Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Nyhet

Vanntett smartklokke med pulsmåler

Dr Viva Smartwatch CS200 RoseGold

  Art.nr: 1014339
  • 5–7 dagers batteritid
  • Vanntett i henhold til 5ATM
  • 1,3" display
  • Utskiftbare remmer

Internett

Forventet på lager: 08.12.2020
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Rosa
Svart
Rosa

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Dr.Viva Smartwatch CS200 er en allsidig og vanntett smartklokke. Et utmerket hjelpemiddel i hverdagen som varsler deg om hendelser på smarttelefonen din, men også en super treningspartner som holder øye med helsen din i alle situasjoner, fra trening til søvn. Klokken er kompatibel med både Android og iOS.

Pulsmåler

Med innebygd PPG-pulsmåler i kombinasjon med pulsalgoritmen kan klokken overvåke pulsen din med høy nøyaktighet døgnet rundt. Du kan stille inn øvre og nedre pulsgrense i appen, slik at du blir varslet hvis pulsen din blir høyere eller lavere enn dette. Fem pulssoner vises under trening og detaljerte data kan synkes til appen og vises etter treningen. Pulsdata kan også synkes til Apple Health. 

Følg med på søvnen din

Sover du med klokken på så får du se søvndata på klokken når du våkner. Klokken overvåker søvn mellom åtte på kvelden og ni om morgenen, men stopper hvis du står opp og beveger på deg. Klokken registrerer ikke søvndata på dagtid. 

Svømmedata

Er du glad i å svømme? CS200 har to svømmemoduser; for åpent vann og basseng. Den registrerer avstand, SWOLF, tagdata, gjennomsnittlig takt og annen svømmedata. Husk at klokken ikke er laget for dykking – den bør ikke brukes til dette, da den kan ta skade av det. Pulsmåling foretas ikke mens du svømmer, og touchskjermen skrus automatisk av mens du svømmer. 

Vanntett i henhold til 5ATM

Klokken kan brukes mens du vasker hender, svømmer i grunt vann og er ute i regnvær, men støtter ikke dusjing i varmt vann, dykking, surfing eller lignende. Den er heller ikke tett mot etsende væsker som havvann, sure og alkaliske løsninger og kemiske reagenser. Klokkens vanntette egenskapwer kan minske over tid.

Produsentens anbefaling er at du unngår såpevann, vaskemiddel, parfyme, hudkrem, olje og lignende. Varme og fuktige områder som bad og badstuer kan ha negiativ effekt på klokken. 

Utskiftbare remmer

Vil du tilpasse klokken kan du enkelt bytte ut remmene ved å løsne låsen i siden av remmen. Deretter kan du enkelt bytte dem ut med remmer med samme løsning og en bredde på 20 mm. 

Praktisk lading

Batteritiden på fem til sju dager gir deg mye tid mellom hver lading. Når det er på tide å fylle på fester du den magnetiske ladekabelen bak på klokken og kobler den andre enden til en USB-port. Ladekabelen er inkludert, men vegglader må kjøpes separat. 

Spesifikasjoner

  • I esken finner du smartklokke, ladekabel og bruksanvisning
  • Størrelse: 40 x 35 x 8,5 mm
  • Vekt: 38,5 gram

1014339 1014339 Dr Viva Dr Viva Smartwatch CS200 RoseGold CS200 RoseGold Dr.Viva Smartwatch CS200 er en allsidig og vanntett smartklokke. Et utmerket hjelpemiddel i hverdagen som varsler deg om hendelser på smarttelefonen din, men også en super treningspartner som holder øye med helsen din i alle situasjoner, fra trening til søvn. Klokken er kompatibel med både Android og iOS.PulsmålerMed innebygd PPG-pulsmåler i kombinasjon med pulsalgoritmen kan klokken overvåke pulsen din med høy nøyaktighet døgnet rundt. Du kan stille inn øvre og nedre pulsgrense i appen, slik at du blir varslet hvis pulsen din blir høyere eller lavere enn dette. Fem pulssoner vises under trening og detaljerte data kan synkes til appen og vises etter treningen. Pulsdata kan også synkes til Apple Health. Følg med på søvnen dinSover du med klokken på så får du se søvndata på klokken når du våkner. Klokken overvåker søvn mellom åtte på kvelden og ni om morgenen, men stopper hvis du står opp og beveger på deg. Klokken registrerer ikke søvndata på dagtid. SvømmedataEr du glad i å svømme? CS200 har to svømmemoduser; for åpent vann og basseng. Den registrerer avstand, SWOLF, tagdata, gjennomsnittlig takt og annen svømmedata. Husk at klokken ikke er laget for dykking – den bør ikke brukes til dette, da den kan ta skade av det. Pulsmåling foretas ikke mens du svømmer, og touchskjermen skrus automatisk av mens du svømmer. Vanntett i henhold til 5ATMKlokken kan brukes mens du vasker hender, svømmer i grunt vann og er ute i regnvær, men støtter ikke dusjing i varmt vann, dykking, surfing eller lignende. Den er heller ikke tett mot etsende væsker som havvann, sure og alkaliske løsninger og kemiske reagenser. Klokkens vanntette egenskapwer kan minske over tid.Produsentens anbefaling er at du unngår såpevann, vaskemiddel, parfyme, hudkrem, olje og lignende. Varme og fuktige områder som bad og badstuer kan ha negiativ effekt på klokken. Utskiftbare remmerVil du tilpasse klokken kan du enkelt bytte ut remmene ved å løsne låsen i siden av remmen. Deretter kan du enkelt bytte dem ut med remmer med samme løsning og en bredde på 20 mm. Praktisk ladingBatteritiden på fem til sju dager gir deg mye tid mellom hver lading. Når det er på tide å fylle på fester du den magnetiske ladekabelen bak på klokken og kobler den andre enden til en USB-port. Ladekabelen er inkludert, men vegglader må kjøpes separat. SpesifikasjonerI esken finner du smartklokke, ladekabel og bruksanvisningStørrelse: 40 x 35 x 8,5 mmVekt: 38,5 gram Andre merker 499 NOK 499 NewCondition PreOrder
  1. Telefon og GPS
  2. Smartklokker
  3. Andre merker