, forbedret bokeh-effekt og helt ny dybdeskarphetsfunksjon. Vann- og støvbestandig med IP68² iOS12 - verdens mest avanserte mobilplattform med kraftige, nye verktøy som gjør iPhone mer personlig enn noen gang. De viktigste funksjonene 5,8-tommers Super Retina-skjerm (OLED) med HDR¹Vann- og støvbestandighetsrangering på IP68 (maksimal dybde på 2 meter i opptil 30 minutter)Dobbelt 12 MP-kamera med OIS og 7 MP TrueDepth-frontkamera, portrettmodus, portrettlyssetting, dybdeskarphetsfunksjon og Smart HDRFace ID for sikker autentisering og Apple Pay³A12 Bionic med nyeste generasjon Neural EngineTrådløs lading - fungerer med Qi-ladere⁴iOS 12 med Memoji, skjermtid, Siri-snarveier og gruppesamtaler i FaceTime⁵ Juridisk informasjon Programvare fra tredjeparter selges separat.¹Skjermen har avrundede hjørner. Målt som et rektangel er skjermen på iPhone Xs 5,85 tommer diagonalt. Den synlige skjermflaten er mindre.²iPhone Xs ble testet under kontrollerte laboratorieforhold og har, i henhold til IEC-standard 60529, en sprut-, vann- og støvbestandighetsrangering på IP68 (maksimal dybde på to meter i opptil 30 minutter). Sprut-, vann- og støvbestandighet er ikke en permanent tilstand og kan bli svekket, også ved normal bruk. Ikke lad en våt iPhone. I brukerhåndboken er det beskrevet hvordan du rengjør og tørker den. Garantien dekker ikke skader forårsaket av væske.³Apple Pay er ikke tilgjengelig i alle markeder. Her finner du en liste over land med Apple Pay: www.apple.com/no/ios/feature-availability/#apple-pay.⁴Trådløse Qi-ladere selges separat.⁵Gruppesamtaler i FaceTime blir tilgjengelig i iOS 12 senere i høst gjennom en programvareoppdatering. Spesifikasjoner Du finner en fullstendig oversikt på spesifikasjoner på www.apple.com/no/iphone-Xs/specs/. iPhone XS 14890 NOK 14890 NewCondition Discontinued
 1. Telefon og GPS
 2. Kampanjer
 3. Nye iPhone
 4. iPhone XS