Elegant stativ til Apple Watch

Spigen Apple Watch Night Stand S350

  Art.nr: 224345
  • Integrert plass for lader og ledning
  • Passer alle Apple Watch
  • Stabil base
  • Perfekt til nattbordet

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

La Apple Watch være på et trygt sted når du ikke bruker den. Spigens funksjonelle stativ er laget i ripefri TPU-plast og står stabilt på nattbordet. Du kan feste laderen direkte på stativet, uten at ledningen kommer i veien. Stativet har også gummi på undersiden, slik at den ikke sklir av bordet.

Passer alle Apple Watch-modeller

Modellen er kompatibel med alle typer Apple Watch. Dermed kan den samme laderen brukes av alle i familien.

Integrert plass til lader og ledning

Stativet kommer med en integrert plass til både lader og ledning. Når dette er på plass trenger du bare sette klokken i stativet, og den begynner å lade.

224345 Spigen Spigen Apple Watch Night Stand S350 SGP11584   La Apple Watch være på et trygt sted når du ikke bruker den. Spigens funksjonelle stativ er laget i ripefri TPU-plast og står stabilt på nattbordet. Du kan feste laderen direkte på stativet, uten at ledningen kommer i veien. Stativet har også gummi på undersiden, slik at den ikke sklir av bordet. Passer alle Apple Watch-modeller Modellen er kompatibel med alle typer Apple Watch. Dermed kan den samme laderen brukes av alle i familien. Integrert plass til lader og ledning Stativet kommer med en integrert plass til både lader og ledning. Når dette er på plass trenger du bare sette klokken i stativet, og den begynner å lade. Tilbehør Apple Watch 4,9 15 199 NOK 199 NewCondition InStock
  1. Telefon og GPS
  2. Smartklokker
  3. Tilbehør Apple Watch