Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Vanntett smartklokke med AMOLED-display

Fitbit Versa 2 Black/Carbon

  Art.nr: 1009693
  • Anbefalt av Tek.no
  • Skjermstørrelse: 1,4"
  • Passer til håndledd med en omkrets på 137 til 217 mm
  • Batteritid: Inntil 6 dager
  • Vanntett ned til 50 meter

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Svart
Rosa
Svart

1 767,-

Delbetal fra 192,-/mnd. Info

Info

14 dagers angrerett

Raske leveranser

30 dager åpent kjøp

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Lær Fitbit Versa 2 å kjenne - en vanntett smartklokke som løfter øyeblikket. Oppretthold imaget ditt både på treningsstudioet og på jobben med Fitbit Versa 2 sitt lekre og allsidige design. Ha kontroll på livet ditt med Always On-displayet, betal med Fitbit Pay, karaktersett søvnkvaliteten din, vis apper og varsler. Med over fire dagers batteritid, kontinuerlig pulsmåling og lagringsplass for mer enn 300 låter er alt lagt til rette for et godt vennskap med Fitbit Versa 2.

Topptestet av TEK.no

TEK.NO testet Versa 2 den 13.september 2019 og ga den testkarakter 8,5 av 10 mulige. De hadde blant annet dette å si:

"Fitbit Versa 2 kan fort bli din beste venn på veien mot bedre helse."

Les hele testen her.Registrerer all din daglige aktivitet

Fitbit Versa 2 registrerer skritt, hvor langt du har gått, aktive minutter og kaloriforbruk, slik at du kan se hvordan hvert sekund av dagen din tar deg nærmere målet. 

Vanntett 

Fitbit Versa 2 er vanntett ned til 50 meter slik at du kan bruke den i svømmebassenget, i dusjen, på stranda og i troperegnet. 

Pulsmåler

Med 24/7 pulsmåling holder du styr på kaloriforbruket, kan optimere treningsinnsatsen og se trender for hvilepuls og kondis i Fitbit-appen. 

Varsler

Motta varsler om innkommende telefonsamtaler, sms, kaldenderhendelser og apper som Gmail og Facebook. Du kan sende hurtigsvar rett fra håndleddet. Fungerer når mobilen er i nærheten, og hurtigsvar gjelder kun Android. 

Søvnregistering 

Følg med på søvnkvaliteten din og sett karakterer på siste natts søvn - kombinert med puls-, ånderetts- og REM-søvnmålinger får du nyttig info som hjelper deg mot en bedre natts søvn.

Mer enn fire dagers batteritid

Med mer enn fire dagers batteritid kan Fitbit Versa 2 registrere alt du gjør i flere døgn uten avbrudd. Nøyaktig batteritid varierer etter bruk og andre faktorer.

Gjennomtenkt design

Med myke former, polert glass, Always On AMOLED-skjerm og anodisert aluminium er Versa 2 en estetisk perle. Den silkeglatte silikonremmen er lett og behagelig døgnet rundt. 

Always On-skjerm

Se alt du trenger med ett eneste blikk på håndleddet. Få treningsstatistikk i sanntid, se hva klokken er, om noen har tatt kontakt - selv med hendene fulle. Du kan deaktivere Always On akkurat når du vil. Innstillingen Always On vil kreve at du må lade oftere.

Fitbit Pay

Registrer kortopplysningene dine i Fitbit Pay-appen, og betal uten å ha lommeboka i nærheten. Banker som støtter Fitbit Pay finner du på fitbit.com

Treningspass på armen

Finn mer tid til trening med persontilpassede treningspass på skjermen, som veileder deg gjennom hver enkelt øvelse rett på håndleddet.

Spotify og Deezer

Styr Spotify og legg til spillelister fra Deezer, og lagre over 300 av favorittlåtene dine og spill dem av direkte fra klokka. Abonnement kreves.

Tilpass urskiven

Velg mellom hundrevis av urskiver for å få klokka til å matche stilen din. Klassisk, moderne, retro, rocka - du velger. Eller gjør den enda mer personlig ved å legge inn bilde av katten din. 

Fungerer med alle plattformer

Fitbit Versa 2 synker automatisk med Windows og MacOS, og over 200 iOS- og Android-enheter, slik at du kan se statistikk, trender og fremskritt.

Personlige påminnelser

Få et knuff i riktig retning og nå målene dine med personlige påminnelser som hjelper deg til å bevege deg mer, få i deg nok væske og få nok søvn. 

Trening og SmartTrack

Velg blant flere enn femten treningsprogrammer og få statistikk i sanntid i løpet av treningspasset, eller la SmartTrack automatisk kjenne igjen og registrere treningen din. 

Kvinnehelse

Bli bedre kjent med kroppen og helsa di ved hjelp av Fitbit-appen. Logg endringer i humør, hold styr på eggløsning og se mønster i menstruasjonssyklusen din.

Tempo og rute i sanntid

Finn ut mer om løpe- og gåturene dine ved å koble Versa 2 til GPS-en på smarttelefonen din. Se tempo og strekning i sanntid, og få opp kart over ruta di i Fitbit-appen.

Hvordan er formen?

Få en bedre forståelse av formen din og forbedre den over tid med personlig Cardio Fitness Score.

Apper rett på håndleddet

Last ned hundrevis av apper for trening, helse, økonomi, musikk og annen moro; alt fra Strava og Spotify til nyheter og værmelding. 

Guidede pusteøvelser

Ro ned tempoet og ta deg tid til refleksjoner. Med pusteøvelser på to eller fem minutter som er tilpasset deg kan du finne din indre yogi.

Fitbit-appen

Fra aktivitet og søvn til næring, hvilepuls og gruppeutfordringer - alle fremskrittene dine kan registreres i den kostandsfrie Fitbit-appen. 

Sammenlign med lignende produkt

Fitbit Versa 2 Black/Carbon

Produkt du sammenligner: Vanntett smartklokke med AMOLED-display

Fitbit Charge 4 Black/Black
Charge 4 Black/Black
Fitbit Charge 4 Storm Blue/Black
Charge 4 Storm Blue/Black
Fitbit Charge 4 SpecialEdition Granite Reflective
Charge 4 SpecialEdition Granite Reflective
Vis flere