Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Smartklokke med lang batteritid

Amazfit Bip White

  Art.nr: 1010160
  • 1,28" Corning Gorilla Glass
  • Battertid: 30 dager
  • Always on-display
  • Kompatibel med Android og iOS
  • IP68

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Xiaomi Amazfit Bip er en smartklokke med alt du trenger for å spore og lagre treningspassene dine, og i tillegg til alle funksjoner du kan tenkes å trenge så har Bip en batteritid utenom det vanlige; hele 30 dager per lading i normal bruk. Med et pent men sporty design og smarte funksjoner er dette en smartklokke for absolutt alle anledninger. Uansett om du vil ha en smartklokke som hjelper deg mot forbedrede treningsresultater eller om du vil ha en stilig fargeklatt på armen som er en forlengning av smarttelefonen din så er Bip klokka for deg. 

Lekkert design

med Amazfit Bip har Xiaomi skapt en smartklokke som passer inn i livet ditt og som ser bra ut på håndleddet. På det store 1,28" always on-displayet ser du alle notifikasjoner fra telefonen din; både meldinger, innkommende anrop, kalenderhendelser, epost og varsler fra apper. Du kan lese tekstmeldinger rett på skjermen. 

Amazfit Bip veier bare 32 gram, så du kjenner knapt at du har den på deg. 

Klokken har IP68-sertifisering og tåler dermed både støv og vann, regn og vannsprut, så du kan ha på deg klokken mens du trener og i regnet uten at den tar skade av det.

Følg med på resultatene dine

Amazfit Bip er en perfekt klokke for deg som liker å være aktiv. Batteriet rekker lenger enn langt og klokka har IP68-sertifisering, GPS, kompass og et lysreflekterende display som alltid er på, og dermed er alt lagt til rette for at dette er smartklokken for deg. 
Amazfit Bip har en innebygget Sony 28nm GPS-chip som sammen med GLONASS DualMode-posisjonering gjør at den lettere finner en satelitt og kan spore treningen din enda mer nøyaktig, uansett om du løper eller sykler. 

Amazfit Bip følger treningen din, men har også mer avanserte funksjoner. Blant annet kjenner den igjen om treningen din er aerob eller anaerob, om treningsnivået ditt møter gjennomsnittet, den måler søvnkvaliteten din og hvordan hjertefrekvensen endres i løpet av dagen. I tillegg til at du ser all informasjon om treningen din på klokka så kan du naturligvis også se alt i appen. 

Vanvittig batteritid

Amazfit Bip har en helt fantastisk batteritid; ved normal bruk holder batteriet i opptil 30 dager på én lading. Det innebærer at du kan trene, få varsler og bruke GPS og allikevel ikke trenge å lade klokka mer enn én gang i måneden. 

Ved å bytte til batterisparemodus med minimalt med notifikasjoner så kan batteriet vare i opptil 45 dager. I batterisporingsmodus kan du løpe en halvtime per dag og få 100 varsler per dag. I standbymodus er batteritiden vanvittige 4 måneder. 

Sammenlign med lignende produkt

Xiaomi Amazfit Bip White

Produkt du sammenligner: Smartklokke med lang batteritid

Xiaomi Amazfit GTR 47mm Stainless Steel
GTR 47mm Stainless Steel
Xiaomi Amazfit GTR 47mm Aluminum Alloy
GTR 47mm Aluminum Alloy
Vis flere
1010160 Amazfit Amazfit Bip White A1608 White Xiaomi Amazfit Bip er en smartklokke med alt du trenger for å spore og lagre treningspassene dine, og i tillegg til alle funksjoner du kan tenkes å trenge så har Bip en batteritid utenom det vanlige; hele 30 dager per lading i normal bruk. Med et pent men sporty design og smarte funksjoner er dette en smartklokke for absolutt alle anledninger. Uansett om du vil ha en smartklokke som hjelper deg mot forbedrede treningsresultater eller om du vil ha en stilig fargeklatt på armen som er en forlengning av smarttelefonen din så er Bip klokka for deg.  Lekkert design med Amazfit Bip har Xiaomi skapt en smartklokke som passer inn i livet ditt og som ser bra ut på håndleddet. På det store 1,28" always on-displayet ser du alle notifikasjoner fra telefonen din; både meldinger, innkommende anrop, kalenderhendelser, epost og varsler fra apper. Du kan lese tekstmeldinger rett på skjermen.  Amazfit Bip veier bare 32 gram, så du kjenner knapt at du har den på deg.  Klokken har IP68-sertifisering og tåler dermed både støv og vann, regn og vannsprut, så du kan ha på deg klokken mens du trener og i regnet uten at den tar skade av det. Følg med på resultatene dine Amazfit Bip er en perfekt klokke for deg som liker å være aktiv. Batteriet rekker lenger enn langt og klokka har IP68-sertifisering, GPS, kompass og et lysreflekterende display som alltid er på, og dermed er alt lagt til rette for at dette er smartklokken for deg. Amazfit Bip har en innebygget Sony 28nm GPS-chip som sammen med GLONASS DualMode-posisjonering gjør at den lettere finner en satelitt og kan spore treningen din enda mer nøyaktig, uansett om du løper eller sykler.  Amazfit Bip følger treningen din, men har også mer avanserte funksjoner. Blant annet kjenner den igjen om treningen din er aerob eller anaerob, om treningsnivået ditt møter gjennomsnittet, den måler søvnkvaliteten din og hvordan hjertefrekvensen endres i løpet av dagen. I tillegg til at du ser all informasjon om treningen din på klokka så kan du naturligvis også se alt i appen.  Vanvittig batteritid Amazfit Bip har en helt fantastisk batteritid; ved normal bruk holder batteriet i opptil 30 dager på én lading. Det innebærer at du kan trene, få varsler og bruke GPS og allikevel ikke trenge å lade klokka mer enn én gang i måneden. Ved å bytte til batterisparemodus med minimalt med notifikasjoner så kan batteriet vare i opptil 45 dager. I batterisporingsmodus kan du løpe en halvtime per dag og få 100 varsler per dag. I standbymodus er batteritiden vanvittige 4 måneder.  Amazfit smartwatch 4,5 4 689 NOK 689 NewCondition Discontinued
  1. Telefon og GPS
  2. Smartklokker
  3. Amazfit smartwatch