Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Sportsarmbånd i størrelsen Large

Fitbit Charge 4 och Charge 3 Sportarmband L

  Art.nr: 1009186
  • Til Fitbit Charge 3 og 4
  • Produsert i silikon
  • For håndledd på 18-22 cm
  • Dobbelspenne

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Sett din egne personlige touch på din Fitbit Charge 3 eller Charge 4 med et pent sportsarmbånd. Dette armbåndet er designet for å passe din aktive hverdag, og den pustende utførelsen gjør at det passer perfekt for selv de svetteste treningsøktene.

Slitesterkt silikon

Armbåndet har en dobbeltspenne sånn at du kan føle deg trygg på at den alltid sitter på plass. Armbåndet er produsert i silikon som er mykt, fleksibelt, lett å rengjøre og vanntålig. ødelagt av regn eller svette, du kan til og med ha det på når du svømmer.

Størrelsen Large passer for deg som har en håndleddsomkrets på 18-22 cm.

Sammenlign med lignende produkt

Fitbit Charge 3 Sportarmband L

Produkt du sammenligner: Sportsarmbånd i størrelsen Large

Fitbit Charge 4 Black/Black
Charge 4 Black/Black
Fitbit Charge 4 Storm Blue/Black
Charge 4 Storm Blue/Black
Vis flere
1009186 1009186 Fitbit Fitbit Charge 4 och Charge 3 Sportarmband L FB168SBBKL Sett din egne personlige touch på din Fitbit Charge 3 eller Charge 4 med et pent sportsarmbånd. Dette armbåndet er designet for å passe din aktive hverdag, og den pustende utførelsen gjør at det passer perfekt for selv de svetteste treningsøktene. Slitesterkt silikon Armbåndet har en dobbeltspenne sånn at du kan føle deg trygg på at den alltid sitter på plass. Armbåndet er produsert i silikon som er mykt, fleksibelt, lett å rengjøre og vanntålig. ødelagt av regn eller svette, du kan til og med ha det på når du svømmer. Størrelsen Large passer for deg som har en håndleddsomkrets på 18-22 cm. Fitbit smartwatch 5 2 299 NOK 299 NewCondition InStock
  1. Telefon og GPS
  2. Smartklokker
  3. Fitbit smartwatch