Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Smartklokke med lang batteritid og always on-display

Amazfit Bip S White rock

  Art.nr: 1012909
 • 1,28" Corning Gorilla Glass 3
 • GPS- og GLONASS-posisjonering
 • Opptil 40 dagers batteritid
 • Kompatibel med Android og iOS
 • Vanntett ned til 50 meter

Internett

Forventet på lager: 23.11.2020
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Variant Hvit

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Xiaomi Amazfit Bip S er en smartklokke med alt du trenger for å spore og lagre treningspassene dine, og i tillegg til alle funksjoner du kan tenkes å trenge så har Bip en batteritid utenom det vanlige; hele 40 dager per lading i normal bruk. Med et pent men sporty design og smarte funksjoner er dette en smartklokke for absolutt alle anledninger. Uansett om du vil ha en smartklokke som hjelper deg mot forbedrede treningsresultater eller om du vil ha en stilig fargeklatt på armen som er en forlengning av smarttelefonen din så er Bip S klokka for deg. 

Hvordan er Bip S sammenlignet med forgjengeren Bip?

Bip S

 • 31 g med armbånd
 • Always on-display
 • Vanntett ned til 50 meter
 • 20 mm armbånd
 • 10 sportsmodi
 • 2 timers ladetid
 • Opptil 40 dagers batteritid
 • Bluetooth 5.0 BLE
 • Amazfit-app

Bip

 • 32 g med armbånd
 • Always on-display
 • IP69-sertifisert (sprutsikker)
 • 22 mm armbånd
 • 4 sportsmodi
 • 2.5 timers ladetid
 • Opptil 30 dagers batteritid
 • Bluetooth 4.0 BLE
 • Mi Fit-app

Lekkert design

I Amazfit Bip S har Xiaomi skapt en smartklokke som passer inn i livet ditt og som ser bra ut på håndleddet. På det store 1,28" always on-displayet ser du alle notifikasjoner fra telefonen din; både meldinger, innkommende anrop, kalenderhendelser, e-post og varsler fra apper. Du kan lese tekstmeldinger rett på skjermen. 

Amazfit Bip veier bare 31 gram, så du kjenner knapt at du har den på deg. 

Klokken har 5ATM-sertifisering og er dermed vanntett ned til 50 meter. Tren i regnet eller i bassenget med klokka på, helt uten bekymring.

Følg med på resultatene dine

Amazfit Bip Ser en perfekt klokke for deg som liker å være aktiv. Batteriet rekker lenger enn langt og klokka har 5ATM-sertifisering, GPS, kompass og et lysreflekterende display som alltid er på, og dermed er alt lagt til rette for at dette er smartklokken for deg. Amazfit Bip S har GPS- og GLONASS-posisjonering som gjør at den lettere finner en satelitt og kan spore treningen din enda mer nøyaktig, uansett om du løper eller sykler. 

Amazfit Bip Sfølger treningen din, men har også mer avanserte funksjoner. Blant annet kjenner den igjen om treningen din er aerob eller anaerob, om treningsnivået ditt møter gjennomsnittet, den måler søvnkvaliteten din og hvordan hjertefrekvensen endres i løpet av dagen. I tillegg til at du ser all informasjon om treningen din på klokka så kan du naturligvis også se alt i appen. 

Følg med på resultatene dine.

Vanvittig batteritid

Amazfit Bip S har en helt fantastisk batteritid; ved normal bruk holder batteriet i opptil 40 dager på én lading. Det innebærer at du kan trene, få varsler og bruke GPS og allikevel ikke trenge å lade klokka på over en måned. 

Sammenlign med lignende produkt

Amazfit Bip S White rock

Produkt du sammenligner: Smartklokke med lang batteritid og always on-display

Xiaomi Amazfit GTR 47mm Stainless Steel
GTR 47mm Stainless Steel
Xiaomi Amazfit GTR 47mm Aluminum Alloy
GTR 47mm Aluminum Alloy
Vis flere
1012909 Amazfit Amazfit Bip S White rock A1919K Xiaomi Amazfit Bip S er en smartklokke med alt du trenger for å spore og lagre treningspassene dine, og i tillegg til alle funksjoner du kan tenkes å trenge så har Bip en batteritid utenom det vanlige; hele 40 dager per lading i normal bruk. Med et pent men sporty design og smarte funksjoner er dette en smartklokke for absolutt alle anledninger. Uansett om du vil ha en smartklokke som hjelper deg mot forbedrede treningsresultater eller om du vil ha en stilig fargeklatt på armen som er en forlengning av smarttelefonen din så er Bip S klokka for deg.  Hvordan er Bip S sammenlignet med forgjengeren Bip? Bip S 31 g med armbåndAlways on-displayVanntett ned til 50 meter20 mm armbånd10 sportsmodi2 timers ladetidOpptil 40 dagers batteritidBluetooth 5.0 BLEAmazfit-app Bip 32 g med armbåndAlways on-displayIP69-sertifisert (sprutsikker)22 mm armbånd4 sportsmodi2.5 timers ladetidOpptil 30 dagers batteritidBluetooth 4.0 BLEMi Fit-app Lekkert design I Amazfit Bip S har Xiaomi skapt en smartklokke som passer inn i livet ditt og som ser bra ut på håndleddet. På det store 1,28" always on-displayet ser du alle notifikasjoner fra telefonen din; både meldinger, innkommende anrop, kalenderhendelser, e-post og varsler fra apper. Du kan lese tekstmeldinger rett på skjermen.  Amazfit Bip veier bare 31 gram, så du kjenner knapt at du har den på deg.  Klokken har 5ATM-sertifisering og er dermed vanntett ned til 50 meter. Tren i regnet eller i bassenget med klokka på, helt uten bekymring. Følg med på resultatene dine Amazfit Bip Ser en perfekt klokke for deg som liker å være aktiv. Batteriet rekker lenger enn langt og klokka har 5ATM-sertifisering, GPS, kompass og et lysreflekterende display som alltid er på, og dermed er alt lagt til rette for at dette er smartklokken for deg. Amazfit Bip S har GPS- og GLONASS-posisjonering som gjør at den lettere finner en satelitt og kan spore treningen din enda mer nøyaktig, uansett om du løper eller sykler.  Amazfit Bip Sfølger treningen din, men har også mer avanserte funksjoner. Blant annet kjenner den igjen om treningen din er aerob eller anaerob, om treningsnivået ditt møter gjennomsnittet, den måler søvnkvaliteten din og hvordan hjertefrekvensen endres i løpet av dagen. I tillegg til at du ser all informasjon om treningen din på klokka så kan du naturligvis også se alt i appen.  Vanvittig batteritid Amazfit Bip S har en helt fantastisk batteritid; ved normal bruk holder batteriet i opptil 40 dager på én lading. Det innebærer at du kan trene, få varsler og bruke GPS og allikevel ikke trenge å lade klokka på over en måned.  Amazfit smartwatch 4,2 9 799 NOK 799 NewCondition PreOrder
 1. Telefon og GPS
 2. Smartklokker
 3. Amazfit smartwatch