Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Robust og vanntett smartklokke med GPS

Samsung Galaxy Watch 46mm LTE Silver

  Art.nr: 1004443
  • 1,3" SuperAMOLED-skjerm
  • 4 dagers batteritid
  • Vanntett ned til 50 meter
  • Fungerer med både Android- og iOS-mobiler
  • Kåret til "Årets Julegave" av Elektronikkbransjen

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
2 690,-

Delbetal fra 269,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Samsung Galaxy Watch 46mm Silver er en robust smartklokke som både er vanntett ned til 50 meter* og produsert med standarden MIL-STD-810G. Innebygd eSIM lar deg være tilkoblet overalt, til og med uten telefonen, GPS registrerer løpeturene dine og ser hvor du er, pulsmåleren holder kontroll på stressnivået, trening og søvn, sammenkobling med din smarttelefon sørger for at du holder styr på kalenderen og daglige gjøremål og et kraftig batteri gir deg opp til 4 dagers brukstid. Alt er laget i et design som får Galaxy Watch 46 mm til å se ut som et klassisk og tradisjonelt armbåndsur, som blir din kompanjong overalt, uansett hvor du er eller hva du gjør.

Kåret til "Årets Julegave" av Elektronikkbransjen i Norge

Et panel sammensatt av bransjefolk stemte frem Samsung Galaxy Watch som "Årets Julegave" samtidig som "Årets Smartprodukt" 2018/19.

Les hele artikkelen her

Samsung forsegling

Når du kjøper Samsung Galaxy Watch hos NetOnNet kan du være sikker på at den er testet og verifisert av Samsung Electronics, markert med denne forseglingen. Dette innebærer at produktet benytter nettet og de tjenester som tilbys i Norden maksimalt, for eksempel over WiFi, 4G, Samsung Pay og overganger mellom ulike datanettverk og plattformer (som for eksempel GPRS, EDGE, 2G, 3G, 4G, VoLTE, VoWiFi).

Vanntett konstruksjon i klassisk design

Galaxy Watch har et design som kan lure de fleste med et tradisjonelt, analogt armbåndsur med en rund klokke på 46 mm i diameter og buet i rustfritt stål. Den medfølgende reimen er laget i silikon som ligger behagelig rundt håndleddet og er resistent mot både vann og riper. Resultatet er en klokke som fungerer like bra til bryllup som under en svett runde på treningsstudio.

Selvfølgelig er hele klokken vanntett inntil 5 ATM* sånn at du kan både gjennomføre løpeturer i regnet, dusje uten å ta av deg klokken og til og med svømme med klokken - både i svømmebasseng, fersk- og saltvann. Galaxy Watch er dessuten testet og godkjent med den amerikanske militærstandarden MIL-STD-810G. Det innebærer at den testes for å fungere i høyt lufttrykk, fukt, regn, sterkt solskinn og i forskjellige temperaturer med mer.

Tilkoblet til mobilnettet

Med Galaxy Watch LTE er du tilkoblet til mobilnettet via klokken uten at du trenger å ha mobilen i nærheten, takket være innebygget eSIM. eSIM er et elektronisk simkort som er innebygd i klokken. Det fungerer likt som et tradisjonelt simkort, med den forskjellen at man ikke trenger et fysisk simkort som man setter inn i produktet - det er innebygd og aktiveres digitalt. 
Med et aktivert eSIM kan du ringe og ta imot samtaler og ta imot notifikasjoner direkte på håndleddet - perfekt når du ikke vil ha med deg telefonen eller befinner deg et sted du ikke kan ta frem mobilen.
Du kan ha samme nummer på ditt eSIM som på din vanlige mobiltelefon. eSIM er innebygd i alle Galaxy Watch-modeller som selges av autoriserte forhandlere på det nordiske markedet. 

Treningskompis på håndleddet

Galaxy Watch er så my mer enn bare en klokke som viser tiden - det er din treningskompis som hjelper deg å bevege deg mer eller holde deg i form. Klokken merker når du begynner å bevege deg og oppmuntrer deg samt påminner deg ved inaktivitet i tillegg til å foreslå tøyningsøvelser. 
Takket være at Galaxy Watch er med deg hele dagen registreres all din aktivitet, fra enkel hverdagsmosjon og løping i trapper, til treningsopplegg på treningsstudio eller løperunden. Galaxy Watch kan automatisk gjenkjenne ulike treningsformer, og du kan til og med stille inn 17 forskjellige treningsformer og lage ditt eget styrketreningsprogram manuelt.

Klokken har en innebygd pulsmåler og GPS som gjør at du kan følge med på treningen enten den er utendørs på løperunden eller på treningsstudio. GPS-funksjonen har ytterligere blitt videreutviklet for å gi deg geografisk styrte notifikasjoner - om du for eksempel vil ha en oppdatering når du går forbi din lokale matbutikk og du mangler noe i kjøleskapet.

Sov godt

Galaxy Watch er med deg hver dag og sørger for at du har det bra, at du beveger deg og holder stressnivået på et lavt nivå, men ikke bare det. 
Klokken er med deg døgnet rundt og overvåker også søvnen din og hjelper deg med å lære deg om din egen søvn, sånn at du kan prestere på topp neste dag.
Klokken registrerer og analyserer søvnen din ved hjelp av dine bevegelser og endringer i pulsen når du sover.
Still inn om du vil ha søvnrapporter når klokken har analysert søvnmønsteret ditt.

Ta musikken med deg

Dra ut på løpetur og la mobilen bli igjen hjemme og ha fremdeles musikken med deg. Importer musikkfiler direkte til klokkens internminne eller strøm musikk direkte på klokken takket være innebygget eSIM. Via Spotify Offline (krever Premium abonnement) når du dine spillelister og favorittsanger selv uten telefonen. Koble til trådløse hodetelefoner (selges separat) for å høre på musikk uansett hvor du er.

Tilpass urviseren og ha alltid kontroll på tiden

Du kan velge mellom en mengde ulike utseender på din Galaxy Watch's urviser. Last ned flere urvisere fra Galaxy Apps på din smarttelefon, eller bruk et eget bilde fra galleriet ditt.

Med Samsung Always On-display har du alltid kontroll på hvor mye klokken er. Du trenger ikke trykke på noen knapper, vri på håndleddet eller lignende for å se tiden - skjermen er alltid på. Du kan velge å se hele displayet eller stille det inn sånn at bare klokken vises. Always On-displayet påvirker batteritiden.

Betal med håndleddet

La lommeboken være hjemme og betal heller med klokken. Galaxy Watch støtter Samsung Pay sånn at du kan betale med klokken på NFC-kompatible betalingsterminaler.

Lang batteritid

Galaxy Watch har en lang batteritid som på bare en opplading lar deg svare på samtaler, notifikasjoner, høre på musikk med en batteritid på opp til 3 dager.


* 5 ATM innebærer at den teoretisk tåler å senkes ned til 50 meters dybde og som praktisk klarer svømming på grunt vann. 

En uvanlig ukomplisert forsikring som du kan kjøpe til utvalgte produkter
En uvanlig ukomplisert forsikring som du kan kjøpe til utvalgte produkter

Sammenlign med lignende produkt

Samsung Galaxy Watch 46mm LTE Silver

Produkt du sammenligner: Robust og vanntett smartklokke med GPS

Samsung Galaxy Watch Active2 (44mm) Aluminum LTE Silver
Galaxy Watch Active2 (44mm) Aluminum LTE Silver
Samsung Galaxy Watch Active2 (40mm) Aluminum LTE Black
Galaxy Watch Active2 (40mm) Aluminum LTE Black
Samsung Galaxy Watch 3 45mm LTE Mystic Black
Galaxy Watch 3 45mm LTE Mystic Black
Samsung Galaxy Watch Active2 (44mm) Aluminum BT Black
Galaxy Watch Active2 (44mm) Aluminum BT Black
Samsung Galaxy Watch 3 45mm LTE Mystic Silver
Galaxy Watch 3 45mm LTE Mystic Silver
Samsung Galaxy Watch 3 41mm LTE Mystic Bronze
Galaxy Watch 3 41mm LTE Mystic Bronze
Samsung Galaxy Watch 3 41mm LTE Mystic Silver
Galaxy Watch 3 41mm LTE Mystic Silver
Vis flere
1004443 1004443 Samsung Samsung Galaxy Watch 46mm LTE Silver SM-R805FZSANEE Samsung Galaxy Watch 46mm Silver er en robust smartklokke som både er vanntett ned til 50 meter* og produsert med standarden MIL-STD-810G. Innebygd eSIM lar deg være tilkoblet overalt, til og med uten telefonen, GPS registrerer løpeturene dine og ser hvor du er, pulsmåleren holder kontroll på stressnivået, trening og søvn, sammenkobling med din smarttelefon sørger for at du holder styr på kalenderen og daglige gjøremål og et kraftig batteri gir deg opp til 4 dagers brukstid. Alt er laget i et design som får Galaxy Watch 46 mm til å se ut som et klassisk og tradisjonelt armbåndsur, som blir din kompanjong overalt, uansett hvor du er eller hva du gjør. Kåret til "Årets Julegave" av Elektronikkbransjen i Norge Et panel sammensatt av bransjefolk stemte frem Samsung Galaxy Watch som "Årets Julegave" samtidig som "Årets Smartprodukt" 2018/19.Les hele artikkelen her Samsung forsegling Når du kjøper Samsung Galaxy Watch hos NetOnNet kan du være sikker på at den er testet og verifisert av Samsung Electronics, markert med denne forseglingen. Dette innebærer at produktet benytter nettet og de tjenester som tilbys i Norden maksimalt, for eksempel over WiFi, 4G, Samsung Pay og overganger mellom ulike datanettverk og plattformer (som for eksempel GPRS, EDGE, 2G, 3G, 4G, VoLTE, VoWiFi). Vanntett konstruksjon i klassisk design Galaxy Watch har et design som kan lure de fleste med et tradisjonelt, analogt armbåndsur med en rund klokke på 46 mm i diameter og buet i rustfritt stål. Den medfølgende reimen er laget i silikon som ligger behagelig rundt håndleddet og er resistent mot både vann og riper. Resultatet er en klokke som fungerer like bra til bryllup som under en svett runde på treningsstudio. Selvfølgelig er hele klokken vanntett inntil 5 ATM* sånn at du kan både gjennomføre løpeturer i regnet, dusje uten å ta av deg klokken og til og med svømme med klokken - både i svømmebasseng, fersk- og saltvann. Galaxy Watch er dessuten testet og godkjent med den amerikanske militærstandarden MIL-STD-810G. Det innebærer at den testes for å fungere i høyt lufttrykk, fukt, regn, sterkt solskinn og i forskjellige temperaturer med mer. Tilkoblet til mobilnettet Med Galaxy Watch LTE er du tilkoblet til mobilnettet via klokken uten at du trenger å ha mobilen i nærheten, takket være innebygget eSIM. eSIM er et elektronisk simkort som er innebygd i klokken. Det fungerer likt som et tradisjonelt simkort, med den forskjellen at man ikke trenger et fysisk simkort som man setter inn i produktet - det er innebygd og aktiveres digitalt. Med et aktivert eSIM kan du ringe og ta imot samtaler og ta imot notifikasjoner direkte på håndleddet - perfekt når du ikke vil ha med deg telefonen eller befinner deg et sted du ikke kan ta frem mobilen.Du kan ha samme nummer på ditt eSIM som på din vanlige mobiltelefon. eSIM er innebygd i alle Galaxy Watch-modeller som selges av autoriserte forhandlere på det nordiske markedet.  Treningskompis på håndleddet Galaxy Watch er så my mer enn bare en klokke som viser tiden - det er din treningskompis som hjelper deg å bevege deg mer eller holde deg i form. Klokken merker når du begynner å bevege deg og oppmuntrer deg samt påminner deg ved inaktivitet i tillegg til å foreslå tøyningsøvelser. Takket være at Galaxy Watch er med deg hele dagen registreres all din aktivitet, fra enkel hverdagsmosjon og løping i trapper, til treningsopplegg på treningsstudio eller løperunden. Galaxy Watch kan automatisk gjenkjenne ulike treningsformer, og du kan til og med stille inn 17 forskjellige treningsformer og lage ditt eget styrketreningsprogram manuelt. Klokken har en innebygd pulsmåler og GPS som gjør at du kan følge med på treningen enten den er utendørs på løperunden eller på treningsstudio. GPS-funksjonen har ytterligere blitt videreutviklet for å gi deg geografisk styrte notifikasjoner - om du for eksempel vil ha en oppdatering når du går forbi din lokale matbutikk og du mangler noe i kjøleskapet. Sov godt Galaxy Watch er med deg hver dag og sørger for at du har det bra, at du beveger deg og holder stressnivået på et lavt nivå, men ikke bare det. Klokken er med deg døgnet rundt og overvåker også søvnen din og hjelper deg med å lære deg om din egen søvn, sånn at du kan prestere på topp neste dag.Klokken registrerer og analyserer søvnen din ved hjelp av dine bevegelser og endringer i pulsen når du sover.Still inn om du vil ha søvnrapporter når klokken har analysert søvnmønsteret ditt. Ta musikken med deg Dra ut på løpetur og la mobilen bli igjen hjemme og ha fremdeles musikken med deg. Importer musikkfiler direkte til klokkens internminne eller strøm musikk direkte på klokken takket være innebygget eSIM. Via Spotify Offline (krever Premium abonnement) når du dine spillelister og favorittsanger selv uten telefonen. Koble til trådløse hodetelefoner (selges separat) for å høre på musikk uansett hvor du er. Tilpass urviseren og ha alltid kontroll på tiden Du kan velge mellom en mengde ulike utseender på din Galaxy Watch's urviser. Last ned flere urvisere fra Galaxy Apps på din smarttelefon, eller bruk et eget bilde fra galleriet ditt.Med Samsung Always On-display har du alltid kontroll på hvor mye klokken er. Du trenger ikke trykke på noen knapper, vri på håndleddet eller lignende for å se tiden - skjermen er alltid på. Du kan velge å se hele displayet eller stille det inn sånn at bare klokken vises. Always On-displayet påvirker batteritiden. Betal med håndleddet La lommeboken være hjemme og betal heller med klokken. Galaxy Watch støtter Samsung Pay sånn at du kan betale med klokken på NFC-kompatible betalingsterminaler. Lang batteritid Galaxy Watch har en lang batteritid som på bare en opplading lar deg svare på samtaler, notifikasjoner, høre på musikk med en batteritid på opp til 3 dager. * 5 ATM innebærer at den teoretisk tåler å senkes ned til 50 meters dybde og som praktisk klarer svømming på grunt vann.  Samsung smartwatch 3,8 55 2690 NOK 2690 NewCondition InStock
  1. Telefon og GPS
  2. Smartklokker
  3. Samsung smartwatch