Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Vanntett Galaxy-smartklokke med lang batteritid

Samsung Galaxy Watch 42mm LTE Black

  Art.nr: 1004444
  • 1,2" SuperAMOLED-skjerm
  • A-GPS, Bluetooth 4.2, WiFi & NFC
  • Fungerer med både Android og iOS
  • Kompatibel med Samsung Pay

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
3 790,-

Delbetal fra 361,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Samsung Galaxy Watch er ikke bare en klokke. Det er en kalender, din personlige trener, din helse- og pulsmåler, din musikkspiller og til og med din lommebok. For ikke å snakke om at den er et utrolig fint tilbehør. Med tidløs design som et klassisk armbåndsur med rund urviser med moderne og avanserte funksjoner. Galaxy Watch støtter eSIM som lar deg ta imot meldinger og ringe samtaler uten at du har med mobilen. Gjennom å bruke WiFi og Bluetooth har du mulighet til å bruke Galaxy Watch som en forlengelse av mobilen, uansett om du har en Android eller iOS-mobil. 

Kåret til "Årets Julegave" av Elektronikkbransjen i Norge

Et panel sammensatt av bransjefolk stemte frem Samsung Galaxy Watch som "Årets Julegave 2018" samtidig som "Årets Smartprodukt  2018/2019".

Les hele artikkelen her

Samsung forsegling

Når du kjøper Samsung Galaxy Watch hos NetOnNet kan du være sikker på at den er testet og verifisert av Samsung Electronics, markert med denne forseglingen. Dette innebærer at produktet benytter nettet og de tjenester som tilbys i Norden maksimalt, for eksempel over WiFi, 4G, Samsung Pay og overganger mellom ulike datanettverk og plattformer (som for eksempel GPRS, EDGE, 2G, 3G, 4G, VoLTE, VoWiFi).

Vanntett konstruksjon i klassisk design

Galaxy Watch har et design som kan lure de fleste med et tradisjonelt, analogt armbåndsur med en rund klokke på 42 mm i diameter og buet i rustfritt stål. Den medfølgende reimen er laget i silikon som ligger behagelig rundt håndleddet og er resistent mot både vann og riper. Resultatet er en klokke som fungerer like bra til bryllup som under en svett runde på treningsstudio.

Selvfølgelig er hele klokken vanntett inntil 5 ATM* sånn at du kan både gjennomføre løpeturer i regnet, dusje uten å ta av deg klokken og til og med svømme med klokken - både i svømmebasseng, fersk- og saltvann. Galaxy Watch er laget for å kunne være med deg hele dagen, overalt.

Tilkoblet til mobilnettet

Med Galaxy Watch LTE er du tilkoblet til mobilnettet via klokken uten at du trenger å ha mobilen i nærheten, takket være innebygget eSIM. eSIM er et elektronisk simkort som er innebygd i klokken. Det fungerer likt som et tradisjonelt simkort, med den forskjellen at man ikke trenger et fysisk simkort som man setter inn i produktet - det er innebygd og aktiveres digitalt.
Med et aktivert eSIM kan du ringe og ta imot samtaler og ta imot notifikasjoner direkte på håndleddet - perfekt når du ikke vil ha med deg telefonen eller befinner deg et sted du ikke kan ta frem mobilen.
Du kan ha samme nummer på ditt eSIM som på din vanlige mobiltelefon. eSIM er innebygd i alle Galaxy Watch-modeller som selges av autoriserte forhandlere på det nordiske markedet.

Treningskompis på håndleddet

Galaxy Watch er så my mer enn bare en klokke som viser tiden - det er din treningskompis som hjelper deg å bevege deg mer eller holde deg i form. Klokken merker når du begynner å bevege deg og oppmuntrer deg samt påminner deg ved inaktivitet i tillegg til å foreslå tøyningsøvelser. 
Takket være at Galaxy Watch er med deg hele dagen registreres all din aktivitet, fra enkel hverdagsmosjon og løping i trapper, til treningsopplegg på treningsstudio eller løperunden. Galaxy Watch kan automatisk gjenkjenne ulike treningsformer, og du kan til og med stille inn 17 forskjellige treningsformer og lage ditt eget styrketreningsprogram manuelt.

Klokken har en innebygd pulsmåler og GPS som gjør at du kan følge med på treningen enten den er utendørs på løperunden eller på treningsstudio. GPS-funksjonen har ytterligere blitt videreutviklet for å gi deg geografisk styrte notifikasjoner - om du for eksempel vil ha en oppdatering når du går forbi din lokale matbutikk og du mangler noe i kjøleskapet.

Sov godt

Galaxy Watch er med deg hver dag og sørger for at du har det bra, at du beveger deg og holder stressnivået på et lavt nivå, men ikke bare det. 
Klokken er med deg døgnet rundt og overvåker også søvnen din og hjelper deg med å lære deg om din egen søvn, sånn at du kan prestere på topp neste dag.
Klokken registrerer og analyserer søvnen din ved hjelp av dine bevegelser og endringer i pulsen når du sover.
Still inn om du vil ha søvnrapporter når klokken har analysert søvnmønsteret ditt.

Ta musikken med deg

Dra ut på løpetur og la mobilen bli igjen hjemme og ha fremdeles musikken med deg. Importer musikkfiler direkte til klokkens internminne eller strøm musikk direkte på klokken takket være innebygget eSIM. Via Spotify Offline (krever Premium abonnement) når du dine spillelister og favorittsanger selv uten telefonen. Koble til trådløse hodetelefoner (selges separat) for å høre på musikk uansett hvor du er.

Tilpass urviseren og ha alltid kontroll på tiden

Du kan velge mellom en mengde ulike utseender på din Galaxy Watch's urviser. Last ned flere urvisere fra Galaxy Apps på din smarttelefon, eller bruk et eget bilde fra galleriet ditt.

Med Samsung Always On-display har du alltid kontroll på hvor mye klokken er. Du trenger ikke trykke på noen knapper, vri på håndleddet eller lignende for å se tiden - skjermen er alltid på. Du kan velge å se hele displayet eller stille det inn sånn at bare klokken vises. Always On-displayet påvirker batteritiden.

Betal med håndleddet

La lommeboken være hjemme og betal heller med klokken. Galaxy Watch støtter Samsung Pay sånn at du kan betale med klokken på NFC-kompatible betalingsterminaler.

Lang batteritid

Galaxy Watch har en lang batteritid som på bare en opplading lar deg svare på samtaler, notifikasjoner, høre på musikk med en batteritid på opp til 3 dager.


* 5 ATM innebærer at den teoretisk tåler å senkes ned til 50 meters dybde og som praktisk klarer svømming på grunt vann. 

En uvanlig ukomplisert forsikring som du kan kjøpe til utvalgte produkter
En uvanlig ukomplisert forsikring som du kan kjøpe til utvalgte produkter

Sammenlign med lignende produkt

Samsung Galaxy Watch 42mm LTE Black

Produkt du sammenligner: Vanntett Galaxy-smartklokke med lang batteritid

Samsung Galaxy Watch 46mm LTE Silver
Galaxy Watch 46mm LTE Silver
Samsung Galaxy Watch Active2 (44mm) Aluminum LTE Silver
Galaxy Watch Active2 (44mm) Aluminum LTE Silver
Samsung Galaxy Watch Active2 (40mm) Aluminum LTE Black
Galaxy Watch Active2 (40mm) Aluminum LTE Black
Samsung Galaxy Watch 3 45mm LTE Mystic Black
Galaxy Watch 3 45mm LTE Mystic Black
Samsung Galaxy Watch Active2 (44mm) Aluminum BT Black
Galaxy Watch Active2 (44mm) Aluminum BT Black
Samsung Galaxy Watch 3 45mm LTE Mystic Silver
Galaxy Watch 3 45mm LTE Mystic Silver
Samsung Galaxy Watch 3 41mm LTE Mystic Bronze
Galaxy Watch 3 41mm LTE Mystic Bronze
Samsung Galaxy Watch 3 41mm LTE Mystic Silver
Galaxy Watch 3 41mm LTE Mystic Silver
Vis flere
1004444 1004444 Samsung Samsung Galaxy Watch 42mm LTE Black SM-R815FZKANEE Samsung Galaxy Watch er ikke bare en klokke. Det er en kalender, din personlige trener, din helse- og pulsmåler, din musikkspiller og til og med din lommebok. For ikke å snakke om at den er et utrolig fint tilbehør. Med tidløs design som et klassisk armbåndsur med rund urviser med moderne og avanserte funksjoner. Galaxy Watch støtter eSIM som lar deg ta imot meldinger og ringe samtaler uten at du har med mobilen. Gjennom å bruke WiFi og Bluetooth har du mulighet til å bruke Galaxy Watch som en forlengelse av mobilen, uansett om du har en Android eller iOS-mobil.  Kåret til "Årets Julegave" av Elektronikkbransjen i Norge Et panel sammensatt av bransjefolk stemte frem Samsung Galaxy Watch som "Årets Julegave 2018" samtidig som "Årets Smartprodukt  2018/2019".Les hele artikkelen her *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Samsung forsegling Når du kjøper Samsung Galaxy Watch hos NetOnNet kan du være sikker på at den er testet og verifisert av Samsung Electronics, markert med denne forseglingen. Dette innebærer at produktet benytter nettet og de tjenester som tilbys i Norden maksimalt, for eksempel over WiFi, 4G, Samsung Pay og overganger mellom ulike datanettverk og plattformer (som for eksempel GPRS, EDGE, 2G, 3G, 4G, VoLTE, VoWiFi). Vanntett konstruksjon i klassisk design Galaxy Watch har et design som kan lure de fleste med et tradisjonelt, analogt armbåndsur med en rund klokke på 42 mm i diameter og buet i rustfritt stål. Den medfølgende reimen er laget i silikon som ligger behagelig rundt håndleddet og er resistent mot både vann og riper. Resultatet er en klokke som fungerer like bra til bryllup som under en svett runde på treningsstudio. Selvfølgelig er hele klokken vanntett inntil 5 ATM* sånn at du kan både gjennomføre løpeturer i regnet, dusje uten å ta av deg klokken og til og med svømme med klokken - både i svømmebasseng, fersk- og saltvann. Galaxy Watch er laget for å kunne være med deg hele dagen, overalt. Tilkoblet til mobilnettet Med Galaxy Watch LTE er du tilkoblet til mobilnettet via klokken uten at du trenger å ha mobilen i nærheten, takket være innebygget eSIM. eSIM er et elektronisk simkort som er innebygd i klokken. Det fungerer likt som et tradisjonelt simkort, med den forskjellen at man ikke trenger et fysisk simkort som man setter inn i produktet - det er innebygd og aktiveres digitalt. Med et aktivert eSIM kan du ringe og ta imot samtaler og ta imot notifikasjoner direkte på håndleddet - perfekt når du ikke vil ha med deg telefonen eller befinner deg et sted du ikke kan ta frem mobilen.Du kan ha samme nummer på ditt eSIM som på din vanlige mobiltelefon. eSIM er innebygd i alle Galaxy Watch-modeller som selges av autoriserte forhandlere på det nordiske markedet. Treningskompis på håndleddet Galaxy Watch er så my mer enn bare en klokke som viser tiden - det er din treningskompis som hjelper deg å bevege deg mer eller holde deg i form. Klokken merker når du begynner å bevege deg og oppmuntrer deg samt påminner deg ved inaktivitet i tillegg til å foreslå tøyningsøvelser. Takket være at Galaxy Watch er med deg hele dagen registreres all din aktivitet, fra enkel hverdagsmosjon og løping i trapper, til treningsopplegg på treningsstudio eller løperunden. Galaxy Watch kan automatisk gjenkjenne ulike treningsformer, og du kan til og med stille inn 17 forskjellige treningsformer og lage ditt eget styrketreningsprogram manuelt. Klokken har en innebygd pulsmåler og GPS som gjør at du kan følge med på treningen enten den er utendørs på løperunden eller på treningsstudio. GPS-funksjonen har ytterligere blitt videreutviklet for å gi deg geografisk styrte notifikasjoner - om du for eksempel vil ha en oppdatering når du går forbi din lokale matbutikk og du mangler noe i kjøleskapet. Sov godt Galaxy Watch er med deg hver dag og sørger for at du har det bra, at du beveger deg og holder stressnivået på et lavt nivå, men ikke bare det. Klokken er med deg døgnet rundt og overvåker også søvnen din og hjelper deg med å lære deg om din egen søvn, sånn at du kan prestere på topp neste dag.Klokken registrerer og analyserer søvnen din ved hjelp av dine bevegelser og endringer i pulsen når du sover.Still inn om du vil ha søvnrapporter når klokken har analysert søvnmønsteret ditt. Ta musikken med deg Dra ut på løpetur og la mobilen bli igjen hjemme og ha fremdeles musikken med deg. Importer musikkfiler direkte til klokkens internminne eller strøm musikk direkte på klokken takket være innebygget eSIM. Via Spotify Offline (krever Premium abonnement) når du dine spillelister og favorittsanger selv uten telefonen. Koble til trådløse hodetelefoner (selges separat) for å høre på musikk uansett hvor du er. Tilpass urviseren og ha alltid kontroll på tiden Du kan velge mellom en mengde ulike utseender på din Galaxy Watch's urviser. Last ned flere urvisere fra Galaxy Apps på din smarttelefon, eller bruk et eget bilde fra galleriet ditt. Med Samsung Always On-display har du alltid kontroll på hvor mye klokken er. Du trenger ikke trykke på noen knapper, vri på håndleddet eller lignende for å se tiden - skjermen er alltid på. Du kan velge å se hele displayet eller stille det inn sånn at bare klokken vises. Always On-displayet påvirker batteritiden. Betal med håndleddet La lommeboken være hjemme og betal heller med klokken. Galaxy Watch støtter Samsung Pay sånn at du kan betale med klokken på NFC-kompatible betalingsterminaler. Lang batteritid Galaxy Watch har en lang batteritid som på bare en opplading lar deg svare på samtaler, notifikasjoner, høre på musikk med en batteritid på opp til 3 dager. * 5 ATM innebærer at den teoretisk tåler å senkes ned til 50 meters dybde og som praktisk klarer svømming på grunt vann.  Samsung smartwatch 2,9 21 3790 NOK 3790 NewCondition InStock
  1. Telefon og GPS
  2. Smartklokker
  3. Samsung smartwatch