Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Smartklokke med stressmåling og pusteøvelser

Xiaomi Mi Watch svart

  Art.nr: 1016946
  • 1,39" HD-skjerm
  • Vanntett i henhold til 5ATM
  • Kompatibel med Android og iOS
  • Måler puls, søvnkvalitet og stress
  • 16 dagers batteritid

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Svart

1 390,-

Delbetal fra 161,-/mnd. Info

Info

14 dagers angrerett

Raske leveranser

30 dager åpent kjøp

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Stil er ikke alt, men stil er viktig, og med Mi Watch på håndleddet er treningsantrekket fullkomment. Den runde, klassiske urkassen rommer et lyssterkt og fargerikt always on-display som kan tilpasses med over hundre bakgrunner, og klokkeremmer i farger som orange, gul og grønn kan kjøpes separat hvis du vil velge stil etter antrekk og humør. Mi Watch hjelper deg med å følge med på fremgangen din når du trener. Den har innebygd GPS og 17 profesjonelle treningsmodi – blant annet yoga, HIIT, triathlon og svømming – og passer derfor til alle typer aktiviteter. Møt Mi Watch – din nye personlige trener!

Full oversikt over fremgang og utvikling.

Full oversikt over fremgang og utvikling

Mi Watch har innebygd GPS og kan blant annet måle stress, puls og oksygenmetning i blodet. Den måler pulsen din i sanntid 24 timer i døgnet og hjelper deg med å forstå søvnmønsteret ditt ved å analysere fordelingen mellom REM-søvn, dyp søvn og lett søvn. Klokken kobles enkelt til Mi Fit-appen, der all aktiviteten din blir logget og analysert, og er kompatibel med både Android og iOS.

Fremhev stilen din

Fremhev stilen din

Mi Watch har en stor og energieffektiv 1,39" AMOLED HD-skjerm på med Corning Gorilla Glass 3. Du kan velge blandt over hundre forskjellige bakgrunnsbilder med temaer som spenner fra tegneserier til sport, eller du kan bruke dine egne favorittbilder. Og du kan bytte bakgrunn like ofte som du bytter antrekk.

Lang batteritid og magnetisk lading.

Lang batteritid og magnetisk lading

Med Mi Watch trenger du aldri å bekymre deg for batteritiden. Med normal bruk kan klokken gå i hele 16 dager mellom hver lading, og i hele 22 dager med mindre intens bruk. Å lade klokken fra flatt til fullt batteri tar bare to timer med den inkluderte, magnetiske laderen, noe som betyr at du like gjerne kan gjøre det mens du jobber eller lager middag som når du sover. Slik får du mest mulig ut av både søvnanalyse og aktivitetsanalyse.