Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Skånsom skjermbeskyttelse til Galaxy S20 Ultra

ZAGG InvisibleShield Ultra Visionguard+ Samsung Galaxy S20 Ultra

  Art.nr: 1011630
  • Avansert glasslignende overflate
  • Beskytter skjermen mot riper, slag og smuss
  • Eyesafe Blue Light filter
  • Selvlegende, oljeavvisende og antibakteriell
  • Livstidsgaranti

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

ZAGG InvisibleShield Ultra VisionGuard+ er en kant-til-kant-skjermbeskyttelse til Galaxy S20 Ultra. Den beskytter din mobilskjerm mot riper, slag og smuss samtidig som den beskytter øynene dine mot skadelig blått lys.  

Eyesafe Blue Light filter 

Den raske utviklingen av teknologi har ført til dagens eksponering for større mengder blått lys enn vi gjorde før, på grunn av smarttelefoner, nettbrett og dataskjermer. Denne skjermbeskyttelsen kommer med Eyesafe Blue Light filter, som filtrerer bort deler av det skadelige blå lyset fra smarttelefonen, kun for å beskytte øynene dine. Den beholder alle fargene på skjermen, uten å legge til ekstra gule nyanser. 

Oveflatebehandling mot fingeravtrykk og bakterier 

Overflaten på Ultra VisionGuard+ har samme silkeaktige, glatte følelse som den originale skjermen. Den har dessuten en oljeavvisende og antibakteriell overflatebehandling som gjør dine fingeravtrykk så godt som usynlige og eliminerer 99,99% av bakteriene. 

Livstidsgaranti

Hvis din InvisibleShield blir slitt eller skadet, vil den bli erstattet med et nytt produkt så lenge du eier enheten. Skjer det i løpet av de første 30 dagene etter at du har kjøpt produktet erstatter vi deg med en ny beskyttelse direkte i vår Lagershop. Etter 30 dager bestiller du selv utbytte via ZAGG's hjemmeside.

1011630 1011630 ZAGG ZAGG InvisibleShield Ultra Visionguard+ Samsung Galaxy S20 Ultra 200204863 ZAGG InvisibleShield Ultra VisionGuard+ er en kant-til-kant-skjermbeskyttelse til Galaxy S20 Ultra. Den beskytter din mobilskjerm mot riper, slag og smuss samtidig som den beskytter øynene dine mot skadelig blått lys.   Eyesafe Blue Light filter  Den raske utviklingen av teknologi har ført til dagens eksponering for større mengder blått lys enn vi gjorde før, på grunn av smarttelefoner, nettbrett og dataskjermer. Denne skjermbeskyttelsen kommer med Eyesafe Blue Light filter, som filtrerer bort deler av det skadelige blå lyset fra smarttelefonen, kun for å beskytte øynene dine. Den beholder alle fargene på skjermen, uten å legge til ekstra gule nyanser.  Oveflatebehandling mot fingeravtrykk og bakterier  Overflaten på Ultra VisionGuard+ har samme silkeaktige, glatte følelse som den originale skjermen. Den har dessuten en oljeavvisende og antibakteriell overflatebehandling som gjør dine fingeravtrykk så godt som usynlige og eliminerer 99,99% av bakteriene.  Livstidsgaranti Hvis din InvisibleShield blir slitt eller skadet, vil den bli erstattet med et nytt produkt så lenge du eier enheten. Skjer det i løpet av de første 30 dagene etter at du har kjøpt produktet erstatter vi deg med en ny beskyttelse direkte i vår Lagershop. Etter 30 dager bestiller du selv utbytte via ZAGG's hjemmeside. Samsung 3,3 3 299 NOK 299 NewCondition InStock
  1. Telefon og GPS
  2. Mobiltilbehør
  3. Skjermbeskytter
  4. Samsung