Skjermbeskyttelse i herdet 9H-glass til Galaxy S10+

Andersson Privacy Glass Samsung Galaxy S10 Plus

  Art.nr: 1008472
 • Unngå nysgjerrige blikk
 • Herdet 9H-glass
 • Dekselvennlig design
 • Beskytter mot riper og støt
 • Enkel å montere

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson Privacy Glass er en skjermbeskytter i herdet 9H-glass som effektivt beskytter din mobilskjerm mot riper, støt, smuss og sprukket skjerm samtidig som den beskytter øynene dine mot skadelig blått lys. Dekslet er utformet med et integritetsfilter som gjør skjermen mørk og uleselig når den sees fra siden.

En skjermbeskytter i integritetsglass er litt tykkere enn tradisjonelle skjermbeskyttere. Det resulterer dessverre i at den innebygde fingeravtrykksleseren på Galaxy S10+ ikke vil fungere.

Dekselvennlig design

Skjermbeskytteren dekker store deler av mobilens display, men går ikke helt ut i kantene. Dette gjør det mulig å bruke et mobildeksel eller lommebokfutteral for å gi mobilen beskyttelse også på baksiden.

En skjermbeskytter som går kant-til-kant gir visse utfordringer når det kombineres med et deksel eller futteral, da det gjerne kan sprekke opp eller løsne på grunn av bevegelse i dekselet.

Inkludert i pakken:

 • Skjermbeskyttelse i herdet glass 
 • Pussefille
 • Sprit vaskeklut 
 • Klistremerke for å fjerne støv

Bruksanvisningen finner du i kartongen. 

1008472 Andersson Andersson Privacy Glass Samsung Galaxy S10 Plus Privacy Glass Samsung S10 Plus Andersson Privacy Glass er en skjermbeskytter i herdet 9H-glass som effektivt beskytter din mobilskjerm mot riper, støt, smuss og sprukket skjerm samtidig som den beskytter øynene dine mot skadelig blått lys. Dekslet er utformet med et integritetsfilter som gjør skjermen mørk og uleselig når den sees fra siden. En skjermbeskytter i integritetsglass er litt tykkere enn tradisjonelle skjermbeskyttere. Det resulterer dessverre i at den innebygde fingeravtrykksleseren på Galaxy S10+ ikke vil fungere. Dekselvennlig design Skjermbeskytteren dekker store deler av mobilens display, men går ikke helt ut i kantene. Dette gjør det mulig å bruke et mobildeksel eller lommebokfutteral for å gi mobilen beskyttelse også på baksiden. En skjermbeskytter som går kant-til-kant gir visse utfordringer når det kombineres med et deksel eller futteral, da det gjerne kan sprekke opp eller løsne på grunn av bevegelse i dekselet. Inkludert i pakken: Skjermbeskyttelse i herdet glass PussefilleSprit vaskeklut Klistremerke for å fjerne støv Bruksanvisningen finner du i kartongen.  Samsung 1 2 149 NOK 149 NewCondition InStock
 1. Telefon og GPS
 2. Mobiltilbehør
 3. Skjermbeskytter
 4. Samsung