Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Vanntett treningsklokke med musikkspiller og GPS

Amazfit Stratos 3

  Art.nr: 1011299
  • 1,34" LCD-display
  • 5 dagers batteritid
  • GPS, Glonass, Galileo, Beiduo
  • 5ATM

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

2 099,-

Delbetal fra 220,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Amazfit Stratos 3 har et stilrent design som heller mot sporty, og med en kombinasjon av flere ulike materialer så er Stratos 3 en smartklokke som vil passe inn i alle sammenhenger. Det store 1,34" displayet omgis av slitesterkt Corning Gorilla Glass 3 og en keramisk bezel, og tåler de tøffeste utfordringer. Amazfit Stratos 3 er skapt for å kunne følge med deg overalt og i alle treningsformer, både løping, trail run, sykling, svømming i basseng og i åpent vann, triathlon og maraton. 

Uansett hva du trener til så er Stratos en god kompanjong.

Skapt for treningen din

Amazfit Stratos 3 er perfekt for deg som utøver flere forskjellige treningsformer. Stratos 3 følger med på treningen din uansett om du jogger, sykler, svømmer, står på ski, spiller tennis eller løper triathlon, og med 5ATM-klassifisering, som betyr at klokken er vanntett ned til 50 meters dyp, kan du bruke den når du svømmer både i basseng og i åpent vann. Selvsagt registrerer den treningen din slik at du enkelt kan sjekke fremgangen din. 

Amazfit Stratos passer uansett hva slags trening du bedriver.

Få god oversikt over treningen

Med Amazfit Watch App 2.0 får du et oversiktlig innblikk i treningen din. Se resultater og analyser, hvor langt du har løpt, hvor mange skritt du har gått, alle treningspassene dine og hvordan du har sovet de siste nettene. Takket være GPS-en i klokken så kan du også se løpeturene dine på kartet. I appen har du også tilgang til alle VO2max-analyser og kan se VO2max-poengene dine. 

Programvaren er lett å bruke og gir deg full oversikt.
Ta med deg musikken på tur.

Musikk, også uten telefonen din

Har du ikke noe smart sted å gjøre av telefonen på løpeturen? Fullt forståelig. Med Amazfit Stratos 3 på armen kan du la klokka ligge igjen hjemme. 

Lagre musikk rett på Amazfit Stratos 3 og koble til et Bluetooth-headset, så kan du høre på musikk mens du trener uten å ha med mobilen. Klokken har en lagringskapasitet på 2 GB.

Koble Amazfit Stratos 3 til telefonen din via Bluetooth, så får du varsler om meldinger og samtaler og hendelser i apper. Du kan lese tekstmeldinger rett på klokkens display. Du kan også sette alarmer og bruke den som vekkerklokke. 

Amazfit Stratos 3 har en brukstid på 5 dager ved normal bruk, som beregnes til 30 minutter løping og 150 varsler per dag. 

Batteriet rekker i hele 35 timer kontinuerlig trening med GPS-en aktivert, noe som tilsvarer et 100K trail run. 

Batteriet er kraftig og holder i dagesvis.
Amazfit Stratos er skapt for en aktiv tilværelse.

Sammenlign med lignende produkt

Xiaomi Amazfit Stratos 3

Produkt du sammenligner: Vanntett treningsklokke med musikkspiller og GPS

Xiaomi Amazfit GTR 47mm Stainless Steel
GTR 47mm Stainless Steel
Xiaomi Amazfit GTR 47mm Aluminum Alloy
GTR 47mm Aluminum Alloy
Vis flere
1011299 Amazfit Amazfit Stratos 3 A1929 Amazfit Stratos 3 har et stilrent design som heller mot sporty, og med en kombinasjon av flere ulike materialer så er Stratos 3 en smartklokke som vil passe inn i alle sammenhenger. Det store 1,34" displayet omgis av slitesterkt Corning Gorilla Glass 3 og en keramisk bezel, og tåler de tøffeste utfordringer. Amazfit Stratos 3 er skapt for å kunne følge med deg overalt og i alle treningsformer, både løping, trail run, sykling, svømming i basseng og i åpent vann, triathlon og maraton.  Skapt for treningen din Amazfit Stratos 3 er perfekt for deg som utøver flere forskjellige treningsformer. Stratos 3 følger med på treningen din uansett om du jogger, sykler, svømmer, står på ski, spiller tennis eller løper triathlon, og med 5ATM-klassifisering, som betyr at klokken er vanntett ned til 50 meters dyp, kan du bruke den når du svømmer både i basseng og i åpent vann. Selvsagt registrerer den treningen din slik at du enkelt kan sjekke fremgangen din.  Få god oversikt over treningen Med Amazfit Watch App 2.0 får du et oversiktlig innblikk i treningen din. Se resultater og analyser, hvor langt du har løpt, hvor mange skritt du har gått, alle treningspassene dine og hvordan du har sovet de siste nettene. Takket være GPS-en i klokken så kan du også se løpeturene dine på kartet. I appen har du også tilgang til alle VO2max-analyser og kan se VO2max-poengene dine.  Musikk, også uten telefonen din Har du ikke noe smart sted å gjøre av telefonen på løpeturen? Fullt forståelig. Med Amazfit Stratos 3 på armen kan du la klokka ligge igjen hjemme. Lagre musikk rett på Amazfit Stratos 3 og koble til et Bluetooth-headset, så kan du høre på musikk mens du trener uten å ha med mobilen. Klokken har en lagringskapasitet på 2 GB. Koble Amazfit Stratos 3 til telefonen din via Bluetooth, så får du varsler om meldinger og samtaler og hendelser i apper. Du kan lese tekstmeldinger rett på klokkens display. Du kan også sette alarmer og bruke den som vekkerklokke. Amazfit Stratos 3 har en brukstid på 5 dager ved normal bruk, som beregnes til 30 minutter løping og 150 varsler per dag. Batteriet rekker i hele 35 timer kontinuerlig trening med GPS-en aktivert, noe som tilsvarer et 100K trail run.  Amazfit smartwatch 4 1 2099 NOK 2099 NewCondition InStock
  1. Telefon og GPS
  2. Smartklokker
  3. Amazfit smartwatch